Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cifti 2011 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18385)

Postuar nga Katilesha datë 04 Gusht 2011 - 03:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Epo nuk din ta rekllamosh mo

Se mos e ke rekllamu pa lejen teme se te ndava..

Shelg mos e ndigjo!

Postuar nga shelgu datë 04 Gusht 2011 - 03:45:

Nuk ma nget komputeri me, oj.

pastaj ne malcoret kshu ju thami.

Postuar nga lule datë 06 Gusht 2011 - 02:58:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
lulja - kurti perfect ensemble

çudi qe qenkam akoma ne sondazh, dhe se kisha then qe nfillim tme hiqet emri ...
edhe me ke me kurtin, nje mashkull qe mendimet e mia i duken si te nje femie , nuk eshte per ta refuzuar?

Mendoj qe esht me e drejt ta shoh kurtin me nje femer me mature se un..
dhe besoj e ai esht dakort me kete qe thashe

Postuar nga Katilesha datë 06 Gusht 2011 - 03:16:

Lule ke votu ti?

Postuar nga lule datë 06 Gusht 2011 - 03:17:

si jo mi, votova komshin .
po ta dija qe ishit kaq çift i forte , isha mendu 2 her

Postuar nga Katilesha datë 06 Gusht 2011 - 03:21:

Kta Gjojna s'te falen..

Postuar nga lule datë 06 Gusht 2011 - 03:25:

Un them i duhet bo refresh temes rinovim çiftesh e kshu dhe votash ..
si thu ti ti themi AD ke veshi e?

Ti perfiton voten time, un dal prej ktu

Postuar nga dylan datë 06 Gusht 2011 - 23:06:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

çudi qe qenkam akoma ne sondazh, dhe se kisha then qe nfillim tme hiqet emri ...
edhe me ke me kurtin, nje mashkull qe mendimet e mia i duken si te nje femie , nuk eshte per ta refuzuar?

ne nje an ke te drejt se sa kam shiku atij i pelqejn femrat me te mella se vetja po gjithsesi per mu jeni perfect ju te dy kurti se di cfare mund te emndoje e pyesim

Postuar nga Ashley datë 21 Gusht 2011 - 03:28:

une e shkunda voten shkunde dhe ti

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 04:56:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

po cfaj kam une?! ti reagon si femij
rritu pra!! pastaj do te te konsideroj
you're funny lule lool

Postuar nga Ashley datë 21 Gusht 2011 - 17:33:

Kurt ke qejf ta acarosh lulen, kshu bejn t'gjith meshkujt , metod e vjeter kjo,, po gzoje ktu, se real s'besoj tkesh shance

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Kurt ke qejf ta acarosh lulen, kshu bejn tt'gjith meshkujt , metod e vjeter kjo,, po gzoje ktu, se real s'besoj tkesh shance
fakti qe ti kujton se une perdor metoda apo lines to pick up girls ktu apo kudo, me duket funny.
nuk jam tip i botes se meshkujve qe ju vijn mbrapa gjithe diten ne realietet me pick up lines that make you giggle. per kte ju te dyja duhet te gezoni prezencen time ktu se ne realitet nuk do harxhoja asnje second to make you feel better about your cheerleader existence:dd edhe pse te dyja nuk jeni ugly:p

nuk e mohoj qe e shijoj pranine e lules ktu, jo se jam i mahnitur nga bukuria e saj, por se eshte cute silly ne personaliet:dd

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 18:40:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
fakti qe ti kujton se une perdor metoda apo lines to pick up girls ktu apo kudo, me duket funny.
nuk jam tip i botes se meshkujve qe ju vijn mbrapa gjithe diten ne realietet me pick up lines that make you giggle. per kte ju te dyja duhet te gezoni prezencen time ktu se ne realitet nuk do harxhoja asnje second to make you feel better about your cheerleader existence:dd edhe pse te dyja nuk jeni ugly:p

nuk e mohoj qe e shijoj pranine e lules ktu, jo se jam i mahnitur nga bukuria e saj, por se eshte cute silly ne personaliet:dd

wowwwwwwwwwwww zotin mos u bje kaq mendjemall se ma prishe ncnncncnc

njerzit menjdemllenj i urrej

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 18:47:

