Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Eeeee, aaaaaaaa. Dysho mi se t'ju ben mire qelizave cerebrale.
Mgjth s'po thoja qe dashurine te na e tregoje ti vetem por me ndonje peshore t'i jepnit nje demonstrim dashurie publikut te amoreve.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po Glak do vij ne dasem![]()
Citim:
Ca jane kto batuta mi![]()
Nuk e dije ti qe nuk cenohet privaciteti i tjetrit![]()
Absolutisht jo.
Harrove ti qe te hedhin ne gjygj kur paparazet bejne foto pa dienine e personit ne fjale
Si t'ja vendos une kandarit foton ktu pa dienine e tij?
E shoh une qe s'paska "ménage Ã_ deux" sonte. Cécé do performoje nje solo.
Citim:
E shoh une qe s'paska "ménage Ã_ deux" sonte. Cécé do performoje nje solo.![]()
Uaaaa. Dhe ate akuze kemi mangut.
Kur do performosh ti njehere se s'mund te rrime tere darken ketu. Pavaresisht deshires te madhe...
E gezuar qe u kthye tulipani.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
E gezuar qe u kthye tulipani.![]()
Ne fillim ishin shoqe te pandara o zot ne hapen barkun me dashnine e tyre te rreme pastaj sdi pse nje dite na mbaroi kjo dashuri e imen o nene o nene dhe ate qe se mendoja thojne per njera tjetren sa mire qe skam shoqe si keto ...
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
s'ka si te jet ndryshe , gjersa eshte e zonja shpise yll bote .
te perqafoj fort Enya
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ne fillim ishin shoqe te pandara o zot ne hapen barkun me dashnine e tyre te rreme pastaj sdi pse nje dite na mbaroi kjo dashuri e imen o nene o nene dhe ate qe se mendoja thojne per njera tjetren sa mire qe skam shoqe si keto ...
Citim:
Aman te keqen, njoh dy cope te tilla une. Na paten çare derrasat me "zemra, shpirti, sa m'ke mungu, sa t'kam mungu" derisa i pashe nje dite qe desh s'u zuren nga leshrat.![]()
Citim:
hahahah amor keto u kapen sot njera i hodhi kafen ne fytyre e tjetra ujin e gazuar sa kam qesh se ke iden sepse te dyja me kane care menderen me masteret e tyre me diplomat dhe kur u shaheshin sot me nje fjalor qe as ato te rrugeve se kane ...dhe e gjithe kjo per nje burre te martuar ej bela![]()
Ndoshta eshte fat....
dit e merzitçme sot
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
dit e merzitçme sot![]()
E kam kokefortesine te mohoj perhere gjithcka....perhere....
mos i thuj njeriu .... lol
Citim:
Kush te merziti keshtu?![]()
te te iki merzitja!
Eria ka vetekritike, shenje e mire kjo qe po permiresohet.
o kurt, si i thone aj'm sorry ne anet e tua?
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Eria ka vetekritike, shenje e mire kjo qe po permiresohet.
ashu burnesh mos ta ndij ic
si per fundim ça kishe gjet
andej nga tema tjeter qe ishe lumturuar
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
ashu burnesh mos ta ndij ic
si per fundim ça kishe gjet
andej nga tema tjeter qe ishe lumturuar![]()
Prekje kufinjesh ne emer te nje sfide me veten. Eksperience intense ajo e te sfiduarit te vetes nepermjet te tjereve. Aq me teper kur mungon interesi ne subjektin.
Urrej njerezit kurioze ,kureshtare ,urrej kur duan te me hyne ne brendesine time ,urrej pyetjet e tyre pse... qysh... kur... sdi as vete pse kur me pyet ti, nuk ndiej kete urrejtje ndoshta te mendoj ndryshe nga te tjeret ...ndoshta je si te tjeret ...ndoshta kam ndryshuar une skam me frike nga ti gje e vogel 2 cm ...sme mbetet gje tjerer vetem te them naten e mire
Citim:
Urrej njerezit kurioze ,kureshtare ,urrej kur duan te me hyne ne brendesine time ,urrej pyetjet e tyre pse... qysh... kur... sdi as vete pse kur me pyet ti, nuk ndiej kete urrejtje ndoshta te mendoj ndryshe nga te tjeret ...ndoshta je si te tjeret ...ndoshta kam ndryshuar une skam me frike nga ti gje e vogel 2 cm ...sme mbetet gje tjerer vetem te them naten e mire
Citim:
Bjonde, mos te ka ngacmuar stomaku, motra?
