Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga tea korcarja datë 01 Nëntor 2006 - 01:12:

.Nga Korca  e quajtur Parisi i vogel .mesa shoh deri tani,Tr qe eshte kryeqytet ka  28,Korca 25 sic duket shume shpejt do ia kaloje.forca korcare votoni.

Postuar nga Amstel datë 02 Nëntor 2006 - 18:22:

ke ne durrsin afer lol mos u ngatarro

Postuar nga Admirali datë 02 Nëntor 2006 - 18:31:

Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha patrioti_tirons
plazhi i durrsit eshte i piset si nga uji ashtu edhe nga bregdeti... mos u mburrni shum se ato qe duan te kursejne vijne tek ju kurse kush mund te perballoje shpenzimet niset atje ku ja vlen ti shpenzosh paret... saranda..

EC PERPARA TIRONA MYTI LESHTERIKET, meqe ra fjala pastrojeni i cik plazhin se do ju permbusin leshteriket naj dit.

Ca halli ke ti plako me Lesh E Rik-ut

Saranda!!!!!!!!!!!!!! Naten te merr ne qafe, me ato drita duket si Monte Karlo, diten zgjohesh dhe kujtohesh qe je ne Sarande, mes plehrave.

Pastaj, ju tironsit mundohuni te pastroni pluhurin qe po ju ben me kancer ne fyt, pastaj hajdeni e tregojuni durrsakeve te heqin leshterikun.

Postuar nga Amstel datë 02 Nëntor 2006 - 18:33:

do me per belulin plako?

Postuar nga patrioti_tirons datë 06 Nëntor 2006 - 21:02:

tironen e ka myt pluhuri se po behen ndertesa te reja ngaqe banoret sapo vijn e shtohen.... pastaj dihet qe qytetet e medha kane problema me smogun . e vetmja gje qe mund te krenohen durrsaket eshte se kan tironen afer . sa per saranden..........

Postuar nga Admirali datë 06 Nëntor 2006 - 21:16:

Talking Hmmm

Del e pyet te parin qe sheh ne Tirone:

Nga je?

Prej Tirane(se te paket jane ata vendalinj qe i thone Tirone ) bre burre, tash u ba 2 vjet qe kam zbrit prej malit

Cka je tu ba?

Tu kullot lopen buze Lanes

Postuar nga Admirali datë 06 Nëntor 2006 - 21:18:

Hmmm

Citim:
tironen e ka myt pluhuri se po behen ndertesa te reja ngaqe banoret sapo vijn e shtohen.... pastaj dihet qe qytetet e medha kane problema me smogun . e vetmja gje qe mund te krenohen durrsaket eshte se kan tironen afer . sa per saranden..........

Ne krenohemi me Krujen, se jemi e njejta prefekture. Po ju tironsit, me Kavajen pa dyshim

Postuar nga patrioti_tirons datë 07 Nëntor 2006 - 14:19:

jo mer daj jo mo na ngatro me elbasonllijt.....
masnaj ne krenohena veç me qytetin ton, jan te tjeret qe krenohet me tironen kryeqytet .... tirona perveçse tironcave ka nga gjith shqipnia e t'gjith kan qe e do te jen te mirkprit ne sofren ton te modhe.....

Postuar nga SEXI datë 07 Nëntor 2006 - 15:12:

Po 28 ngeli numri Tironcve ketu ne liste...Ku jane keta te rinjte qe jane regjistruar ToniTR,kombinaci etj,etj hecni more votoni ketu...te na rritet içik numri...jo per gjo po jena dhe kryeqytet...dhe i kena bazat me te forta...

Postuar nga patrioti_tirons datë 08 Nëntor 2006 - 19:45:

tirona tirona ti je zemra jon
ti per ne ti per ne je gjithmon kampion hej!

Postuar nga Amstel datë 12 Nëntor 2006 - 16:36:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Del e pyet te parin qe sheh ne Tirone:

Nga je?

Prej Tirane(se te paket jane ata vendalinj qe i thone Tirone ) bre burre, tash u ba 2 vjet qe kam zbrit prej malit

Cka je tu ba?