Citim:

wowwwwwwwwwwww zotin mos u bje kaq mendjemall se ma prishe ncnncncnc

njerzit menjdemllenj i urrej

ti nuk e kupton shqipen mire dylan, se vetem mendjemadh nuk jam treguar.
little defensive.. maybe!! loool

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 18:51:

Citim:
ti nuk e kupton shqipen mire dylan, se vetem mendjemadh nuk jam treguar.
little defensive.. maybe!! loool

un kshu e mora cik mendjemmal i perzier me tip mashkulli tipik shqipe

Postuar nga kurt datë 21 Gusht 2011 - 18:58:

Citim:

un kshu e mora cik mendjemmal i perzier me tip mashkulli tipik shqipe

me mire mos interpreto shume shkrime publikisht dylan se po i ben vet autoret confused

Postuar nga Deb* datë 21 Gusht 2011 - 19:14:

Kurt sa nuk te kuptojne fare keto femrat ty! Duket sheshit qe nuk ke interes per me shume gjer me tani per asnje femer ketu. Mua kete pershtypje me le. Apo jam gabuar dhe une?
Kurti nuk eshte mendjemadh por cik krenar dhe i sinqerte.

Fatkeqesisht sinqeriteti edhe pse me fjale vleresohet shume shihet si shenje mendjemadhesie, dobesie apo arrogance.

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 20:15:

Citim:
me mire mos interpreto shume shkrime publikisht dylan se po i ben vet autoret confused

ahahhaha po mos u grinda ose kundershtova antareve dhe forumi behet i merzitshme kurti mos mendo shume zemra

Postuar nga Vizioner datë 21 Gusht 2011 - 20:33:

dylan, po ne te dy skemi asnje vote!

Sic duket, na mendojne se nuk jemi cift i pershtatshem

Shiko sa modeste jemi ne te dy, votat tona ja kemi dhene te tjerve, kurse te tjeret ia japin vetes

hm...hec ma, as me dylanin nuk me heci ciftezimi.

Postuar nga Endri datë 21 Gusht 2011 - 21:21:

kurti eshte djal i mire. nje sugjerim i dhash "gjej nje grua ne shqiperi". filloj me shaj mua. por kur ja thojne te tjeret nuk thot gje.

Postuar nga Vizioner datë 21 Gusht 2011 - 21:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
kurti eshte djal i mire. nje sugjerim i dhash "gjej nje grua ne shqiperi". filloj me shaj mua. por kur ja thojne te tjeret nuk thot gje.

Endri, kurti eshte NJESH. E them me sinqeritetin me te madh, me aq sa e "njoh" - lexoj ketu!
Mendoj qe, ta keshe shok ate, vlen sa per 100 shoke, mos me shume.

p.s. Kurti, mos te behet qejfi eeee por ky eshte opinioni im.

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 22:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
dylan, po ne te dy skemi asnje vote!

Sic duket, na mendojne se nuk jemi cift i pershtatshem

Shiko sa modeste jemi ne te dy, votat tona ja kemi dhene te tjerve, kurse te tjeret ia japin vetes

hm...hec ma, as me dylanin nuk me heci ciftezimi.

hahahaha vizioner acoma se more vesh ti qe te miret i kan inat gjithmone kur vjen puna te votat mungojn gjithmon

Postuar nga Vizioner datë 21 Gusht 2011 - 22:53:

Thumbs up

Citim:

hahahaha vizioner acoma se more vesh ti qe te miret i kan inat gjithmone kur vjen puna te votat mungojn gjithmon

Postuar nga dylan datë 21 Gusht 2011 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

as dhe nje vot s ekemi marr vertet inat hahahha po do e them kshu qe ne dy do na takonit te paken ndonje 70 perqindshe dhe pse sna e jep kush

Postuar nga Vizioner datë 21 Gusht 2011 - 23:09:

Citim:

as dhe nje vot s ekemi marr vertet inat hahahha po do e them kshu qe ne dy do na takonit te paken ndonje 70 perqindshe dhe pse sna e jep kush

Pse nuk thu 100% ti ?

