Forumi Horizont | Gjithsej 647 faqe: « E parë ... « 618 619 620 621 622 623 624 625 626 [627] 628 629 630 631 632 633 634 635 636 » ... E fundit » Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- 8 Maj 2011. Zgjedhjet per pushtetin lokal. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18347)
Berisha bije menjehre nga pushteti nqs PS-ja e orienton politiken e saj drejt patriotizmit -Aty Berisha diskretitohet
--- Dmth nqs Edi e drjeton politken e tij drjet patriotizmit duke i shfrytezuar ato leshimet qe Sala i ben grekut gjithe elektorati shqiptar do dali kunder Sales --------Ne kete cesthje Sala delzbuluar
----------Pastaj kur te vije ne pushtet Edi ,le ta zbusi retoriken ndaj patriotizmit sic bejne te gjithe--Por amaduhet patjeter te perdori patriotizmin qe t ehypi ne pushtet --Ndryshe ai kurre nuk mund ta mari pushtetin
--Sepse ne demokracite fillestare sci jemi ne ,Pushteti gjithmone do vjedhi vota , dhe Sala qenka bere mjeshter --hahahahahahahaha
----------Ndaj duhet te besh per vete te pakten 65% te elektoratit qe edhe nqs ai vjedh ti perseri te jesh siper tij ne perfundim, shtoji kesaj pastaj edhe faktoret plus qe te kesh njerez te zote ne komisione , jo te jene kalamaj qe i genjejne ata te PD-se me karamele
-----------Sepse vetem ceshtja e Patriotizmit te jep aq shume avantazh kunder pushtetit ---dhe kesaj cesthje i shton edhe ekonomine, korupsionin etj etj
----------Se tani mu kutjua nje rast nga zgjedhjet ne vitin 2000 ,kur une perfaqsoja PD-ne ne Bashkine e Vlores , ne nje zone zgjedhore per depudet
dhe PS-ja kishte vjedhur 28 zona nga 29 zona ,
..... Dhe une i mor proces verbalet ashtu sic ishin te fallsifikuar dhe po ua tregoja atyre te OSBE -se nje per nje , --- Dhe po ju flisja atyre me force ne lidhje me vjedhjen skandaloze qe kishin bere rugecet e PS-se neper qytet dhe fshatra duke bere moral per demokracine qesharake qe na impononte Mr Arens , krewu i OSBE-se
--Pastaj kur bera proces verbalin perfundimtar -aty vodha une ---- hahahahahahahaha --
---- Ua futa aq bukur atyre bajgave te PS-se se Vlores , saqe e cova ate te PD-se ne Balotash --Por prape humbem ......
-Ata bajgat e PS-se me benin presion.-I kishin thene nje rugaci te vinte te me bente presion mua -
-------- Mirpo une kisha qene me vellane e tij ne Greqi ,dhe kur erdha ne Shqiperi ky vellai i tij me dha nje pako tja coja te jemes
-Une ja cova pakon nenes setij pa i prekur azgje --sepse nuk isha langaraq sic benin shumica qe vidhnin pakot e shokeve
-Dhe ky rugaci vjen aty ne bashki e po kerkonte mua.... -Une ne ate moment isha nxehur nga pislleqet qe bein keta te PS-se , dhe dal tek dera e i them edhe policit te qendronte larg deres ku rinim ne , komisioni,
sepse edhe polici u
bente presion ketyre aleateve te mij qe ishin kopmplet trapa
--------- Aty ne kordior ,sic duket i thane ata te PS-se qe :..Ky eshte Mondi
...Kur vjen drejt meje ky rugaci duke qeshur :....Pse ore ti je Mondi ? -tha ...
E --- i thashe une, pse ca kishe ?-- Ai po qeshte dhe me tha mua :----Po une kam dashur te takoj ty ore , se nuk po te gjeja dot-Doja te te jepja doren
-- Se ti ke qene i vetmi qe i ke sjelle mamase sone pakon nga Greqia pa i prekur azgje
--Te gjithe te tjeret qe sillnin pakot i vidhnin ndonje gje ....
I them une :--Po mrie ore po vellai i kujt je ti ? --Vellai i Stillit ---Aha aty u kujtova une , dhe i thashe : --Po une dhe Stilli rinim bashke verdalle Athines si do vidhja une ??