Tu kullot lopen buze Lanes

ahahahhahahhahahahhahaha
ka edhe me
o shoku nga shkohet per te sheshi skenderbeut?
anej bre burre ke marr nja katerdhjet e pes metra drejt e ke me shku pasaj qa anej djathtas..
nje dite pyes njerin se ku jane fugonat e korces para nja pes vjetesh ja bre djalke aty matan me te kaluar ate kthesen arn atje tu mbyllt e mendjes tu mbyllte

Postuar nga Ari. datë 18 Nëntor 2006 - 05:30:

re

erdhem..... na hapni rrugen ju lutem....erdha per tiu thene se ne vlonjatet nuk kemi koh te merremi sondazhe ... por mjafon nje dhe vetm nje.... dhe e kuptoni vet rendesine..

Postuar nga SEXI datë 18 Nëntor 2006 - 15:14:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
erdhem..... na hapni rrugen ju lutem....erdha per tiu thene se ne vlonjatet nuk kemi koh te merremi sondazhe ... por mjafon nje dhe vetm nje.... dhe e kuptoni vet rendesine..

E ore labi po 7 vlonjat kemi der tani ne forum vlla....Tironcit kudo kryesojne....Leqe edhe une stergjyshin na Vlora e kam pase.....

Postuar nga Ari. datë 19 Nëntor 2006 - 00:19:

re. seksi

ok. nuk kam kundershtim seksi... nuk eshte problem let te kryesoni you forumet neve kemi mese merremi dhe kryesojme me gjera akoma me te rendesishme..sa do te doja te i ishe nga ballkoni i evropes... seksi..d.m.th nga vlora por ja qe nuk je megjithate te pershendes

Postuar nga Amici di Nessuno datë 19 Nëntor 2006 - 19:39:

ku dolet ju ballkoni i evropes mo aman.

kam vene nje pamje tek tema pamje nga vlora. Shife icik.

Postuar nga Admirali datë 19 Nëntor 2006 - 20:49:

Hmmm

Citim:
tirona tirona ti je zemra jon
ti per ne ti per ne je gjithmon kampion hej!

Dukeni qe jeni kanibale te gjalle ju tironcit

-------------------------------------------------------------

Vlora ballkon i Europes, qe kur keshtu??? Apo deshe te thoje Trampoline Trafiku drejt Europes

Postuar nga SEXI datë 19 Nëntor 2006 - 21:06:

Re: re. seksi

Citim:
ok. nuk kam kundershtim seksi... nuk eshte problem let te kryesoni you forumet neve kemi mese merremi dhe kryesojme me gjera akoma me te rendesishme..sa do te doja te i ishe nga ballkoni i evropes... seksi..d.m.th nga vlora por ja qe nuk je megjithate te pershendes

Me qene Vlora nga ballkoni i Europes.....Tirona eshte nga veranda e Botes.....

Postuar nga Admirali datë 19 Nëntor 2006 - 21:14:

Re: Re: re. seksi

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Me qene Vlora nga ballkoni i Europes.....Tirona eshte nga veranda e Botes.....

Mos harro pluhurin
dhe mos i bini kaq fort me shpulle se u degjua deri ne Danimarke :p:p:p:p

Postuar nga SEXI datë 19 Nëntor 2006 - 21:19:

Re: Re: Re: re. seksi

Citim:

Mos harro pluhurin
dhe mos i bini kaq fort me shpulle se u degjua deri ne Danimarke :p:p:p:p

Se harrojme pluhurin ne mo lale sado qe jemi shume larg...Ahhh sa me mungon pluhuri i Shqiperise

Postuar nga Ari. datë 20 Nëntor 2006 - 01:35:

sa inat you vjen juve nga tirana,nga durrsi.. ju pelqen vet te griceni....po kete...... ti ore moxhist e kane thene te tjer para meje edhe shiko harten pak te lutem..... ju mund te jeni çfar te doni ne nga vlora nuk kemi kundershtime ... sepse jemi krenar per veten ton..ti indetifikohesh me juventusin me italin etj,etj qe ka shume si puna jote ....ne jemi qytet nobil...edhe skenderbeu erdhi dhe u martua ne kanine mund te gjente andej ku haet tav kosi me fasule .... ..e morret vesh apo jo ?kush merr grua nga vlora zoteron gjithe shqiperin ....kush merr burr nga vlora zoteron gjith ballkanin...keshtu thuhet nga anet tona.... vella.....

Postuar nga Admirali datë 20 Nëntor 2006 - 01:56:

Hmmm

Skenderbeu u martua ne Kanine? Une sikur e di qe ai u martua tek Manastiri i Ardenices? Kujt i takon ky nder tani, leberve apo laluceve????

