Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Vizio s'jam une qe e luaj ate, eshte ajo qe s'me le rehat!
Me cfare e ke menduar darken se mbase te vjedhim idene?
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Me cfare e ke menduar darken se mbase te vjedhim idene?
Ncq.. kam bere gjelle me patate per dreke (me rigon, vere te bardhe e gjethe dafine, e kam shume qejf keshtu).. nuk shkon.. Hajt se kam kohe te shpik ndonje gje deri ne darke.. ne rastin me te keq, pizzat aty jane
Citim:u kthyem se u merzitem andej
Po citoj ato që tha lule
Ku behesh anej akoma apo u kthyet?
ai agai ne zvicerr akoma? lol
im e vdekur
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
S'kam faj une pse i di kodet e kalase tende
MC. Qetesim nervash me akullore....hmmmmmmmmm ^_^
M.C Te shofim kush e do fitoi derbin si gjithmon preferoj Milanin ate merdet interiste si duroj dot
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
lumi ti eria mu hap kryttttttttttttttttttt ku ku![]()
rri shelgu se ska ilac me per po megjithat nje mesazh nga ti e pranoj
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C Te shofim kush e do fitoi derbin si gjithmon preferoj Milanin ate merdet interiste si duroj dot![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
![]()
BOATENGGGGGGGGG dhe ben te 2...
Milan -Inter 2-1 ....7 minuta dhe ben 2 gola as skuadra e cunit tim luan kshu po kenaqem .
Me ne funddddddddddddddd
Akoma ka njerez qe nuk e marrin vesh cdo te thote shenja ©
Shpesh jam kritikuar sepse flas per dashurine dhe dhimbjen dhe njerezit nuk arrijne te kuptojne qe dashuria per te cilen flas eshte e gjithanshme dhe dhimbja eshte pjese e jetes sone sikurse vete dashuria!
Shume njerez e shohin dashurine te peshtjelle ne fjalen "seks"...shume njerez mendojne se duhet vetem ti thurim levdata dashurise dhe te flasim per te me gezim dhe asnjehere me dhimbje!
Po te mos njihnim dhimbjen a do njihnim dashurine ose anasjelltas?
Nuk e kuptoni ju qe doni vetem fjale te bukura dashurie qe mundoheni te genjeni veten,veten tuaj,pasi kene frike,friken e vuajtjes,mosbesimin ne vetevete dhe jetoni ne nje bote perrallash ose te shtirur si per te na treguar neve qe shprehim ndjenjat e lira qe ju jeni te perfekte dhe ne te denuar ne jete,ne dashuri dhe te rrethuar me dhimbje!
Sa bote egoiste,sa njerez te pakuptueshem ka kjo bote...
Preferoj te jem kjo qe jam,preferoj te jem ky mendim i lire,preferoj te jem personi qe i shkruaj dhe dashurise dhe dhimbjes pasi i kam perjetuar te dyja dhe si une ka plote te tjere....
Preferoj te mos jem e shtirur,preferoj te tjem te verteten,preferoj te them se cila jam dhe mos mbaj fshehur aspak personalitetin tim dhe me gezon fakti qe dhe ne jete jam pikerisht ajo qe shkruan keto rreshta,une vete,une jam ajo qe qesh dhe qe qaj,qe nuk dua meshire por dashuri,qe nuk dua urrejtje por mirekuptim.
Mendoj se kam fituar betejen mbi te keqen dhe mendoj qe dhe diten qe do iki nga kjo jete,bota ku ne te cilen do shkoj do jete nje lulishte trendafilash.
Sa te frymezon ky fejsbuku ndonjehere...........
Ah lere se t'merr n'qafe direkt.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
BOATENGGGGGGGGG dhe ben te 2...
Milan -Inter 2-1 ....7 minuta dhe ben 2 gola as skuadra e cunit tim luan kshu po kenaqem .
te keqen e veres e te dites se pushimit .
