Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga Iyua datë 25 Maj 2008 - 22:14:

Asgje nuk eshte e Imponuar por Cdo gje "Must" be Mutual!

Postuar nga briseide datë 26 Maj 2008 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Sa e padurushme qe je, .......... s'jane te gjithe me nge .... punojne dynjaja ..... ja sa te mbaroj kete raportin ene ....... po s'e ke gjetur akoma ate "dike"-ne, ........... po te le te me puthesh (po jo ta besh rruge)

Po mendoja sa te shpifura ishin kerpudhat ne ate capricciosa qe hengra sonte

Postuar nga diabolic datë 26 Maj 2008 - 02:24:

vallai ti e ke ne terezi byrazer ,i fut nje tralala dhe e ke ne rregull.
Po kjo e jona thuaj qe s'haet as me vaj e me uthull..

Postuar nga Eria datë 27 Maj 2008 - 19:35:

Pooo dhimbje koke prape....as qe ia kam ngene nashi...

Postuar nga Demokrate4ever datë 28 Maj 2008 - 03:06:

Sot lexova rastesisht dicka per strucin ne nje reviste, tek prisja ulur... pavaresisht se e dija dhe me pare.

Struci ne rast rreziku apo mosnjohje nga te tjeret fut koken ne rere duke menduar qe grabitqari, apo te tjeret nuk e shohin, ngaqe per vete e ka zene shikimin nen mbrojen e tij!

Postuar nga kurt datë 28 Maj 2008 - 04:14:

disa njerz as nuk ta falin as nuk te vrasin, buburraca. por ne asnje menyre nuk mund te pranojn faktin qe jane pathetic existences. gjerat qe ata mesojn dhe loxojn sot neve i kemi ditur qe kur ishim femije te vegjel.

ps, buburracat dalin dhe hedhin valle vetem kur i shuajm dritat, kur ndezim driten e dhomes ata futen shpejt neper bira e nen divane. sikur buburracat te dinin te perdornin internetin do rreagin si disa kalorsa muskujtjera rrebela ktu, qe dojn te mbrojn rreputacionin e tyre te shtrenjt, se ne nje bote rreale jane askushi, edhe ktu jane me emra dhe pseudonime fake, si karakteri i tyre. insecure freaks of nature..

disa te tjere levizin kudo me drita te ndezura, pa patur friken apo ndrojtjen se do ja vari kush apo jo, si ne boten virtuale apo rreale, kjo quhet siguri ne vetevte qe tipat e vegjel nuk e kuptojne...

Postuar nga Zani datë 28 Maj 2008 - 12:19:

Mendime te castit .....

Po mendoi dhe habitem njekohesisht si kam mundur dje ti perballoj gjithe asaj ndjenje te shfaqur dhe gjithe atije presionit psiqike dhe shpirterore qe me perfshiu thuajse gjithe diten....deri atehere kur lexova dicka nga Ty apsolut qetsi nuk gjeja.
Valle deri kur keto mendime dhe kujtime nuk do shuhen ....!!??
Ti ishe MAGJIA e shfaqur e jetes sime ...dhe tani kjo magji me shoqeron cdo hape te jetes sime...deri atehere kur do perballem drejt per se drejti me Ty ...balle per balle ...dhe sy me sy!!

Sa rende perjetohen  disa dite ,me shume kujtime te se kaluares jo te larget ....hajde mendime hajde ,ejani edhe ju kujtime dhe mos me leni ne harres te saj....sepse edhe pa prezencen e saj ,ajo jeton ne mua ...une flas bisedoj qesh dhe .... njekohesisht ,cdo moment me Te....!
Lutem te jete mire ......!

Postuar nga Vizioner datë 28 Maj 2008 - 12:49:

...Te fitoj sonte Lotton, ketu ne gjermani. Jane ke 8 Euro Milion ne Jeckpot!

............... :flutur

Postuar nga daedal datë 28 Maj 2008 - 13:37:

Mendim i castit

Struci sadi qe te fshihet e te kamuflohet...dhe sado qe te perpiqet qe veprimet etije te duken te zgjuara, ptrap struc ngelet i gjori. E ka prapanicen 1000000 here me te madhe se koken

Postuar nga zemer-.... datë 28 Maj 2008 - 14:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Te fitoj sonte Lotton, ketu ne gjermani. Jane ke 8 Euro Milion ne Jeckpot!

............... :flutur

Un Jam te uroj ti fitosh dhe gjysmat do mi japesh mua.......:kiss

Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.