Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
Citim:Good for you smoker.
Po citoj ato që tha SmoKer
heading home ...
S'kam shume pune sot. Ngela ne forum, lexo 4 here i mesazh. ;P
Po plas merzije
Citim:you living the good life lost, edhe ne pune duke u paguar edhe chill out, nice
Po citoj ato që tha lost_soul
S'kam shume pune sot. Ngela ne forum, lexo 4 here i mesazh. ;P
Citim:Akoma e metzitur je angel? Pa he shprehu njecik cfar po te mundon? (I do it all the time here:p)
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po plas merzije
Ne trafic..po mundohem me kalu ket freakin gwb
pi kafen flas me ke te dal ,ne ket rast me ju shkruaj
Mjesi Forumi.
Ju uroj nje fundjave te kendshme.
Kafe per te gjithe
Po pi nje kafe nga te vizionerit
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po pi nje kafe nga te vizionerit
Ehe vizioner cdo gje paska kohen e saj. Me fjale te tjera s'kam me ate deshire qe kam pasur dikur.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ehe vizioner cdo gje paska kohen e saj. Me fjale te tjera s'kam me ate deshire qe kam pasur dikur.
Po ha nje ftua. Aman ore kisha harruar se eshte mundim i madh te hash ftoj, duhet durim, mirpo kesaj i shtohet edhe nje mundim tjeter.
Paska ngritur shtepine nje krimb, gati e hengra gjithe ftoin po krimbi nuk duket gjekundi.
pse sthua qe po han ftua me mish pa kocka me mire
Duke groposur vullnetin per te kuptuar njerezit.
Dolce aty me duket e ke gabim ---Vullneti eshte i nevojshem edhe per te kuptuar njerezit.....
Mendoj une, pa ndoshta jam gabim, megjithse cdo njeri ka mendimin e tij
Gabim jam o Raimond, e di dhe une. Po me pelqen te jem e gabuar njehere ne kaq kohe, per sport.
Po pi sheqer me pak kafe.. e paskam bere mjalte!
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Po pi sheqer me pak kafe.. e paskam bere mjalte!
pi kafen e hyna mu lexu nej her ,syt lot po me qesin ne pc ka or qe jam ,gjume kam e fundja e lollur pa fillu dita
po nejse bahet mir
Me ne fund, Fundjave!
Tani; Duke pire nje Kafe qe po me shijon sikur me qene...
Po le shiun te bjere..
Po veteftohem per dreke.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po veteftohem per dreke.
Citim:
Bujrum. Me ka ngelur akoma nga lasagna e javes qe kaloi.
Po mendoj si ti shpjegoj babit ne c'gjuhe te ule zonin e digjitalin se mi nxorri trute e kokes duke degjuar lajmet.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Faleminderit, kam gjetur oferte me te mire.
Ka 4 ore qe ka ardh vetem Edin kam degjuar duke pellit .
Po i them vetes ik e ha mengjes e dreke bashke.
Citim:
Po sikur te te them dhe qe me kane ngelur ca pite qe pardje?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pilaf me kos, te gjendet?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Pilaf me kos, te gjendet?
Bionde
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Faleminderit, kam gjetur oferte me te mire.
Po ha nje darke prifti dhe po pi birre Gjermane qe eshte birre importi e ardhur direkt nga Vizioneri
--Problemi eshte kjo lloj birre gjermane kur e provova para nje jave ishte e shkelqyer ,
ndersa kjo qe po pi tani --Eshte e mire por jo ne lartesine qe ishte para nje jave ....
--Me c'shof une gjermani ka prishur doren -Nuk e edi pse e ka bere gjermani kete prrocke por , i del detyre imediate Vizionerit
ti terheqi veshin njecike atij gjermanit qe prodhon Birren Beck's se ka ankesa konsumatori albanes ne Amerike ..lool
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po ha nje darke prifti dhe po pi birre Gjermane qe eshte birre importi e ardhur direkt nga Vizioneri
--Problemi eshte kjo lloj birre gjermane kur e provova para nje jave ishte e shkelqyer ,
ndersa kjo qe po pi tani --Eshte e mire por jo ne lartesine qe ishte para nje jave ....
--Me c'shof une gjermani ka prishur doren -Nuk e edi pse e ka bere gjermani kete prrocke por , i del detyre imediate Vizionerit
ti terheqi veshin njecike atij gjermanit qe prodhon Birren Beck's se ka ankesa konsumatori albanes ne Amerike ..lool
Tani tani po lexoje ketu.
Po lexoj forumin.
Citim:Po prifti pin vere, jo birre.
po perpiqem te vjedh wireless-in e kojshiut
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po perpiqem te vjedh wireless-in e kojshiut
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Si duket gjendja?
Momentalisht po perpiqem t'i mbush mendjen vetes, te vazhdoj punen e te le FB dhe FH rehat
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
eeehhh RAIMOND, ne fund te textit e kuptova ku e ke/eshte problemi; Ti pine Birren e gabume o mik, nuk pine ate qe te cova une
Kjo lart eshte Birre,prodhim Frankfurti e jo ato te tjerat. Jemi patriote ne ketej, pijme prodhimet e vendit ku jetojme. Pa shaka kjo. Prsh ti afrosh kete Birre njerit nga Köln-i te vret vallahi dhe anasjelltas.
