Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)
Citim:
Po citoj ato q� tha ~Enigme~
OKDeri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet
. Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimiImagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?
Citim:a lejohen shkembimet.????hahahahaha.
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hajde Kombinim hajde. Moj Enigme, po te gjithe ne nje dhome do te rrim ne????
Kurse une do ti ndaja ne kopje. Dreqen me Oliin (jane kopje perfekte), Anen me Juven (qe do te diskutojne per mireqenjen e shqiperise), Elsa me Punetorin (do te merren me thashethemet e kopjeve te tjera), Une me Arin (do te zihemi me grushta sepse Ari do te me kerkoje llogari kush i ka vene ban nga stafi)
Glaukus do te jete arbitri
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
a lejohen shkembimet.????hahahahaha.
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha sa kam qesh ...enigma me shkrive...une du dhomen time se ka mundesi te me vije eric bana atje kshuqe kemi nevoje per privacy looooool...
lela une dhe puntori do merremi em thashethemeet e fisit se jemi dhe kushrinj....puntori na imagjino (kshu tha kshu boni..lol).....enigme me knoqe te knaqt zoti...lol
Citim:A pranon Ana me ardh ma ne Shqiperi???.
Po citoj ato që tha juve
Po si jo me lal, lene Elsaan te vije te rrije me NE nga dhoma jone.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Po si jo me lal, lene Elsaan te vije te rrije me NE nga dhoma jone.
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
juve po ju bej ndonje vizite....po mos me pritni shume mire se sdal me nga dhoma lol...
LOOOOL puntori... ne dyshime qeke dhe ti.. se un ate po mendoja :p
sipas thashethemeve.. mendohet qe forumistat.. do ambjentohen ne Hotel Butrinti.. dhe darkat do i kalojne ne Lekures... p.s nje got uje ben 200 lek te reja atje :p... mbushni xhepat mire
Pastaj duke qene te dy nga fusha e mjeksise ..... do te te explorojme komplet.
Citim:
Po citoj ato q� tha Vlonjati99Tave
sipas thashethemeve.. mendohet qe forumistat.. do ambjentohen ne Hotel Butrinti.. dhe darkat do i kalojne ne Lekures... p.s nje got uje ben 200 lek te reja atje :p... mbushni xhepat mire![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
LOOOOL puntori... ne dyshime qeke dhe ti.. se un ate po mendoja :p
sipas thashethemeve.. mendohet qe forumistat.. do ambjentohen ne Hotel Butrinti.. dhe darkat do i kalojne ne Lekures... p.s nje got uje ben 200 lek te reja atje :p... mbushni xhepat mire![]()
He pra juve nuk hahet grosh perher
P.s sjam skelet laboratori.....jo eksperimente me mua ...:p :p
Vlonjati uaa do zihen kamarjeret kush do na sherbeje se do lene tip ne nga usa...sidomos une i tip good...
Citim:
Per kete gje mos u beni merak se paguan Fajtori![]()
Nje darke e keni nga une.....ordinoni cte doni..hahahha
Citim:Kam gjet nji vend te bukur, afer Llogaras thuji dhe te kenaqet syni dhe ham gjan qe do ti sjellim me veti...
Po citoj ato që tha juve
Goten e ujit e bo hallall, po te paguash 20 mije leke pjaten e peshkut dhe te ta sjellin te djegur e te kriposur si i behet ................. .![]()
![]()
lol, juve.. po pranaj thash merni masat mire :p
elsa kur isha heren e fundit ne shqiperi... e kupto vet ti si eshte ketej te mesohet vet natyra qe duhet te lesh tip, lol... mthosh kamarjerja.. zotri mendohu mire se mos i bere llogarit gabim :p
juve.. per mendimin tim.. do vi ta drejtoj vet guzhinen.. kshu qe mos te dali prap nai gote me rrjet ty :p
Per ate pune te gjithe jemi studente. Por thojne qe ka fonde te paprekshme ky forum
Citim:
Per ate pune te gjithe jemi studente. Por thojne qe ka fonde te paprekshme ky forum![]()
elsa.. i dark ne lekures ty me gjith ata antare forumi.. t'shko dy muaj pun ne usa, lol :p
Citim:
lol, juve.. po pranaj thash merni masat mire :p
elsa kur isha heren e fundit ne shqiperi... e kupto vet ti si eshte ketej te mesohet vet natyra qe duhet te lesh tip, lol... mthosh kamarjerja.. zotri mendohu mire se mos i bere llogarit gabim :p
juve.. per mendimin tim.. do vi ta drejtoj vet guzhinen.. kshu qe mos te dali prap nai gote me rrjet ty :p
le aman.. se jan histori me vete pune tipeve ne shqiperi :p.. vritesh me robt e tu per ate pune, lol..
ca dite gushti do mblidheshin keta?