Pse je kaq e egersuar, ti qe perhere je shpirt njeriu?
Citim:
Cedrus i vetmi organ qe sme ka dhemb noj here o stomaku e kam top ,une sjam egersuar me duket sikur jam embelsuar pak si shume ...mendimi me erdhi nga nje pyetje qe me beri nje njeri dhe nuk ndieva besdi ti tregoj dicka qe me shqetesonte por ne rastin kur me ka pyet dikush tjeter per te njeten problem me ka dhene besdi tani si e shpjegon ti ku qendron ndryshimi ???
Citim:
E mire de, mire. M'u duke shume e eger dhe thashe kushedi.
Citim:
T'paska hyre frika qe me rafte e mira mu nuk egersohem kollaj une jo
![]()
Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit ... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....
Na trembi Eria me iken mendimi qe kisha imen po shkruaj kete ...Eria po shqetesohet njeriu per keto gjera moj cupe ej bela me vjen keq kur merzitem me te afer njeres familjare por me femra/meshkuj te tille sja vlen as ti shkruash nje rrjesht jo me nje mendim ...gjeja me e mire INJORIM TOTAL,jeta eshte shume e gjate e mostra te tilla do shikosh cdo dite .
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....
Citim:
Mir ja bere. Oj.
kush e shan Erian eshte i share nga nena.
Po se kam shoqe oj jo,as e njoh fare....po ajo deshiron te merzisi dike tjeter,duke e ditur prej sa vitesh njihem une me ate....dhe duke u marre me mua,do te merzisi ate ...po se di me ke merret
Po jo me Bjonde,se se vras mendjen,por tani pashe dicka dhe u acarova per momentin dhe doja ta shkruaja .....po gjerave te tilla,kur thote Ceci distance tipave te tille,injorim total...pfffffffffffff......
Cedrus,pika ty me komentet e tua
Mc...uhhhhhhh ci hape pune vetes hahahha
Njeriu, gelltit, dikur-diku nje luge Corbe te prishur, dhe e vjell.........mbse.......tere jeten!
180 x 180? Mu shpif surrati duke zvoglu foton, -hahahahaha- )))
Enya yll je
Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!
Citim:
Enya yll je![]()
Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
180 x 180? Mu shpif surrati duke zvoglu foton, -hahahahaha-)))
Citim:
Po moj yll. Apo s'i ka floket mendafsh arabistani.
Enya une te kam pare brune ...edhe bjonde te shkokan floket shume
...
Cedrua te rafte pika nga i gjen ato fjale,arabistani fiuuuuuuuuuuuu
Ste imagjinoja kaq te embel te pakten
Te imagjinoja ndryshe, kaq!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
aman, Cedrus mos mi shaj floket, se i kam fixim.![]()
Yes Eria, you`re right. Deri para 3 muajsha kam qene brune. Qekurse jam graduate u bera bjondine, -hahahahaha-
))
Cecilia, flm gjtihesesi mbase edhe jam treguar e "ashper" ndonjehere me ndonjerin ne forum, por jam shume shume e qete si natyre dhe gjithmone buzeqesh. Kur nuk buzeqesh dukem si " Presidente" -hahahahaha- )))
ciao ragazzi! Kjo eshte fotoja e dipllomimit tim me 27 May 2010.
Citim:
A mundem? Ti sa vjen e behesh ma e bukur o gos. A thua se pini uj CT
Ku eshte turll te me shohi pak?????
Enya,urime per diplomimin ....te shkon bluja ^_^.....
Ore doli kjo moda e re sot,tu vene fotot neper profile,kush e hapi kush,une me duket
....
Turllo pergjigju Cecit
Po s'u pergjigj se vendos per asnje tjeter ketu...vetem per ate akullsinen
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.