Forumi Horizont Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2010 - 22:01:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Eeeee, aaaaaaaa. Dysho mi se t'ju ben mire qelizave cerebrale.

Mgjth s'po thoja qe dashurine te na e tregoje ti vetem por me ndonje peshore t'i jepnit nje demonstrim dashurie publikut te amoreve.

Ca jane kto batuta mi

Nuk e dije ti qe nuk cenohet privaciteti i tjetrit

Postuar nga Eria datë 03 Gusht 2010 - 22:01:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Po Glak do vij ne dasem

Glak i ngordh dasmat,vetem ai te mos martohet hahahhaah

MC...Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh spo vjen

Postuar nga amor alucius datë 03 Gusht 2010 - 22:04:

Citim:
Ca jane kto batuta mi

Nuk e dije ti qe nuk cenohet privaciteti i tjetrit

Aaaaaa, po. Harrova qe bejme pjese ne shoqerine e te konstipuarve.

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2010 - 22:10:

Absolutisht jo.

Harrove ti qe te hedhin ne gjygj kur paparazet bejne foto pa dienine e personit ne fjale

Si t'ja vendos une kandarit foton ktu pa dienine e tij?

Postuar nga amor alucius datë 03 Gusht 2010 - 22:13:

E shoh une qe s'paska "ménage Ã_ deux" sonte. Cécé do performoje nje solo.

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2010 - 22:22:

Citim:
E shoh une qe s'paska "ménage Ã_ deux" sonte. Cécé do performoje nje solo.

Qyqa ate hall qake ti

Une e bej per amoret e mija

Edhe diçka tjeter se mos me merrni per adoleshente se do me bej bann boss-i

Postuar nga amor alucius datë 03 Gusht 2010 - 22:24:

Uaaaa. Dhe ate akuze kemi mangut.

Kur do performosh ti njehere se s'mund te rrime tere darken ketu. Pavaresisht deshires te madhe...

Postuar nga Klodel datë 03 Gusht 2010 - 23:15:

E gezuar qe u kthye tulipani.

Postuar nga Katilesha datë 03 Gusht 2010 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
E gezuar qe u kthye tulipani.

Idem..

Postuar nga BIONDIA datë 03 Gusht 2010 - 23:20:

Ne fillim ishin shoqe te pandara o zot ne hapen barkun me dashnine e tyre te rreme pastaj sdi pse nje dite na mbaroi kjo dashuri e imen o nene o nene dhe ate qe se mendoja thojne per njera tjetren sa mire qe skam shoqe si keto ...

Postuar nga Enya datë 04 Gusht 2010 - 02:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

s'ka si te jet ndryshe , gjersa eshte e zonja shpise yll bote .

te perqafoj fort Enya

Zemraaaaa te perqafoj edhe une fooooorttttt!
Ma shndrite forumin, muahhhhhhh!

Postuar nga amor alucius datë 04 Gusht 2010 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ne fillim ishin shoqe te pandara o zot ne hapen barkun me dashnine e tyre te rreme pastaj sdi pse nje dite na mbaroi kjo dashuri e imen o nene o nene dhe ate qe se mendoja thojne per njera tjetren sa mire qe skam shoqe si keto ...

Aman te keqen, njoh dy cope te tilla une. Na paten çare derrasat me "zemra, shpirti, sa m'ke mungu, sa t'kam mungu" derisa i pashe nje dite qe desh s'u zuren nga leshrat.

Postuar nga BIONDIA datë 04 Gusht 2010 - 22:17:

Citim:

Aman te keqen, njoh dy cope te tilla une. Na paten çare derrasat me "zemra, shpirti, sa m'ke mungu, sa t'kam mungu" derisa i pashe nje dite qe desh s'u zuren nga leshrat.

hahahah amor keto u kapen sot njera i hodhi kafen ne fytyre e tjetra ujin e gazuar sa kam qesh se ke iden sepse te dyja me kane care menderen me masteret e tyre me diplomat dhe kur u shaheshin sot me nje fjalor qe as ato te rrugeve se kane ...dhe e gjithe kjo per nje burre te martuar ej bela

Postuar nga shelgu datë 04 Gusht 2010 - 22:51:

Citim:

hahahah amor keto u kapen sot njera i hodhi kafen ne fytyre e tjetra ujin e gazuar sa kam qesh se ke iden sepse te dyja me kane care menderen me masteret e tyre me diplomat dhe kur u shaheshin sot me nje fjalor qe as ato te rrugeve se kane ...dhe e gjithe kjo per nje burre te martuar ej bela

Kjo puna e masterit po qe luan rol te madh qe thua ti.
Thuaj qe eshte puna e mashkullit ne mes.