Nejse, zemrat e mira dylan. Ka dhe fitues pa vota

Postuar nga Eria datë 21 Gusht 2011 - 23:20:

Kush ka ndonje vote teper?

Ku shkoi ai Cedrus valle?

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 01:27:

Citim:

i dashur kurt jo po i vjen mbrapa se eshte pak por vdes te ta vari pak lulja por nga mosvarja do ta acarosh duke menduar se e ben per vete dhe kjo gje sben per te.un dhe as lulja skemi nevoje per secondat e tua duhet ta kishe kuptuar shume me pare.dhe un kete te thashe kenaqu me forumin sepse ne realitet je shum i vjeter per tu marre me nje yll si motra ime.klm i dashur dhe mos i moho ca gjera qe nuhaten kilometra larg.bye bye

Postuar nga kurt datë 22 Gusht 2011 - 02:52:

hahahah, u be tema teman funy, so let me continue being The Joke

endri shoku mos ja fut kot se sta kam marr per keq aspak, perkundrazi te kam vlersuar si njeri i aferm qe ma don te miren, por qe ma merzisin bythen kur me thojn shko gjej nje nuse. atyre i pergjigjem edhe me keq:p

vizio thnx buddy when it comes to being a loser jam njesh fare:dd

deb, je gabim:d i like to keep my options open, prandaj nuk dua me risk settling down me lulen dhe me asken ne ket teme even for the sake of humor. u never know, would be stupid of me to make declarations either way kur un sja kam haberrin cfar mund te ndodh ne te ardhmen. got no plans and have no fucking idea how to plan

ashly, flatter yourself babe, good medicine
por mos harro se jetoj ne nje qytet ku gocat e bukura te reja si ti jane me mijera nga e gjithe bota vijn ktu. nganjehere edhe te hidhen ne krah kot duke ec rruges se sdijn ku jane ose e dijn shume mire ku jane
so dont try to impress me pls i been around
ske nevoj me i dal zot lules ti, nuk e adore kush lulen in a sense that i have here, por kurre in some hook-up sense.

Postuar nga Deb* datë 22 Gusht 2011 - 05:21:

haha kurt megjithate me pelqen menyra se si i le opsionet hapur.

Postuar nga shelgu datë 22 Gusht 2011 - 05:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Ku shkoi ai Cedrus valle?

Po ju ja paskeni kall t'tanve moj taj.

Qfar don ma?

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 17:53:

Citim:
hahahah, u be tema teman funy, so let me continue being The Joke

endri shoku mos ja fut kot se sta kam marr per keq aspak, perkundrazi te kam vlersuar si njeri i aferm qe ma don te miren, por qe ma merzisin bythen kur me thojn shko gjej nje nuse. atyre i pergjigjem edhe me keq:p

vizio thnx buddy when it comes to being a loser jam njesh fare:dd

deb, je gabim:d i like to keep my options open, prandaj nuk dua me risk settling down me lulen dhe me asken ne ket teme even for the sake of humor. u never know, would be stupid of me to make declarations either way kur un sja kam haberrin cfar mund te ndodh ne te ardhmen. got no plans and have no fucking idea how to plan

ashly, flatter yourself babe, good medicine
por mos harro se jetoj ne nje qytet ku gocat e bukura te reja si ti jane me mijera nga e gjithe bota vijn ktu. nganjehere edhe te hidhen ne krah kot duke ec rruges se sdijn ku jane ose e dijn shume mire ku jane
so dont try to impress me pls i been around
ske nevoj me i dal zot lules ti, nuk e adore kush lulen in a sense that i have here, por kurre in some hook-up sense.

e para shkruaj shqip se je shqiptar ore i zi e dyta te te afroheshin femra ty nuk iu ngjisja lules si muti mbas kepuce sepse nje mashkull i suksesshem nuk eshte nje mashkull i ngjitur dhe me fiksime.dhe e treta tet perqafonin dhe te kishe kaq shum fame sa thua nuk rrije ne forum po rrije me ato ftyre pilivesat qe te afrohen.bye bye dhe mos u hap shum.