....Pastaj ai me tregoi duke qeshur : ...... E di ti qe keta te PS-se me derguan mua te te bej presion ty , se vetem ti nuk pranoje azgje ......
-------- Pastaj po qeshnim dhe ai ju tha atyre te PS-se aty ne koridor --qe ky eshte shok i vellait tim .....,
Dolem pime kafe -
- Ai ishte skafist -- Tani ata kane bere leke shume . Kane restorante , hotel etj
..........Ndersa une mora rugen e Qabese ..............
Kjo demokraci e Sales ishte per rugecet demokraci,ndersa per njerezit e ndershem ,
Kuadrot e talentuar te Shqiperis eishte nje fer i vertete ...... Por PS-ja nuk hariti ta ndalte dot kete reforme Ekonomike kriminale te Sales , Perkundrazi Nano e thelloi me keq ate..........
..........Ndersa Edi ka difektin se nuk ka konceptin e drejte e te berit politike ne opozite, dmth qe te perqfoje nje ideal t eperkoheshem sa te fitoje zgjedhjet dhe pastaj e leshon ate
-Dmth nuk din te beje politke , ne menyre qe te fitoje zgjedhjet
----------Ne fund do thosha duke u kthyer edhe njehere tek rasti i zgjedhjeve
-Ndaj ka shume rendesi te jesh korrekt me shoket , sidmos kur te jep tjetri ndonje placke ne emigrim qe t'ja cosh ne shpi ,
Nuk duhet kurre ti fusesh duart .--Tani kete gje e dijn te gjithe ,por eshte mire ta perseritesh sa me shpesh , jo per gje po harohen keto dreq
---------Dhe akoma me shume duhet te jesh korekt kur je ne detyre -------Aty duhet te udhehiqesh nga ndershmeria ---------Ne detyre nuk ka kompromis
-- Une kisha qene ne USA ne fillim te vitit 2000 ,dhe u ktheva kastile per te mare pjese ne votimet e vitit 2000, ne komisionet zgjedhore ,sepse ata te PD-se ne Vlore e dinin qe une ne detyre isha i Ndershem Dhe me thirren, pasi PD-ja ne Vlore ishte ne pozicion shume te veshtire ..... dhe shume pake ishin ata qe ishin besnike te PD-se atehere ,pa tani jane te gjithe me PD-ne
--------Kur isha une ne komisionin zonal zgjedhor te vitit 2000 ,ata te PS-se i ksihin blere keta qe ishin me mua ,
--Por ama une nuk i lejoja ata qe ishin te blere te impononin mendimin e tyre dinak
--Absolutisht !---Ua prisja fjalen sapo fillonin nga kompromiset
-Dhe kur do mbushnimn donje proces verbal ,apo kur vinte ndonje me certifikate per te mare firmen tone ,ne menyre qe te vente te votone ,une merresha vete me ate pune ,
Nuk ua besoja shkresat atyre ballistave-D=dhe Komunistave qe kisha ne komision-
-Sepse ata te tradhetonin dhe ishin edhe deficente
-Dhe keta te PS-se pastaj me thoshin mua :--Po ti je nipi jone , ketej, cdo ti andej ,me keta ?
-Eh jam nip andej , --u thosha une --hahahahahahah--Por tani jam me PD-ne ama
---Ndaj mos u qasni ... dhe qeshja me ta hahahahahaha
Ate perfaqsuesin e PS-se ne ate komision e quanin Enver -hahahahahahah
-- Dhe une i thosha :--Degjo ti Dulle , Me pelqen emri jot por jo ti --Ndaj me qendro larg ,ok ?
..........Eh atehere PD-ja ne Vlore kishte nevoje per ndihme dhe une e kam ndihmuar me gjithe shpirt PD-ne,..... perballe vjedhjeve , mashtrimeve , kercenimeve qe benin rugecet e PS-se te udhehequr nga Nano ..
................ ndersa tani ndodh e kunderta .
.......Me rradhe eshte kjo pune...... Sala dhe te gjithe ne demokratet kemi vuajtur shume atehere ,
................ dhe ja Ai po ua nxjerr inatin tani ....... hahahahahahahaha --Po natgyrisht e ka shume gabim....
Gjithsej 647 faqe: « E parë ... « 618 619 620 621 622 623 624 625 626 [627] 628 629 630 631 632 633 634 635 636 » ... E fundit » Trego 647 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.