Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)
Pergjigja per ate te fundit jane kepucet
Bucs ate pergjigje per te fundit e kam dhen me koh une por gjeza nuk eshte ajo e kepuceve po e kunderta "kur e lidh, rrine,kur e zgidh iken", prandaj e kam lene pa plotesuar.
keni, e ke gjet t'paren
cool cool,
me bere per te qesh,me ate lart(BUCS)
problemi eshte se e kam shpik, vet at gjeegjezen
por nuk eshte shum e veshtire.
ose dorzohuni
e o KEN une a koma skam fillu
me ato te veshtirat e la, ju u dorzut qe ime...
e o keno,se harrova
ajo qe ja ke fut kot
kot eshte,
e di ate punen e asajt
gjeegjezes tende me diellin,
une e gjeta,po nuk isha i sigurt,
e kam llafen, une n.q.s nuk jam isigurt
nuk txt...............
shpresoj ti gjeni, dhe kshu ta,
marri rradhen ndonje t'jeter.
Asnjeans,
une dorezohem me ate te autobuzit.Nuk kam mendime te tjera.
o cuna dhe goca me doni dhe mua tek kjo tema?? si thate ? poo o sa te mire qe jeni :)
asnjeanesei
hej mendoj se shoferi frenoj se reflektoj e bardha mbi syzet e zeza. tani po te fillosh me reflektimin e ngjyrave me uhet te shpjegoj shkence qe keshtu po e le me kaq. hej po me qe jam si tip e reje tek kjo tema tju them nje une? ok po e them dhe pse ju sthate asgje. ( i jati pa u lindur i biri shkon ushtar. gjejeni kush eshte???)
Re: o cuna dhe goca me doni dhe mua tek kjo tema?? si thate ? poo o sa te mire qe jeni :)
Citim:
Po citoj ato që tha arsona
asnjeanesei
hej mendoj se shoferi frenoj se reflektoj e bardha mbi syzet e zeza. tani po te fillosh me reflektimin e ngjyrave me uhet te shpjegoj shkence qe keshtu po e le me kaq. hej po me qe jam si tip e reje tek kjo tema tju them nje une? ok po e them dhe pse ju sthate asgje. ( i jati pa u lindur i biri shkon ushtar. gjejeni kush eshte???)
ok
pergjigja e te pares,eshte
QENI
pergjgja e se dytes ,(autobuzit)eshte,
E shoh qe gjezat e mija jane te veshtira,
kshu qe po ja le,rradhen ndonje t'jetri.
E sakte pergjigja larte Keno,
Pershendetje t'gjitheve.......
Pershendetje
asnjeanes vazhdo rradhen po mos na i vono shume pergjigjet kur nuk i gjejme dot se i bije vlera temes dhe nuk futet me njerri.
hej keni e ke gjetur o byrazer
keni bravo se e ke gjetur tani po ju them dhe nje tieter po qeva pa radhe me thoni ok. ( fillon me K mbaron me I grate e perdorin vajzat e kan zili) gjejeni o keni mos e gjej me te paren o burr i dheut the ti
"kremi"
Me fal qe e gjeta kaq shpejte po kisha hall se ma gjenin te tjeret.
Keni
Po pse ore, nuk te vjen gjynah per mua fare qe asnje nuk kam gjetur deri tani. Mire mire. Fillo tani se e ke radhen ti....
per ty hirushe
ok keni e ke gjetur bravo e kesaj rradhe po mos i gjej aq shpejt se e dime qe je djale i zgjuar( bej shaka). tani po them nje per hirushen dhe pasi ajo te dorzohet cdokush e ka mundesin e pergjigjes ok. u kuptuam?besoj se po ok nje e zeske ne nje qeske! kush eshte??
