| Forumi Horizont | Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)
Hmmm Intervist me Admiralin
INTERVIST ME ADMIRALIN
Mr Admiral, me duhet te vazhdoj me intervistat per moderatoret apo administratoret e ketij forumi dhe njeri prej tyre jeni edhe ju, keshtuqe me duhet te drejtoj disa pyetje gje qe do ishte ne interest e te gjitheve per te mesuar me shume per jeten tende.
Admirali: Hmmm, Po po, shume dakort, biles jeni vonuar ca si shume.
Gazetari: Admiral mos u zgjat kaq shume po bjeri shkurt
Admirali: Hmmm…
Gazetari: Si hmmm
Admirali: Po ka me shkurt se Hmmm, ose mle me fol ose mos me merr ne intervist.
Gazetari: Meqe jeni ne shkoll si ja beni per te gatuar?
Admirali: Hmmm Tashti gjella qe me pelqen me shume eshte gjella me patate (por te mos kete mish, se spara e pelqej shume mishin), por ama dhe nje pjate groshe do e haja me kenaqesi.
Gazetari: Cfar mendimi keni per anetaret e FH?
Admirali: Hmmm, ka diversitet, une nuk flas shume gjat, kur nuk me pelqejne gjerat ja fus vetem me nje Hmmm. Me futboll kam pas qef me pi nje kafe por ajo me propozoj per nje darke se kafen e pinte me te punes kurse me mua duket qe, sit e them, ti e di vete se ca bohet mas darke. Kurse ate Amoxilin e hoqa qafe, nuk u duronte mo me perr, perr e terr terr.
Gazetari: Po per Kontinentin ca mendon?
Admirali Hmmmmmmmm, do ta botosh kte apo jo, nese nuk e boton kam shume gjojna kunder atij pordhaci.
Gazetari: Po po do botohet.
Admirali: Hmmm, ne fakt Konti ka njohuri te pacmueshme, eshte arkitekt I forumit, ka gjetje klasike dhe din ke klasifikon femer lesbike. Ka njohuri nga fusha e gjeografis pa harru edhe ate te histories. Une e respektoj shume edhe ne fakt nuk ja prish se e di qe pot e hyj ne goj te tij nuk len gjo pa gerrmu edhe jam I sigurt qe origjinen do ma gjej qe e kam nga Kuksi,kshuqe me mire nuk po I hyj fare me thon naj gjo qe nuk eshte per tu thon.
Gazetari: Po per Fajtorin ca na thu.
Admirali: Ca fajtori mer burr, kte faqe e maj une gjall, most e isha une ky forum ishte kthy ne Forum Hormonal.
Gazetari: A keni te dashur? Kjo do ishte edhe me interes per ndonje lidhje serioze ne faqen e forumit.
Admirali: Hmmm, Kur rri 20 ore para kompjuterit je I dashuruar patjeter me kompjuterin.
Gazetari: )duke I fol ne vesh) Po si ja bo per….
Admirali: Me kan thene qe ne orgazem kalohet edhe duke bo shurren por megjithse e kam provu ai Lordi ja kishte fut kot se asnjhere nuk kam kalu. Megjithse kam prit me muaj.
Gazetari: Ne te gjith keto sondazhe qe jane hapur ne forum keni fituar ndonjehere.
Admirali: Hmmm, asnjhere mer nuk ma kan vu emrin, une plasa duke nxjerr fotografi ne forum edhe as ke djali me I bukur nuk me vune, por prap se prap mu nuk me ngel qefi se ka kush me vlerso.
Gazetari: Nga thashathemet thuhet se ne kuptimin figurative ti je nje cik pordhac.
Admirali: Hmmm.
gazetari: Cfar mendon per gazetaret?
Admirali: Fatkeqesisht eshte mese e vertete qe akoma ka gazetare qe jane injorante ne kulm. I tille eshte dhe rasti i Ilva Tares, gazetares se njohur te lajmeve qe imiton ne kulm Lili Gruber te Rai Uno me mimiken dhe levizjet e saj (Lili Gruber eshte gazetare e lajmeve ne Rai Uno). Kurse ti je I shkelyqer derisa se kam lexuar intervisten.
Gazetari: Kete do ta shikojm…
Admirali: Po ti je durrsak edhe une jam dursak ska pse te jemi torollak. Kshuqe me bej cik qefin qe te dukem se vdes per tu duk, kshu me thon edhe disa te tjere por ca ti bosh, e kemi ne durrsaket kte. Hajde pra ma qaj tashi ate lesh inerviste se mezi po pres...
| Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.