Mire thoshte ime gjyshe, per nje te shkrete gje, vritet bot' e tere.
kane qene te mencur pleqte.

Postuar nga Eria datë 04 Gusht 2010 - 23:12:

Ndoshta eshte fat....

Postuar nga Antip@tre@ datë 04 Gusht 2010 - 23:47:

dit e merzitçme sot

Postuar nga cecilia datë 04 Gusht 2010 - 23:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
dit e merzitçme sot

Kush te merziti keshtu? te te iki merzitja!

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 01:03:

E kam kokefortesine te mohoj perhere gjithcka....perhere....

Postuar nga AngelDevil datë 05 Gusht 2010 - 01:56:

mos i thuj njeriu .... lol

Postuar nga Antip@tre@ datë 05 Gusht 2010 - 01:59:

Citim:

Kush te merziti keshtu? te te iki merzitja!

bisou ma belle
jÃ_ qe ka dhe dit te tilla , kur asgje nuk ecen

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 02:17:

Eria ka vetekritike, shenje e mire kjo qe po permiresohet.

o kurt, si i thone aj'm sorry ne anet e tua?

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 02:39:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Eria ka vetekritike, shenje e mire kjo qe po permiresohet.

....E pranoj pa ze,vetekritikohem por kur me behet prape e njejta pyetje them JO,pa mu dridhur qerpiku hic...edhe pse smendoj ashtu.....

Postuar nga Antip@tre@ datë 05 Gusht 2010 - 02:41:

ashu burnesh mos ta ndij ic

si per fundim ça kishe gjet
andej nga tema tjeter qe ishe lumturuar

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
ashu burnesh mos ta ndij ic

si per fundim ça kishe gjet
andej nga tema tjeter qe ishe lumturuar

Ku te kam lexuar ty hihiihihihi

Postuar nga amor alucius datë 05 Gusht 2010 - 03:45:

Prekje kufinjesh ne emer te nje sfide me veten. Eksperience intense ajo e te sfiduarit te vetes nepermjet te tjereve. Aq me teper kur mungon interesi ne subjektin.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 03:49:

Urrej njerezit kurioze ,kureshtare ,urrej kur duan te me hyne ne brendesine time ,urrej pyetjet e tyre pse... qysh... kur... sdi as vete pse kur me pyet ti, nuk ndiej kete urrejtje ndoshta te mendoj ndryshe nga te tjeret ...ndoshta je si te tjeret ...ndoshta kam ndryshuar une skam me frike nga ti gje e vogel 2 cm ...sme mbetet gje tjerer vetem te them naten e mire

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:08:

Citim:
Urrej njerezit kurioze ,kureshtare ,urrej kur duan te me hyne ne brendesine time ,urrej pyetjet e tyre pse... qysh... kur... sdi as vete pse kur me pyet ti, nuk ndiej kete urrejtje ndoshta te mendoj ndryshe nga te tjeret ...ndoshta je si te tjeret ...ndoshta kam ndryshuar une skam me frike nga ti gje e vogel 2 cm ...sme mbetet gje tjerer vetem te them naten e mire

Bjonde, mos te ka ngacmuar stomaku, motra?
Pse je kaq e egersuar, ti qe perhere je shpirt njeriu?

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 04:12:

Citim:

Bjonde, mos te ka ngacmuar stomaku, motra?
Pse je kaq e egersuar, ti qe perhere je shpirt njeriu?