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:05:

Citim:
e para shkruaj shqip se je shqiptar ore i zi e dyta te te afroheshin femra ty nuk iu ngjisja lules si muti mbas kepuce sepse nje mashkull i suksesshem nuk eshte nje mashkull i ngjitur dhe me fiksime.dhe e treta tet perqafonin dhe te kishe kaq shum fame sa thua nuk rrije ne forum po rrije me ato ftyre pilivesat qe te afrohen.bye bye dhe mos u hap shum.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ca ben moj kshu mos acuzo djalin ne ket menyr o ashly se sben
e mos na i hek djem nga forumi se do na i prishej bukuria sod hynim me
e te shikosh ashtu jemi plot qe hyjm ne forum sdo thot qe skemi nje jet parjashta forumit po jemi msu kshu ose na pelqen ta kalojm pak kohe me shoqerin ktu (fundja te ka lezet)
ma bente dhe mu njera gjithmone pse kalon gjithe ato kohe ne pc ndersa sot une kaloj dy or ajo 12 semundje ngjitse si duket

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 18:14:

Citim:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ca ben moj kshu mos acuzo djalin ne ket menyr o ashly se sben
e mos na i hek djem nga forumi se do na i prishej bukuria sod hynim me
e te shikosh ashtu jemi plot qe hyjm ne forum sdo thot qe skemi nje jet parjashta forumit po jemi msu kshu ose na pelqen ta kalojm pak kohe me shoqerin ktu (fundja te ka lezet)
ma bente dhe mu njera gjithmone pse kalon gjithe ato kohe ne pc ndersa sot une kaloj dy or ajo 12 semundje ngjitse si duket

dylan ti mos je sekretarja atij moj vajze doja te te thoja lexo mir shkrimet e atij pastaj ske pse nderhyn fare nese je e djegur per mashkull mund ti marresh e-mail dhe flit he tkeqen.....

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:18:

Citim:
dylan ti mos je sekretarja atij moj vajze doja te te thoja lexo mir shkrimet e atij pastaj ske pse nderhyn fare nese je e djegur per mashkull mund ti marresh e-mail dhe flit he tkeqen.....

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow woooooooooooooooooooooooow ncncnncncncnc pse kshu moj zemra e jo sja kam lexo krejt shkrimet etij si lexoj krejt shkrimet e asnjerin te fakt po si do te jet me erlli keq menyra si ishe shprehur e ste takonte ,si takon askujt te vlersoi dike tjeter ,
e ty si ashly apo dikujt tjeter kur si pelqen dikush mundesh shume mir mos ti shkruash apo komentosh ne cfare shkruan ske nevoj ta uklesh tjetrin ne nje menyr te till
e jo une sjam aq e djegur per meshkuj shpirti vetem qyfyre hajgare s aper te kalu kohen e sidoqofte dhe ne qoft se po digjem pe meshkuj sdo mundja ti marr nga forumi ti perdor rrushi kshu mos u nxeh thjesht cik kalim kohe e gjitha po ske m=nevoj dhe ti te gjuhesh sikur ta kesh mnrena qetsohu pak
e ne fakt per ty kisha gjithe respekt s ate lexoja ktu mu duk si e papritur kjo qe cija te lexoj

Postuar nga Ashley datë 22 Gusht 2011 - 18:25:

Citim:

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow woooooooooooooooooooooooow ncncnncncncnc pse kshu moj zemra e jo sja kam lexo krejt shkrimet etij si lexoj krejt shkrimet e asnjerin te fakt po si do te jet me erlli keq menyra si ishe shprehur e ste takonte ,si takon askujt te vlersoi dike tjeter ,
e ty si ashly apo dikujt tjeter kur si pelqen dikush mundesh shume mir mos ti shkruash apo komentosh ne cfare shkruan ske nevoj ta uklesh tjetrin ne nje menyr te till
e jo une sjam aq e djegur per meshkuj shpirti vetem qyfyre hajgare s aper te kalu kohen e sidoqofte dhe ne qoft se po digjem pe meshkuj sdo mundja ti marr nga forumi ti perdor rrushi kshu mos u nxeh thjesht cik kalim kohe e gjitha po ske m=nevoj dhe ti te gjuhesh sikur ta kesh mnrena qetsohu pak
e ne fakt per ty kisha gjithe respekt s ate lexoja ktu mu duk si e papritur kjo qe cija te lexoj

mos nderhy kur nuk lexon te gjitha e kur nuk je ne brendesi te muhabetit.skam nevoje per respektin tende respektin e njerzve qe dua e kam.do te sugjeroja pune si sekretare te shkon e dashur.