Fabrika qe prodhon kete Birren eshte afer meje. Para nja 4 vjetesh e kisha shtepine gati perballe. ka si simbol Kullen e Pare fare , me te larten ne Frankfurt (tani jane dhjetra te larta).
Keshtu RAIMOND, pi vetem kete Birre dhe cdo gje do heci n'rregull
* * *
Ne fakt piva dy lloje Becks dhe nje tjeter qe s'po me kujtohet se e ka emrin te ngateruar ,por kjo me emer te ngateruar ishte me e mire
-Por ne fakt birrat gjermane ketu jane me te mirat --Kuptohen nga Shija --qendrojne me lart se keto qe prodhohen ne USA
Por do e provoj patjeter edhe kete Heninger -birr --Te shof si do jete dhe do te them pershtypjet e mija ...
Tani sa po erdha dhe me Kafen perpara kam ngrit kembet perpjete para pc-se, t'me levizi i cike gjaku se mka rene ne fund te kembeve.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po prifti pin vere, jo birre.
nejse mos pi birre gjermane se eshte si puna e dardhave, po do birre te mire, ose Korça ose pi ndonje Peroni pastaj pi dhe bavaria po deshe.
birra shqiptare eshte per mua me e mire se kjo gjermania
Citim:
Ne fakt piva dy lloje Becks dhe nje tjeter qe s'po me kujtohet se e ka emrin te ngateruar ,por kjo me emer te ngateruar ishte me e mire
-Por ne fakt birrat gjermane ketu jane me te mirat --Kuptohen nga Shija --qendrojne me lart se keto qe prodhohen ne USA
Por do e provoj patjeter edhe kete Heninger -birr --Te shof si do jete dhe do te them pershtypjet e mija ...
Mjesi forumi.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
RAIMOND, ne fakt, une i urrej pijet te gjitha ne pergjithesi dhe, nuk ja di shijet e as i njoh kush eshte me e mira apo e keqia.
Kur me bie rasti per te pire ndonjehere (kam dy vjet pa fut Birre ne goje, qysh kur isha ne Egjypt. Atje pija ndonje ne darke), porosis vetem nje gote te vogel Pils dhe me ate rri deri ne fund, sa cohem .
Hm...po sa njohes Birre paska ketu nje here
Gjak e dhjame ju bafte
po qesh me lot , po dhiem .....
Tani po shof ketu ne tv nje date , nje zezak surrat bythe me nje italianke
--...dhe ndersa ishin ne nje varke dhe muhabeti po ecte mire midis tyre ...
Ajo e perqafoi dhe ky i tha : Sa parfum i mire --Ajo ja ktheu : Do te pelqente ta kishe kete parfum neper shtepi ?
--Po i tha ai me pelqen shume parfumi jot , biles Me kete parfum do parfumosja edhe koqet hahahaahahahahahaha Ajo u pataks
Ju uroj te gjithve nje fundjave te bukur.
Kurse une edhe sot, ne pune
...Tani duke pire shpejt e shpejt Kafen dhe gati per n'pune.
Vizioner ja kalofsh mire --Po ti ke pune te mire , se ka variacion kur je ne autobuz
Vizion vajta kerkova sot birre Heninger dhe nuk gjeta --Do vete nese te shof tek nje magazine tjeter , me e madhe
By the way --Pyet ndonje gjerman atje ne pune --kush eshte birra me e mire per gjermanet ?
Apo seicili pelqen birren e qyteti te tij , sic the ti ...
Tani po ha buke, po shof tv nje shfaqje humori dhe po sahkruaj
Ne ate shfaqeje humori eshte ftuar edhe grupi i ZZ-TOP
Shfaqja eshte --Late night Show me David Letterman
Me ne fund, fundjave dhe per mua!
-Tani, me nje Kafe perpra duke hedhur syte se cbehet ketej.
RAIMONDI, me vika keq qe spaske gjet nga ai lloji i Birres (Henninger). Por sigurisht duhet te kete diku.
DHE, jo me gjithe mend eshte me e mira por jam bere dhe une nationalist tani dhe i bej rreklame kesaj Birre
Sa per Birre te preferuar, sic te shkruajta ne ate text, secili preferon ate Birre te Landit apo zones ku jeton. Pra, nje forme Nationalizem. Pershembull, burri i motres time eshte gjerman, i lindur dhe i rritur ne Frankfurt, atije s'mund ti afroj-afrohet KURRE Birre tjeter, e prodhuar ne nje qytet apo land tjeter pervec Henninger. Sigurisht qe kete e ven re dhe merzitet po tja beje nje gjerman dhe jo nga une apo Ne te huajt sepse, na justifikon me paditurine ne kete aspekt.
Kurse tani ka fillu ti pelqeje dhe Birra Tirana , se shkon gati dy here ne vit ne EL.
Por, e njejta gje ndodh dhe me ato qe jetojne ne qytete apo Lande te tjera sic ta tregova pak ne textin e meparshem.
Kurse Birra popullore, qe mund tia afrosh cilitdo eshte Pils. Po i afrove ate , je ne rregull me te gjithe=nuk prishesh me asnje Nationalist gjerman-Birre
Keshtu muhabetet e Birres
Eria mund t'mi vertetoje fjalet
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.