Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga bruni22 datë 18 Mars 2012 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Dhe e dyta pse me jane fshire disa postime te mijat?

do e gjesh pse-n! akoma se ke mar mar vesh se ktu. ognuno fa come cazzo le pare ....

Postuar nga F_xhunior datë 18 Mars 2012 - 21:35:

Anetaret jane te ndare ne grupacione - i dalin ne mbrojtje njeri-tjetrit - nuk jane objektive, anojne nga shumica e grupit te tyre, heshtin kur duhet perkrahur dikush qe ka te drejte ne shprehjet e tija/saja....etj.. me nje fjale, s'mund te jene vetvetja.

Postuar nga Deb* datë 18 Mars 2012 - 23:02:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

do e gjesh pse-n! akoma se ke mar mar vesh se ktu. ognuno fa come cazzo le pare ....

Mos flisni pa lidhje, kur se keni idene.

Ti Angel kur ankohesh mundohu te jesh me e qarte. Per cilin postim e ke fjalen?
Un kam fshire disa postime te F-xhunior me mallkimet e tij ndaj anetareve, plus dhe c'lidheshin me to. Nese ke cituar mallkimet e tij, jane fshire, bashke me to.

Postuar nga F_xhunior datë 18 Mars 2012 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Mos flisni pa lidhje, kur se keni idene.

Ti Angel kur ankohesh mundohu te jesh me e qarte. Per cilin postim e ke fjalen?
Un kam fshire disa postime te F-xhunior me mallkimet e tij ndaj anetareve, plus dhe c'lidheshin me to. Nese ke cituar mallkimet e tij, jane fshire, bashke me to.

Po ato komentet ku permendet "rrote kari" disa here nga dy anetare, i ke fshire? Apo, si zakonisht, fshihen te atyre qe sapo jane regjistruar dhe nuk bejne pjese ne ndonje grupacion tuajin?

Postuar nga Deb* datë 18 Mars 2012 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Po ato komentet ku permendet "rrote kari" disa here nga dy anetare, i ke fshire? Apo, si zakonisht, fshihen te atyre qe sapo jane regjistruar dhe nuk bejne pjese ne ndonje grupacion tuajin?

Une fshij vetem ato postime, qe jane ne temat qe moderoj une. Nuk jam e lejuar te fshij kudo. Nese ke ankesa mund te raportosh postimin me ofendime sic ka bere vetem Ana keto ditet e fundit. Mund dhe te me kete shpetuar pa e pare.

Postuar nga F_xhunior datë 18 Mars 2012 - 23:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Une fshij vetem ato postime, qe jane ne temat qe moderoj une. Nuk jam e lejuar te fshij kudo. Nese ke ankesa mund te raportosh postimin me ofendime sic ka bere vetem Ana keto ditet e fundit. Mund dhe te me kete shpetuar pa e pare.

Thjesht ndihem i diskrimerineriuar nga ju!

Postuar nga Deb* datë 18 Mars 2012 - 23:35:

Ce ke ate fjale? Vetem nga une, lol?

Postuar nga Vizioner datë 18 Mars 2012 - 23:37:

Citim:
Deb*

Deb, cer ke ba per darke?

Na hudh na nji pjate-ration se po pertoj te gatuje

Postuar nga Deb* datë 18 Mars 2012 - 23:41:

Vizio, ti rrofsh qe s'paske ankesa.
Patate me mish bera, se ma hane kalamaqte, jo per gje.

Postuar nga Vizioner datë 18 Mars 2012 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Vizio, ti rrofsh qe s'paske ankesa.
Patate me mish bera, se ma hane kalamaqte, jo per gje.

Jo vallahi o Deb, une sbej naze ne te ngrene.

Pse s'thu ti qe ma paske gjet midene me ato patate? Ne furre apo te zjera?

Po i pate bere ne furre, ma co me UPS nje pjate plot Une po thek buken sa te vijne ato

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.