Cedrus i vetmi organ qe sme ka dhemb noj here o stomaku e kam top ,une sjam egersuar me duket sikur jam embelsuar pak si shume ...mendimi me erdhi nga nje pyetje qe me beri nje njeri dhe nuk ndieva besdi ti tregoj dicka qe me shqetesonte por ne rastin kur me ka pyet dikush tjeter per te njeten problem me ka dhene besdi tani si e shpjegon ti ku qendron ndryshimi ???

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:16:

Citim:

Cedrus i vetmi organ qe sme ka dhemb noj here o stomaku e kam top ,une sjam egersuar me duket sikur jam embelsuar pak si shume ...mendimi me erdhi nga nje pyetje qe me beri nje njeri dhe nuk ndieva besdi ti tregoj dicka qe me shqetesonte por ne rastin kur me ka pyet dikush tjeter per te njeten problem me ka dhene besdi tani si e shpjegon ti ku qendron ndryshimi ???

E mire de, mire. M'u duke shume e eger dhe thashe kushedi.

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 04:20:

Citim:

E mire de, mire. M'u duke shume e eger dhe thashe kushedi.

T'paska hyre frika qe me rafte e mira mu nuk egersohem kollaj une jo

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 04:23:

Citim:

T'paska hyre frika qe me rafte e mira mu nuk egersohem kollaj une jo

Epo, frika per te gjallet eshte fundja.

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 22:21:

Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit ... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....

Postuar nga BIONDIA datë 05 Gusht 2010 - 22:27:

Na trembi Eria me iken mendimi qe kisha imen po shkruaj kete ...Eria po shqetesohet njeriu per keto gjera moj cupe ej bela me vjen keq kur merzitem me te afer njeres familjare por me femra/meshkuj te tille sja vlen as ti shkruash nje rrjesht jo me nje mendim ...gjeja me e mire INJORIM TOTAL,jeta eshte shume e gjate e mostra te tilla do shikosh cdo dite .

Postuar nga shelgu datë 05 Gusht 2010 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ka mundesi te jete njeriu kaq budalla??????????
Me cudit ajo goce,me ben te hap syte me injorancen e saj...Njeri me servil nuk ben nena....cilindo e adhuron duke i thene shpirti zemra,vetem interesi i saj te shkoje sic duhet...nje moment i prishet qejfi,ku te kam pare.....Si mund te jesh kaq i pacipe njehere,mire kete po ne cdo njeri qe njoh dhe une behet menjehere kurioze te dije se kush jam....mire te pyesi...fundja njerezit qe me njohin mua,dhe qe njeh ajo...me kane njohur ne periudhen e lulezimit ... E di qe kerkon nje hap fals nga une te me sulmosh,po sdo e gjesh...Une skam pika te dobta...asnje....Ah po jam shoqe me kushuririn e saj..ate qe deri para ca muajsh e adhuroje(ne dukje te pakten,ne larje-lyerje komplimentash),por tani sta mban ti flasesh..Epo une nuk jam si ti,nuk jam servile,e askujt...nuk e ul hunden para askujt,per me teper,te mbush me komplimenta njerez qe si njoh fare,vetem se jane gjak me mua(kodra pas bregut)..Une i zgjidh vete grricjet,fundja sguxon kush te grricet me mua,por po deshe ...po deshe,ka dhe te trete ne mes....per me teper,qe e ke aq afer tani kushon tende,po sta mban te vesh ta takosh,se e di qe e ke dh...muhabetin...Gjej e grrisu me ndonje tjeter,ne cdo ane ta kthesh,me mua nuk ke shans....

Mir ja bere. Oj.

kush e shan Erian eshte i share nga nena.

Postuar nga cecilia datë 05 Gusht 2010 - 22:35:

Citim:

Mir ja bere. Oj.

kush e shan Erian eshte i share nga nena.

O Eria aman ku te bien ty kto lloj robsh...sikur i terheq prej hundesh edhe ti .

M.C. Kurjoziteti i madh thone qe zhgenjen. Distanca eshte menyra me e mire per te mbajtur nje shoqeri te shendosh...