Postuar nga SmoKer datë 22 Gusht 2011 - 18:43:

gettin hot in here ...

hajde muhabet hajde ...

lereni kete teme dhe dilni te - psh - cfare kenge po degjoni ?

Postuar nga Endri datë 22 Gusht 2011 - 18:50:

john lenon imagine

Postuar nga SmoKer datë 22 Gusht 2011 - 18:52:

much better Endri

...kur te dal ndonje te thote keni ngaterru nenforum

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 18:54:

Citim:
mos nderhy kur nuk lexon te gjitha e kur nuk je ne brendesi te muhabetit.skam nevoje per respektin tende respektin e njerzve qe dua e kam.do te sugjeroja pune si sekretare te shkon e dashur.

oki mo ashly sthem jo une nca fitimesh ka

Postuar nga Eria datë 22 Gusht 2011 - 20:16:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Qfar don ma?

E ke shkundur voten ti?

Postuar nga Katilesha datë 22 Gusht 2011 - 20:21:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Eria

E ke shkundur voten ti?
[/

Tund e shkund mire e mire

Postuar nga kurt datë 22 Gusht 2011 - 23:23:

Citim:
boh sa femer e cekatur me dukesh ti.
ai mario jot do jet ndonje merhum perzotin me vjen keq per te! se ska kuptim mashkulli te harxhoje kohe me ty nje second pasi te mbaroje pune. sinqerisht
prandaj ai i shkreti rrin larg teje gjithe kohes dhe imagjinon se ka ndeshje per te lozur jashte tirane cdo dite gjynahu. e ke ba djalin psikopat duke imagjinuar se eshte busy dhe ja fut vrapit kot i shkreti, vetem te gjeje pak qetesi larg nje psiko si puna jote. lool

une ty te ta kam friken edhe pse nuk kam asgje me ty, edhe pse jam fizikisht ne anen tjeter te botes, kaq e dalur menc me dukesh

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 22 Gusht 2011 - 23:29:

Sa sukses qe paske o kurt..

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 23:33:

Citim:
ai mario jot do jet ndonje merhum perzotin me vjen keq per te! se ska kuptim mashkulli te harxhoje kohe me ty nje second pasi te mbaroje pune. sinqerisht
prandaj ai i shkreti rrin larg teje gjithe kohes dhe imagjinon se ka ndeshje per te lozur jashte tirane cdo dite gjynahu. e ke ba djalin psikopat duke imagjinuar se eshte busy dhe ja fut vrapit kot i shkreti, vetem te gjeje pak qetesi larg nje psiko si puna jote. lool

une ty te ta kam friken edhe pse nuk kam asgje me ty, edhe pse jam fizikisht ne anen tjeter te botes, kaq e dalur menc me dukesh

wow bukur ja ke then dhe ti jo keq te lumte

Postuar nga Admirali datë 22 Gusht 2011 - 23:52:

Talking Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
...

Sa ofron?

Postuar nga dylan datë 22 Gusht 2011 - 23:58:

o gratis po votuat s eperndryshe harrojeni se po pagujm gja

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 22 Gusht 2011 - 23:59:

Une s'kam asnje vote e s'po ankohem.

Postuar nga Eria datë 23 Gusht 2011 - 00:16:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Sa ofron?

Hmmm

Postuar nga Admirali datë 23 Gusht 2011 - 00:32:

Post Re: Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Hmmm

Hmmm e kam, ti cfare jep

Postuar nga Ashley datë 23 Gusht 2011 - 00:53:

Citim:

mos qa hallin e marios se 24 ore bashke i kalojme shiko veten qe je plakur dhe ske dy fije tru a i shkreti ti me kto mendime me dukesh i virgjer ik o kurt be cicin se te ka ikur koha mendo sa pervers je merresh me dike qe mund tjete ne moshen e vajzes tende.....

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.