Postuar nga Ari. datë 20 Nëntor 2006 - 02:30:

admiral do ta kerkosh vloren si çifuti neper mesdhe..... o admiral........ ti po ke djeni se gruan e morri nga ardenica ..hallall te qoft ty dhe ati ..... i bie qe versioni te jet me i sakt se ti ke qene atje por prap ne ng vlora nuk kemi kundershtime ... u pa puna ça fati te kemi...

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 20 Nëntor 2006 - 02:35:

hahahahah  ari, te lumte  dora per shkrimet

pse kan inat keta ore  figure

Postuar nga Admirali datë 20 Nëntor 2006 - 02:37:

Hmmm

Vallai dje e mora vesh qe Skenderbeu eshte martuar ne Ardenice, rrofte gota e birres qe i dhashe Nikos pa e mora vesh, se sdo e kisha dit kurre

Postuar nga Ari. datë 20 Nëntor 2006 - 03:30:

re

oh po lodhin o kota ..... duan te kundershtojn le ta bejne...... na kan inat se jemi revolucionar,..ne ide e kudo.. naten kota dhe juve te tjeret por kini parasysh se inati eshte demi i vetiu

Postuar nga Eria datë 20 Nëntor 2006 - 16:03:

Re: Hmmm

Citim:
Skenderbeu u martua ne Kanine? Une sikur e di qe ai u martua tek Manastiri i Ardenices? Kujt i takon ky nder tani, leberve apo laluceve????

Skenderbeun e kam timin me Copyright na takon ne fierit si qark :p:p!!
Skenderbeu eshte martuar ne manastirin e Ardenices!!!

Postuar nga Amici di Nessuno datë 20 Nëntor 2006 - 19:38:

Citim:
sa inat you vjen juve nga tirana,nga durrsi.. ju pelqen vet te griceni....po kete...... ti ore moxhist e kane thene te tjer para meje edhe shiko harten pak te lutem..... ju mund te jeni çfar te doni ne nga vlora nuk kemi kundershtime ... sepse jemi krenar per veten ton..ti indetifikohesh me juventusin me italin etj,etj qe ka shume si puna jote ....ne jemi qytet nobil...edhe skenderbeu erdhi dhe u martua ne kanine mund te gjente andej ku haet tav kosi me fasule .... ..e morret vesh apo jo ?kush merr grua nga vlora zoteron gjithe shqiperin ....kush merr burr nga vlora zoteron gjith ballkanin...keshtu thuhet nga anet tona.... vella.....
ti ore moxhist e kane thene te tjer para meje

Prape nuk mu pergjigje se kush e ka thene. Se une e di se te tjeret kane thene per Durresin kete gje.te tjeret
(p.s. une identifikohem me Juven vetem, s'kam qene kurre tifoz italian)
Qe jeni qytet nobil????? I don't think so. Me ate pozite gjeografike qe keni, dhe me ato qe pashe kete vere....... jeni po ata vlonjate qe keni qene gjithmone, llafe, llafe, llafe.

Postuar nga Ari. datë 21 Nëntor 2006 - 19:57:

re moxhist

eee ti vella ne nje vrim i fryeke cules... un e di qe juve i thoni te bardhes e zez...po shiko tek fotot e seksit pamje nga shqiperi me satelit.. dhe e kan shkruar rilindasit..... po nejse thuaj

ça te duash.....

Postuar nga CSS OPENDOOR datë 06 Dhjetor 2006 - 14:36:

UNE JAM TIRONC PER VETE.

Postuar nga Lela_Dr datë 06 Dhjetor 2006 - 14:51:

Ueeee na e paska marre TR per 1 pike?

Do bi lagjen tani u pa puna

Postuar nga Amici di Nessuno datë 06 Dhjetor 2006 - 17:20:

Duro edhe pak se paska ardh ene nje Olti nga Durresi qe rrika ne Milano.

Postuar nga Lela_Dr datë 06 Dhjetor 2006 - 23:36:

Hahahha juve barazim

Postuar nga Amstel datë 10 Dhjetor 2006 - 15:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ueeee na e paska marre TR per 1 pike?

Do bi lagjen tani u pa puna

ahahahhaahah lela u permbush ene ajo mungesa e vogel.