Postuar nga Eria datë 05 Gusht 2010 - 22:41:

Po se kam shoqe oj jo,as e njoh fare....po ajo deshiron te merzisi dike tjeter,duke e ditur prej sa vitesh njihem une me ate....dhe duke u marre me mua,do te merzisi ate ...po se di me ke merret

Po jo me Bjonde,se se vras mendjen,por tani pashe dicka dhe u acarova per momentin dhe doja ta shkruaja .....po gjerave te tilla,kur thote Ceci distance tipave te tille,injorim total...pfffffffffffff......

Cedrus,pika ty me komentet e tua

Mc...uhhhhhhh ci hape pune vetes hahahha

Postuar nga Vizioner datë 05 Gusht 2010 - 22:53:

Njeriu, gelltit, dikur-diku nje luge Corbe te prishur, dhe e vjell.........mbse.......tere jeten!

Postuar nga Enya datë 06 Gusht 2010 - 00:30:

180 x 180? Mu shpif surrati duke zvoglu foton, -hahahahaha- )))

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 00:34:

Enya yll je

Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!

Postuar nga shelgu datë 06 Gusht 2010 - 00:36:

Citim:
Enya yll je

Je ma e mire se çte kisha imagjinuar...!

Po moj yll. Apo s'i ka floket mendafsh arabistani.

Postuar nga BIONDIA datë 06 Gusht 2010 - 00:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
180 x 180? Mu shpif surrati duke zvoglu foton, -hahahahaha- )))

si shpirt je enya po na thuaj si e bere si une sdi ta bej

Postuar nga Enya datë 06 Gusht 2010 - 00:40:

Citim:

Po moj yll. Apo s'i ka floket mendafsh arabistani.

aman, Cedrus mos mi shaj floket, se i kam fixim.

ps: bjondja, une thjeshte klikova foton time, dhe ke nje opsion "Open" with paint, ose ca programi perdor ti per fotot. Dhe aty pasjtaj modifiko vete. S`e di nese te ndihmova ndopak.

ps1: Cecilia, un jam ma kinge sesa ne kte foto gjumi, -hahahahaha- Pse si em imagjin oje mua te lutem?? )))

Postuar nga Eria datë 06 Gusht 2010 - 00:42:

Enya une te kam pare brune ...edhe bjonde te shkokan floket shume ...
Cedrua te rafte pika nga i gjen ato fjale,arabistani fiuuuuuuuuuuuu

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 00:43:

Ste imagjinoja kaq te embel te pakten

Te imagjinoja ndryshe, kaq!

Postuar nga shelgu datë 06 Gusht 2010 - 00:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

aman, Cedrus mos mi shaj floket, se i kam fixim.  

A mundem? Ti sa vjen e behesh ma e bukur o gos. A thua se pini uj CT

Postuar nga Enya datë 06 Gusht 2010 - 00:47:

Yes Eria, you`re right. Deri para 3 muajsha kam qene brune. Qekurse jam graduate u bera bjondine, -hahahahaha- ))

Cecilia, flm gjtihesesi mbase edhe jam treguar e "ashper" ndonjehere me ndonjerin ne forum, por jam shume shume e qete si natyre dhe gjithmone buzeqesh. Kur nuk buzeqesh dukem si " Presidente" -hahahahaha- )))

ciao ragazzi! Kjo eshte fotoja e dipllomimit tim me 27 May 2010.

Postuar nga Enya datë 06 Gusht 2010 - 00:49:

Citim:

A mundem? Ti sa vjen e behesh ma e bukur o gos. A thua se pini uj CT

Flm Cedrus, une pi vetem uje "Poland spring" ose ose "Acadia" from Stop & Shop,

pastaj vajta 24 vjece, o sot te shndris ose kurre ma!

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 00:59:

Ku eshte turll te me shohi pak?????

Postuar nga Eria datë 06 Gusht 2010 - 01:02:

Enya,urime per diplomimin ....te shkon bluja ^_^.....

Ore doli kjo moda e re sot,tu vene fotot neper profile,kush e hapi kush,une me duket ....

Turllo pergjigju Cecit

Postuar nga cecilia datë 06 Gusht 2010 - 01:04:

Po s'u pergjigj se vendos per asnje tjeter ketu...vetem per ate akullsinen

Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.