Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Tani po qesh me pergjigjet qe kane dhene kota dhe harmageddon (whewww cfare emri more djale )se e moren pergjigje time teper seriozisht.
Mua ma zgjat jeten muzika e Shqiperise se Mesme, se nen tingujt e saj jam rritur. As nuk e kam idene se si jane kercimet apo kenget nga Devolli, por meqe Gangoo me nxorri lakuriq
, po them qe s'ka me lezet kur thote kenga "Shih gocat krutane, bukur hedhin valle"
ps. Gangoo, e gjete. Megjithese ketu nuk doja qe te me njihte njeri, disa njerez pretendonin sikur dinin kush isha (edhe pse hera e pare qe jam futur ketu). Si duket keto te horizontit qenkan vizituar shpesh nga njerez pa jete dhe problem identiteti, se nuk ka mundesi qe te fiksohet njeriu ne ate dore halli. E di me te forten? Kujtuan se isha shkodrane hahahahaha, dhe me e forta fare fare eshte qe une akoma nuk e kam vizituar Shkodren.
pps. Gangoo puthma engjellin e vogel.
Zemra mire se na ke ardhe.Te puth ne dy faqet e bukra.
Flm shume.Engjell je dhe ti.
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
................. po ty po t , shikoja mi Dreq ................ ku harrohet kollaj nji goc si ty ................. sa e mirrrrrrrrrrr ........ mashallah ......ptu ..ptu ..![]()
![]()
![]()
tani tani po ha pak buke se me kishte marre uria dhe po shkruaj ketu ne forom
eshte dikush qe do haje me mua
une po vi ,vetem na ban nji bujrum .
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
. As nuk e kam idene se si jane kercimet apo kenget nga Devolli,
shkarkojeni dhe degjojeni dhe pse shum prej jush mund ta ken degjuar
si duket smund ta postoj dot :S se e provova
po e bej upload te hosti im e po e hedh ketu
Citim:
Po citoj ato që tha Simona
une po vi ,vetem na ban nji bujrum .
Po pres te me mbyllen syte qe te fle
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Zemra mire se na ke ardhe.Te puth ne dy faqet e bukra.
Flm shume.Engjell je dhe ti.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
shko ha pastiqe me atiolen![]()
haha sec mu kujto pasticja mu.. kisha nje shoqe qe e kishte n'qef pastiqen... mos gabohem une pastiqe a ashte makarona me djadh dhe veze te pjekura ne furre (dicka e tille)... ??
Po kruj gishtin e vogel te kembes te majte :o
Citim:
Po citoj ato që tha Simona
Dreqe ajo qe thu ti eshte pasticja me djath ,veze,qumesht,makarona qe piqet ne furre.
po pres kusheriren te me vije se do dalim shopping
....... tani ...tani ... po shikoj njonen qe po mshef nga kompiuteri .......... me nje shikim ....... uuuuuuuuuuuuuu ........ ça don me m'thane lal ......... fol se s'na degjon njeri .................
po ha ca bombonka Lindt qe ja kane derguar si dhurate shefit.
Me pa shefi qe ja kisha marre gjithe kuticken e bombonkave per veten time dhe me thote:
-What are you doing with MY not yours but MY chocolates?
-I'm doing YOU a favor and watching out for YOUR weight.
Qeshi dhe iku. Bombonkat nuk i morri.
sa erdha ne shpi.. e po lexoj postimet e reja
cupke ku je mi se vetem ti ke muhabet te embel ketu
mos ma bej qejfin kot, se nuk te jap asnje bonbonke!!! :p
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
mos ma bej qejfin kot, se nuk te jap asnje bonbonke!!! :p
Po pres cable guy, qe mos me ban me e sha, me la pa fjet gjum!
(bela ka ngatrru rrugen si jim carrey :p ..)
Po pres........
ehe, po pret me krah hapun-hahaahahahahahahahaha
sherr deshe ti?
Citim:
Po pres cable guy, qe mos me ban me e sha, me la pa fjet gjum!
(bela ka ngatrru rrugen si jim carrey :p ..)
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Citim:
hahaahahahahahhahahahahaha Kota, pse ?????
ok, po e thirri edhe i her 1800COMCAST.:p
Tani po lexoj dhe shkruaj forumit dhe po ha rrush.
ahh...se harrova dhe muzika me shoqeron ne cdo moment
po shkuaj nje email sa nje carcaf shoqes sime te ngushte....
kurse une sa e mbarova nji e-mail ................ dhe po ha buke ......... po pi edhe nji gote vere .................... goteeeeeeee ??? .......nje shishe mo .........
............... po qesh ............... o Dreçe ........... si t'ka shku dita sot ??............ u bane xheloze ? .....................
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
............... po qesh ............... o Dreçe ........... si t'ka shku dita sot ??............ u bane xheloze ? .....................![]()
![]()
![]()
![]()
......... tani ........... po uroj Dreqen ........ qe t'ia kaloje sa me bukur sonte ............
flm glaukus por sikur te ishe ti ktu do ja kisha ka shume me mire sec po ja kaloj tani,....
sa erdha , kam dy dit pa gjume do lexoj dhe pak forumin do postoj e noi gje dhe gjumeeee
po bahem gati me shku me fjet
u lodha duke mesu dhe asigja sme hyri n'tru
tani po degjoj kengen time te preferuar "parajsa"
po mendoj me vete qe mund te jet ajo dhe kjo
saher qe shoh nje antare te ri me shko mendja tek ajo..
po lexoj forumin nderkohe qe syte i kam pothuaj te mbyllur nga gjumi
....... po shikoj Hollande 2 - Shqiperi 1 ................ + po pres edhe njonen ktu tek forumi ..................
ehhhh tani po degjoj habibin ne radio ndersa jam duke shruar ne forum......me pelq shume....
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
po mendoj me vete qe mund te jet ajo dhe kjo
saher qe shoh nje antare te ri me shko mendja tek ajo..
Une tani, tani, tani, tani, po shkruaj ne forum po spo ma var njeri se sic duket po flene akoma.
tani po pi kafe me shoqerine sepse kishim nje ore pushim..........
po luaj ne internet
Une tani po i shkruaj forumit dhe po pi coca-cola.....
un tani sa mbarova leksinet dhe po shtyj kohen ktu tek interneti sa te vije koha me shku me hanger buke...
tani po shikoj disa foto me familjen dhe shoqerin pa para shume vjetesh...
po degjoj muzik
tani tani
sapo po degjoj Priceshezen time te vogel qe po grindet e tani do t'i perkushtohem teresisht vetem lojes--ushqimit--gjumit te saj
ndaj mire u takofsha me ju sapo te me krijohet mundesia
........ tani - tani i uroj Mamit te Re : Princesheza ............te rroje dhe me Jete te gjate ............... dhe i dhante Zoti shendet , lumturi dhe fat ne jete .......................
po shkruaj nje sms...pak te gjate nje shoqes sime qe kam ne itali,....
Gjithsej 55 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.