Citim:
elsa.. i dark ne lekures ty me gjith ata antare forumi.. t'shko dy muaj pun ne usa, lol :p
Citim:
vetem te jeni happy vlonjati tia kaloni mire .... kush pyet sa punojme...pastaj gjithe keto femra ne forum pronari na e jep falas ....shif me sy e plas me zemer...:p
vlonjati juven ma le mua se ia heq mendjen nga ankesat e sherbimit...kurse ti merru me anen dhe jemi ne rregull tgjithe happy :p :p
Vlonjati kapi nga te dush po shume te konsumume.... lol
Citim:
vlonjati juven ma le mua se ia heq mendjen nga ankesat e sherbimit...kurse ti merru me anen dhe jemi ne rregull tgjithe happy :p :p
Vlonjati kapi nga te dush po shume te konsumume.... lol
hahahhahahahaha slumber party.....doktoreshat hmmmm si jane ....kota provoji doktoreshat nuk besoj se do i ndryshosh me...do mbetesh ne spital duke gjujt lol...
mire anen do e leme te ankohet juven e marr une ne patronazh do i flas per yjet dhe do i numrojme ... ta hutoj :p :p :p
Citim:
hahahhahahahaha slumber party.....doktoreshat hmmmm si jane ....kota provoji doktoreshat nuk besoj se do i ndryshosh me...do mbetesh ne spital duke gjujt lol...
mire anen do e leme te ankohet juven e marr une ne patronazh do i flas per yjet dhe do i numrojme ... ta hutoj :p :p :p
Me me ngacmu enigmen njeri ....bohet nami...mterheq kjo enigma se di pse ...:p :p :p :p
Citim:
Me me ngacmu enigmen njeri ....bohet nami...mterheq kjo enigma se di pse ...:p :p :p :p
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
[B]
kush te tha ty qe si kam provu????? :p
ne spital nuk ngelem jo.. se sme terheq ajo ere spitalit, lol... ti me juven ashu beje.. numeroni yjet... hutohuni... etc etc :p
p.s sapo mora dhe i te dhene tjeter nga nje burim i sakte... do jet dhe engima ne ate mest...:p qef o qef, ë?
smth like dis ksaj i thon orgy alla refugjatesh albanezesh desperati e content.
vlonjati si thu ta gjujm...e provojme mos te mbetet hatri ty kur te me pranoje mua...im the pimp lol:p :p :p
hahahhaa puntori :p
elsa.. jo mi sme nelet, lol... po bjeji ti bjeji... se do jet nice when u be 2gether .... se fiksim e kam me pa dy goca 69 :p..
dmth eshte thashethem ky
jo jo se e modifikova mesazhin se foto doli mrapa dhe se kisha me ata te fotos.
Enigma aj lav ju long tajm looooooool....
uaaa vlora ca jane ato foto sa te rrenum.....
thashethemi i fundit dmth eshte e sigurte Enigma sa me tha "elsaaa te dashuroj" jam so happy se keni idene ika tashi se mpaska ra teli e se kam pa ....mu ngel hatri robve ....ciao
ahahahah sa llafazane qe jeni ...se di ca eshte bere ketej... duhet t'ju arrij.
Ku jemi enigma doli nga ato te shoqates aahahahah e po mire o e ligjshme eshte ketej nga anet tona ahahah elsaaa je gallate. Tani u be ky apartamenti akoma me interesant.
ne nje lajm sikur pashe qe Enigma do te behet kryetare e PD per emigrandet ne bote.......
une jam i pari qe e votoj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rubi ....shyqyr qe dukesh ndonje here ketej
se na ke harruar fare....
O Rubi une mora vesh qe kishim te benim me vjedhie te votave di gje ti ?
Tani kam nje supozim nqs shkon ti ne kete aventuren e Shqiperise po vij dhe une. Are you in :p ?
thuhet qe kan dal ca partizane nga romet e shqiperise.. dhe bejne si te fort mbas ekraneve te pc :p
Citim:
thuhet qe kan dal ca partizane nga romet e shqiperise.. dhe bejne si te fort mbas ekraneve te pc :p
nuk iken aq kollaj ti ke per shlyer borxhet nje here ahhahaha
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
nuk iken aq kollaj ti ke per shlyer borxhet nje hereahhahaha
Ke ke ngacmuar ahahah elsaaaa m'fol ne inglish se te kuptoj me mire
por kur se ka mendjen njeri se po te pane te nxoren jashte me kembe perpjete :p
hahhahahahha po me nxorren se shef ti ... me fikin deren pfff.....mlen kalamojt e lagjes pa buk lol...nejse ri... thashe dhe ty ta kam ngacmu burrin se me the me lart ke hesape per te lare
Citim:
sic duket njona qe me dergoi Mp bo pjese te grupi i ketyre....cuna nuk u flas me ...se jane bo femrat e forumit xheloze ...me bejne presion ne MP.....po nuk u duka nga forumi dijeni se noj njona ka gisht ne zhdukjen time....me kerkoni t enoj ferr...ncncncncncncn![]()
Citim:...harrove marveshjen ti...
Po citoj ato që tha juve
Mire ta bojne, care do me beqaret ti? Hudh ka i sy ka ne t'martumit se nuk te bi ne qafe njeri.
Mora vesh qe forumin Horizont donte me e ble Albo i Forumit Shqiptar.
Por ne te horizontit i tham....
Koken e Jallunatosit per Forumin po deshe
E degjuat se 3sh dhe puntori jane duke hapur nje program gazetar investigative qe fshikullon me ane te humorit fenomenet negative te shoqerise shqiptare ne forumin horizont. Transmetohet kur t'ju doje qefi ne Pijetora Shamata, nje nga lokalet private ehhhh faktikisht eshte nje rjet lokalesh i privatizuar nga vete e firma e madhe "fajtori" ku peshtimi ben administratimin e pijetores . Kuota e shikimit eshte nga me te larta...mos e lini pa e ndjekur
PRA: 3sh dhe Puntori
Enigme vetem me thashetheme s'merrem un.
kush tha qe meresh?
ndersa une po perderisa shkruajta ketu :p. Ti meresh me gazetari
A aaa nuk e disha se gazetaria qeka profesion serioz lol.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.