Mos eshte syri? ishalla eshte...
hirushe moj
hej mendim shum i edukuar ai joti por me vjen keq nuk eshte syri po te jap nje ndihme eshte nje gje qe haet, shume e mire, rritet ne peme druri, druri i saj eshte shum i forte, levozhga eshte e zeske haha edhe ndonjehere i ham ashtu sic jane ndonjeher i pjekim ose i ziejme tani ke ter keto te dhena provoje gjeje prap
me duket se e gjeta
Mos jane geshtenjat? te lutem me thuaj qe jane!
bravo hirushe
hej e ke gjetur moj bravo te qofte, po me ca si shume ndihma po nejse (he se bej shaka) tani une sdi ndonje te forte se ato qe di une jam 100% e sigurt qe keni do i gjej pa e mbaruar se lexuari gjeagjezen time. hej o goca dhe cuna dhe flm qe nuk u pergjigjet po ja late rradhen hirushes ta gjente jeni shume te mire, arsona ju ka xhan ...
Po shyqyr moj hirushe qe e gjete. Ajde na jep ndonje gjez se eshte radha jote tani.
Nuk thua me te vertet shyqyr per mua.
Une nuk kam te tjera prandaj do ju a le radhen t gjith atyre qe dine ndonje gjeagjeze.
Ishalla i gjej edhe keto te tjerat....
Ju pershendes.
Po them une nje.
Na ishte nje ure shume e gjate qe lidhte dy ishuj.Nuk lejohet per banoret e njerit ishull te kalojne ne ishullin tjeter.Ne mes te ures qendron vazhdimisht nje roje qe fle gjume dhe cdo gjysem ore zgjohet.Keshtu qe njerzit nuk arrijne te kalojne uren se ai i kap.Tani pyetja eshte:si arrin njeri ta kaloje uren?
nje version i imi eshte ky..:--E kalojne lumin(apo detin,c'fardo eshte) me not..
Qe te mendosh ate,
se pari duhet te dish not mire.Di?
Me vjen keq por nuk e ke gjetur.Vrite edhe pak trurin.Duhet te kalosh nga ura.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Po them une nje.
Na ishte nje ure shume e gjate qe lidhte dy ishuj.Nuk lejohet per banoret e njerit ishull te kalojne ne ishullin tjeter.Ne mes te ures qendron vazhdimisht nje roje qe fle gjume dhe cdo gjysem ore zgjohet.Keshtu qe njerzit nuk arrijne te kalojne uren se ai i kap.Tani pyetja eshte:si arrin njeri ta kaloje uren?
uuuuaaaaaaauuuuuuuuu
Te lumte Keni.E ke gjetur.S`prisja ta gjenit kaq shpejt.Mua kur ma thane s`me shkonte mendja per njeqin vjet.
Re: uuuuaaaaaaauuuuuuuuu
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Te lumte Keni.E ke gjetur.S`prisja ta gjenit kaq shpejt.Mua kur ma thane s`me shkonte mendja per njeqin vjet.
Po ju jap nje te let
"4)Rrumbullak Strumbullak,
Kur e prek te ben me gjak."
simbas versjonit tim eshte
MANA e FERRES
(manaferra)
asnjeanes
Pergjigje e sakt mune te vazhdosh me ndonje gjez tjeter
ok
2- per hirushen, edhe per te t'jeret kuptohet
si quhet dhelpra mashkull?
jane 20 te burgosur,
dalin nji nga nji,
kur dalin, behen behen hi?
jane shume shume te lehta
O asnjeanes.
Te pares nuk di ti jap pergjigje ndersa sa per te dyten mendoj se e di
Mendoj se eshte paketa e cigares ku te burgosurit simbolizojne Cigaret.
asnjeanesi
per te paren mendoj se dhelpra mashkull quhet Dhelper
dhe e dyta bashkohem me mendimin e shenjtorit eshte paketa e cigareve.
he mo e gjeta??
po
po kam thene une o e gjej o se gjej hic
Re: ok
Citim:
Po citoj ato që tha asnjeans
2- per hirushen, edhe per te t'jeret kuptohet
si quhet dhelpra mashkull?
jane 20 te burgosur,
dalin nji nga nji,
kur dalin, behen behen hi?
jane shume shume te lehta
me vjen keq arsona.
pergjigjet jane te sakta,
nga shenjtori, dhe keni,
une mendoj qe gjezat ti vazhdoj
Shenjtori......
