Forumi Horizont | Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
nje shimpaze e vogel
duke qare i thote mamase;
pse jemi kaq te shemtuar?
mamaja i thot mos u merzit biri im
se po te shikosh ate qe po lexon DHE E SHKRUAN
kete mesazh do qashe me shume
o me verte e po nxire atere me qe e dike ti lal se deri tani skam nigju noi vit pest lal.....(hahahahahaha)
hahahahha une nuk thashe qe ta nzjerr une por myzua lal....
Po citoj ato që tha roke
ahahahahahaha,humor durrsak?????:p:p
pershendetje Niki!
hjhahahahah pershendetje edhe ty roke
por nuk eshte humor durrsak
ne nje revist e lexova ketu ku jetoj
ishte pak ndryshe por e rregullova pak lal.
eh tani tani........
NJerin e kishin denuar dhe kishte qendruar per 25 vjet ne burg
aq ishte permalluar per te bere seks seqe kishte vendosur ti propozonte per maredhenie femres se pare qe do i dilte perpara-----------
shkon dhe ulet ne lulishten e qytetit nderkohe perpara tij ne po ate stol ishte ulur nje grua e re me te birin 4 vjeçar::::::::::
djali e pyet te emen:::
--mami si kam lindur une????????????
dhe e jema shume seriozisht i shpjegon::::
--te keqen mami --une vajta tek doktori e ai me beri nje gjilpere tek barku --e pastaj nga kjo dole ti bir...........
Ish i burgosuri pasi e degjoi biseden i tmerruar iu drejtua gruas::::
_--mos moj!!!!!!mos me thuaj se tani nuk i perdorin me ato metodat e vjetra?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pijaneci
ne nje bar ishte ulur nje pijanec dhe ne nje tavoline larg tij ishte nje goce e ulur.Pijaneci ne muhabet e siper i thote banakjerit:vejme bast me sa te dush qe ajo goca atje eshte balerine(vajza nderkohe kishte ngrejtur doren dhe therriste kamarjerin dhe i kishin dale qimet e sqetullave) po nga e di ti :i thote banakjeri.PIJANECI:po shife mer sa e ngreka komen.
Citim:
Po citoj ato që tha goca tironse
aman edhe ti ti do vitin e katert tani me zor kemi gjet vitin e trete ti na do vitin e katert
mexicani and the ange..........
Na ishte nje here nje mexican po ky mexicani vdiq dhe kur shkoi ne qiell atje ishte nje dere dhe nje engjell qe bente pyetje .Erdhi ky mexicani dhe ishte koha qe mexicani tu merrte ne pyetje po ky mexicani nuk dinte shume mire anglisht dhe fillojn ,engjelli e pyet "Me thuaj nje histori me fjalet green,pink,yellow and statue "mexicani i pergjigjet "po une nuk di shume mire anglisht"dhe egjelli i thote "neqoftese nuk e thua smund te shkosh brenda asaj deres"dhe mexicani filloj"nje dite isha ne shtepi dhe ra telefoni grreen,grreen,grreen i pink the phone and i said yellow ,yellow, yellow,statue.
Ska shume kuptim ne shqip po sidoqofte shpresoj ta kuptoni .............
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
po ne te tjeret ne te 2tin akoma ??????/
ca doni ju te tjeret doni edhe kater un te gjysma akoma.........
ahahhaha rocke
paske jokes ti re
po kur e ha ta hash tamam pse ca cik e na njecik
xoxoxo
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahahhaha rocke
paske jokes ti re
xoxoxo
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.