Forumi Horizont | Gjithsej 145 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Edi Rama, nje Politikan frikacak (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18411)
Ku ishe ti, o Fajtori?
Medemek qenka faji i opozites.
Kohe me pare diskutoja me arturm per rolin e opozites. Sidomos ne parlament. Nder te tjera pasi diskutuam gjere e gjate. arturm e mbylli duke thene se opozita ka çelsat e kashtes.
Ndersa une po them se opozita nuk e rru fare as per çelsat por pret te kalojne keto vite, ca vite, e te marre pushtetin.
Opozita e dikurshme ishte me e mire se kjo e sotmja. ajo nuk linte qime pa bere tra. Kusur nuk la. Borxh mbeti. Me duket e kote te riperseris pasi kush eshte koshient e di rolin e ish opozites qe sot po vuan prej opozites. Megjithate vlen te te kujtoj me kete rast nje rast te vetem por kuptimplote.
Ne nje moment Majko dha pak a shume kete pergjigje kur ishte ne opozite,- Kjo eshte opozita....
Kjo vlen edhe per opoziten e sotme.
Pak a shume keshtu ndodh gjithkund ne bote.
Tani kthehemi te titulli qe i kam atribuar komentit, nuk te kam pare ndonjehere te indinjuar me opoziten. As atehere kur kishte edhe momente qe ti mund te kishe reaguar.
Ndersa sot e di si me duket reagimi yt, thjesht nje lavazh trush. Demagogji per te mbajtur ndezur tek njerzit urrejtjen.
Mesa di une kjo ne fakt funksionon tek militantet por kurre te njerzit e thjeshte e hallexhijte qe mezi presin ndonje ndryshim pushtetit me ndonje shprese te mire. Jane ata qe vendosin fatet e qeverive pavarsisht se nje pjese e mire tyre thyhen nga nje thes miell.
Pastaj nuk mund te mbash me fjale te mira popullin me barkun bosh siç tha ai kryebashkiaku nga Fieri. E di ti se pozita e sotme eshte dy here ne faj (gjynah) me kete popull per rastin e 21 Janarit. Ndersa mendjet e thjeshta ndalen tek pasojat eshte mire te analizohen shkaqet.
Nese analizojme shkaqet . Faji i opozites qe i perdori ata si mish per top dhe kundra atij qe sot e ke ne qeveri dhe kryetar parlamenti. Kthjellohu pak e na shpjego; si mund te besh moral kur e ke te keqen brenda. Jo ti por ata qe jane ne pushtet.
Ne fund edhe diçka tjeter. kjo poztive per rilindjen dhe se me te vertete rilindja funksionon.
Jo ne aspektin politik.
Kam vene re shume njerez dhe shume interesante kjo, qe shume njerez kane filluar ta duan Shqiperine. Kjo eshte pozitive sepse duket si nje mrekulli. Nga urrejtje, neveri per ate vend per ate popull papritmas del dielli e gjithshka duket rezelluese dhe e dashur.
Nga kjo kam arritur ne konkluzionin se 8 vjet pushtet jane shume. Rotacioni duhet te ndodhe ne 4 vjet ose te pakten te rifreskohet imazhi se bashke me urrejtjen per ata qe jane ne pushtet shtohet dhe urrejtja per vendin e njerzit e saj.
Gjithsej 145 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.