Atehere po them une nje gjeegjez.
Kemi nje dhome pa dritare dhe nje te burgosur brenda. Dera ka nje brim celesi 5 mm. Te nesermen kur rroja vajti ti jepte ushqimin e gjeti te vdekur me nje plumb 10 mm ne koke. Gjeni si e kane vrare te burgosurin.
me duket see....
hej shenjtori kam dy variante
1. e kane qelluar me dy plumba secili nga 5=10
2. ose plumbi ka qene me diameter 5mm dmth sa brima e celsit dhe i gjate 10mm
tek ajo e dyta besoj me shume
e gjeta?
mos thuaj jo se
Jo Jo.
Asnjera nga keto nuk eshte. Provo perseri.
euuuu
po te thash qe mos thuaj jo se nuk di pergjigje tieter
HHAHAHAHAHAHAHHAHA
Pse faji im eshte qe nuk dhe pergjigje te sakte ti???
Mendohu mendohu mire se do e gjesh.
Shejntori..
prit njehere se nuk te dha kush radhen ty... pastaj i gjen dot gjeagjezat qe jane me siper?
hajd tung. Une per vete se di.
Pse kujt duhet ti marre leje per te folur. Qe ta kem parasysh per here tjeter jo per gje.
Nejse mua fjalen ma dha asnjeanesi. ti po te jesh e zonja jepi pergjigje asajt qe kam shkruar une.
Pse edhe pergjigjen? Po e pate dhene atehere me fal shume shume.
Naten.
Nuk ka problem. Po te fal kesaj here
Por kujdes per here tjeter.
Shenjtori..
Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Atehere po them une nje gjeegjez.
Kemi nje dhome pa dritare dhe nje te burgosur brenda. Dera ka nje brim celesi 5 mm. Te nesermen kur rroja vajti ti jepte ushqimin e gjeti te vdekur me nje plumb 10 mm ne koke. Gjeni si e kane vrare te burgosurin.
Te lumte hirushe
Te lumte hirushe........ po nuk e ke gjetur.
Nuk e ke gjetur sepse ai nuk vdiq nga qe nuk kishte me ajer por vdiq nga nje plumb mu ne lule te ballit.
Me vjen keq. Provo perseri
Po pse..
me thua te lumte kur nuk e kam gjetur? Une me ate te timen thashe se e gjeta. Mire mire na e thuaj tani se u be pak si gjate qe nuk e thua pergjigjen.
Te pershendes.
Nejse te thashe te lumte se me pelqeu menyra se si llogjikove.
Sa per pergjigjen as une nuk e di pasi
CESHTJA ESHTE AKOMA NE HETIM
munohu mos me i mor per ters......
pershendetje te gjitheve....(me verte qe qeka tem
ti them ne un nja dy t shkurtra ,,(mos i merrni per ters ...))
1
<
2
<
ju duket turp ee :)))))))))))))))))))))
Shenjtor
po them dhe une disa ubsione
1-ka vrare veten
2-eka vrare vete polici
3-m'basi e qelluan, plumbi ishte 5 mm, dhe kur vret ate,plumbi perplaset ne mure dhe behet 10mm.
4-ai ka qene i plagosur,dhe vdiq brenda.....
kto mendoj une....n.q.s se kam gjetur,
po te them se sjam dorzu akoma.
Hahahahahhahahahahah
O asnjeanes asnje nga keto eshte e sakte por ti qenke per hetuesi
Nejse pergjigjen une e dhashe
CESHTJA ESHTE AKOMA NEN HETIM.
Romiii tironc
Citim:
Po citoj ato që tha romii tironc kapil
pershendetje te gjitheve....(me verte qe qeka tem>
ti them ne un nja dy t shkurtra ,,(mos i merrni per ters ...))
1
<>
2
<>
ju duket turp ee))))))))))))))))))))
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.