M.C Si mund te quhet ky muaj se vetem gusht se ka emrin hiq kanatjere ne darke e vish pulover ne dreke ma ...
ne cfar kategorie futet ky dembelizem qe po pertoj te dal tmarr dicka per te ngrene?! lol
Citim:Do te thote qe nuk ke shume uri ose ke akoma ndonje gje te mire ne frigorifer.
Po citoj ato që tha kurti
ne cfar kategorie futet ky dembelizem qe po pertoj te dal tmarr dicka per te ngrene?! lol
U befsh lemsh u befsh!
Hengsh koken.
nga nji kisssss per gjith femrat e forumit , se jan te mira shume
Mamat the first ( n'fillim medemek )
Rrofsh Glak! Nje kiss-kiss dhe per ty nga mamat.
Ky shiu qe ra me shume e ndezi token ...
Citim:perkundrazi nuk kisha asgje ne frigorifer, dhe duke u kthyer ne shpi ishte rradha e madhe ne mcdonalds. ngela me nje silce pizza gjite diten
Po citoj ato që tha Piktor
Do te thote qe nuk ke shume uri ose ke akoma ndonje gje te mire ne frigorifer.![]()
![]()
![]()
O kurt po telefon ke? I merrje ne tel dhe te vinte ushqimi ke dera.
Apo dhe te kapje tel. pertove?
Kurt, pica bukuri eshte. McDonald, te duket si mish dhe ha tallash.
Kishin lene jashte ne dielle nje nga ato qoftet e MvDonald per nej muaj. NUk zuri as nje fije myk. Eshte reale kjo, jo shelgjishte.
Ndoshta do beheshim njerez me te mire nese do na mjaftonte te ishim ata qe jemi..
Citim:
Ndoshta do beheshim njerez me te mire nese do na mjaftonte te ishim ata qe jemi..
Citim:ke te drjete ushqim kot eshte. vetem nga halli thashe mbreme por pertova se ishte rradha e madhe.
Po citoj ato që tha shelgu
Kurt, pica bukuri eshte. McDonald, te duket si mish dhe ha tallash.
Kishin lene jashte ne dielle nje nga ato qoftet e MvDonald per nej muaj. NUk zuri as nje fije myk. Eshte reale kjo, jo shelgjishte.
po mendoja ku jan forumistat qe i ka kapur gjumi sonte si dit e djel kan dale duket po ne qe ka filloi shiu na kapi ne rrug si ta kalojm kohen xhanem
Sa inat me vjen me veten ! Si s'me vjen nje mendim casti per te qene ? lol
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Sa inat me vjen me veten ! Si s'me vjen nje mendim casti per te qene ? lol
Citim:
mos u merzit se ke shok plot lalo
[QUOTE]Po citoj ato që tha shelgu
Dylan te te thot vllai ca mendime ke veshi ty? [/QUOTE
po vllacko vazhdo me deshir i nigjoj
Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha shelgu
Dylan te te thot vllai ca mendime ke veshi ty? [/QUOTE
po vllacko vazhdo me deshir i nigjoj
I griva te gjitha perimet ne salcen e makaronave( e vetmja menyre ta bej cunin te haj perime) e prape i nuhati cuni, "Mami", me tha," Salca nuk eshte e mire; ka fara." Ehhh, genjenhen keta kalamajte e sotem!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
I griva te gjitha perimet ne salcen e makaronave( e vetmja menyre ta bej cunin te haj perime) e prape i nuhati cuni, "Mami", me tha," Salca nuk eshte e mire; ka fara." Ehhh, genjenhen keta kalamajte e sotem!![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
u kthyem se u merzitem andejka ardhur me pushime
![]()
ka bere ca foto andej si refugjat i lodhur
![]()
![]()
![]()
miredita forumi horizont
M.C. Iku vapa me gushtin.
Na myti shiu
diell ktu dite super po njerzit
Citim:
diell ktu dite super po njerzit qe e shijojn te lollur
Happyyyyyyyyyyyyyyyyy ^_^
Po mua ç'me gjet qe mora malin me kembe sot?
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Po mua ç'me gjet qe mora malin me kembe sot?![]()
Citim:
Pse, me cfare e merr zakonisht?
I have a dream: nje shi behari sa te shkundet qielli!
Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.