Postuar nga Jaku jam... datë 31 Dhjetor 2006 - 19:50:

hajde tirona ne ven te pare eeee.edhe une tironc jam 18 karat.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Janar 2007 - 20:39:

o tkeqen e tirones dhe una tironce
po ti ja ku jam nga kush ven i tirones je?? un jom nga arkitekt kasemi aty afer brrylit :p

Postuar nga SEXI datë 03 Janar 2007 - 20:55:

Ec te vdeksha Tirona...Po kot nuk eshte kryeqytet Tirona....
Une per vete jom nga Tirona re....Ec aty se e kan bo dhe kong..."jam nje vajz e bukur nga Tirona re...."

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 03 Janar 2007 - 20:57:

oh sexi xhaja im jeton aty ngjit me stadiumin

Postuar nga comja datë 03 Janar 2007 - 20:58:

Po ti se di ate kengen tjeter
Durrsake durrsake
vajza me e bukur.
O sexi po jo te gjithe i ke nga Tirono po te se ca ja kan futur dhe kot.
Kan 2 vjet ne TR dhe thone jam nga Tr.Prandaj ju shtohet numri ju lale.

Postuar nga DJALLÝ datë 03 Janar 2007 - 21:15:

Tironc jam edhe une.
O çome po per te gjithe qytetet kan bere kenge tani qe keshtu mos u zini kot.Pranojeni qe Tirona eshte ne vend te pare.

Postuar nga Amstel datë 06 Janar 2007 - 14:36:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Ec te vdeksha Tirona...Po kot nuk eshte kryeqytet Tirona....
Une per vete jom nga Tirona re....Ec aty se e kan bo dhe kong..."jam nje vajz e bukur nga Tirona re...."

aman me tironen mos thuj vetem qe kot nuk eshte kryeqytet se per ate zot pa shaka tani,me vjen per te vjell kur shkoj ne tr,ka vertet vende te bukura por disa ta shpifini domethene si gjithe qytetet e tjera disa vende te mira disa cope-cope

Postuar nga SEXI datë 06 Janar 2007 - 16:46:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
aman me tironen mos thuj vetem qe kot nuk eshte kryeqytet se per ate zot pa shaka tani,me vjen per te vjell kur shkoj ne tr,ka vertet vende te bukura por disa ta shpifini domethene si gjithe qytetet e tjera disa vende te mira disa cope-cope

Uuuuuhhhhh i marsh te keqen Tirones tiiiii....

Postuar nga Amstel datë 06 Janar 2007 - 18:26:

ahahahhahahahhahahha lool pse nuk o e vertet kshu?

Postuar nga SEXI datë 06 Janar 2007 - 20:27:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
ahahahhahahahhahahha lool pse nuk o e vertet kshu?

Ppppffffffff jjjooooo!

Postuar nga Amstel datë 06 Janar 2007 - 20:39:

aahahhahahah tani ja fute kot

Postuar nga viper datë 11 Janar 2007 - 14:33:

fieri :

Postuar nga SEXI datë 25 Janar 2007 - 23:11:

Citim:
Po citoj ato që tha viper
fieri :

O Viper Fierak qenke ti more.....Pupupppuuuu....
Mua me pelqen shume ajo kenga:
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloi femiria
Fieri qyteti ku jam rritur me therrime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time....etj,etj...
me duket se e kendonin 2 DIE 4...

Postuar nga Amici di Nessuno datë 25 Janar 2007 - 23:19:

ku na dolen gjithe keta korcare kutu mo? Ku jane futur?

Postuar nga SEXI datë 25 Janar 2007 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
ku na dolen gjithe keta korcare kutu mo? Ku jane futur?

Korcaret sa vijne dhe votojne dhe s'duken mo knej...E kane sa per te rritur numrin e votave...

Postuar nga viper datë 26 Janar 2007 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

O Viper Fierak qenke ti more.....Pupupppuuuu....
Mua me pelqen shume ajo kenga:
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloi femiria
Fieri qyteti ku jam rritur me therrime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time....etj,etj...
me duket se e kendonin 2 DIE 4...

po pra ata e kendojne, dhe e kendojne per FIERIN

Postuar nga ksenia datë 26 Janar 2007 - 16:00:

Ne sondazh mungon BATHORJA...
Shumica e banoreve te kesaj zone kane nje zhvillim intelektual nen mesataren...Kjo ka filluar te karakterizoje edhe kete forum...
Perdorimi i fshesave nuk vehet ne pune aty duhet...

Ske cfare lexon e jo me te jesh kreative..

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.