Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
O Antip, po ti vetem per meshkujt ve avatar tani? Po ne femrat ça te shohim?
Citim:nice!
Po citoj ato që tha amor alucius
O Antip, po ti vetem per meshkujt ve avatar tani? Po ne femrat ça te shohim?![]()
Citim:
O Antip, po ti vetem per meshkujt ve avatar tani? Po ne femrat ça te shohim?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nice!![]()
Citim:
nice!![]()
yep
Citim:
yep
![]()
Citim:i just hope cedrusi eshte cool enough guy, to appreciate how funny you're towards him, this constantly
Aman te keqen, na jane bere syte FEMRAAAA. Duket sikur ka hyre ajo periudha e muajit kolektivisht.Asnje mashkull rreth e rrotull ne tanga lateksi te leoparduara.
Mgjth shpresat i kam tek Cedrusi...
Kthehuuuuuuuuuu tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..pse me leeeeeeeeeeeeeeeee...eh gjume i dashur cme ke bere...pffffffffff
Citim:p te mendosh per gjumin, nuk te vjen, eshte si femra, te vjen kur s'e kerkon.
Po citoj ato që tha Eria
Kthehuuuuuuuuuu tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..pse me leeeeeeeeeeeeeeeee...eh gjume i dashur cme ke bere...pffffffffff
Citim:
p te mendosh per gjumin, nuk te vjen, eshte si femra, te vjen kur s'e kerkon.
duhet te mendosh per dica boring qe te ven ne gjume, think of me eria, use me![]()
E gjeten Vangeeeel, e gjeten
Sa seriozisht i marrin gjerat kta evropianet mer kurt.
Citim:its compliment, she cares
Po citoj ato që tha Fajtori
E gjeten Vangeeeel, e gjeten
Sa seriozisht i marrin gjerat kta evropianet mer kurt.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
[B
Turllo pergjigju Cecit[/B]
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Turlli po te ishte aq kurioz ............ ju kishte bere nga nje cerre kur ishte gjymes ore larg jush (te dyjave) .......... para dy -tre javesh ............................ .
Citim:
Turlli po te ishte aq kurioz ............ ju kishte bere nga nje cerre kur ishte gjymes ore larg jush (te dyjave) .......... para dy -tre javesh ............................ .
paskan ardh zhurmusat e forumit
qe me mengjes
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
paskan ardh zhurmusat e forumit
qe me mengjes
Ca gallate me nje shokun tim ne Philadelphia...me thote qe ja s'po bejme hajer, s'ka pare, s'ka pushime etj
I them - a vjedhim ndonje banke?
Me thote - e vjedhim po s'na e man. Po ta majti ty mire se mua 7-te me shkojne
Citim:
i just hope cedrusi eshte cool enough guy, to appreciate how funny you're towards him, this constantly![]()
me se fundi mesova te ridimesionoen fotot
uraaaaaaaaaaa
junou what?
hahaha.
kurti i thote Erias, me mendo mu kur te flesh se jom boring. Ca dreqi mer jahu. E ka me hile moj cuce. Mos e bej se te del lugat ne enderr.
Cedrus, per ate kerkesen time s'behet gje thua??
O Antip, po byçe emo-sh ke vene ti?
amor amor
as kjo ste pelqen mi
pu pu pu sa te veshtir jeni
Citim:
amor amor
as kjo ste pelqen mi
pu pu pu sa te veshtir jeni![]()
ja se po e ndrroj çik , po kam hall se do plas lufta
shume vape pas nje kafe te nxehte the stomakun ma ka djeg
mjesi krejtve nje puthje per krejt
dy mendime casti
dylan gjes gjes
tani u gdhi nga ti
Citim:
dylan gjes gjes
tani u gdhi nga ti![]()
ashu duhet tani
Citim:
Cedrus, per ate kerkesen time s'behet gje thua??![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Avash ti me avash
Dukesh qe di shume per mua![]()
Pastaj nga e di ti numrin e tel tim?
Ca sigurie njoni...ke qene me grun mer merhum dreqi...sta kellcet petlla me ardh vetem ne France pa grun![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo per mua jo,per Cecin
Citim:
Po me ke genjyer te genjej ............. Me ke thene qe je ne France ........... me ke thene dhe qytetin ................. apo jo ......... .
Pastaj ca ndryshimi ka se isha me gruan apo vetem??????????????????????????????
Numri telefonit kerkohet me msn ............... apo jo????????????
Eh cme gjeti me kete mua
.... Si kontrollor kualiteti i fotove te mia ti aman
...Flm
MC...Kam per tu bere nje shefe e poshter une nje dite,nese nje dite me duhet te drejtoje dicka....4 djemte me te bezdisur ke puna ima,dhe ke cojne ti mbaje suste....mua domosdo...Shko ti thote shefja dhe merrua shpirtin .... ME kenaqesi them une.... iu them cduhet te bejne ata,une pjesen time... njeri ishte mesuar e te tjerat,iken pa me njoftuar se ku... une kerko ate...kur kthehet i kam bertitur aq,sa u zverdh ne fytyre... e quajta dhe hileqar,po me mua ska lojra ti bej me ndonje tjeter...Ata ta tjeret zgerdhiheshin se i hengri ky bertitjet,u kthehem gjithe inat atyre,dhe u them mbaruat pune,epo luejeni prapanicen se na zuri nata ketu .... I tmerrova sot,tani e di pse me derguan mua atje...koleget e tjera u meken se qeshuri,si i vura te 4 ne pune
....dhe su ndjene me...vetem kur me pyesnin ku te vazhdojme tani....Ne fund me thane,mos o zot te punosh me ty..ti te tmerron...koleget e mia u meken se qeshuri...edhe me thane nje jave bene ci donte qejfi...te punojne me mua dhe nje jave tjeter u thashe une dhe kane per ta pare cdo ju punoje
...e te mendosh qe jam fare e urte
Mendim çasti expres.
Njerzit inaçinj gjithmon i kam urryer.
Imagjino s'ju ke folur asnjehere, si ke rene ne qafe per asgje, si ke treguar asgje per jeten tende private dhe ça bejne, (si ato spiunat 70 leksh) presin rastin (gjoja) per te te ulur...
Me e forta eshte se nuk shikojne halen e vet por u duhet haleja e tjetrit!
M.C.2: Ka kohe qe frekuentoj nje site: INJORIM.COM
- per gjith femrat online
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ti ke kerkesa tunduese amor. Une jam i virgjer.
Kshu qe duhet te kaloj etapat nje nga nje.
MC. Sa servil ky Glaku mer amani
Citim:
C'ka Cécé-ja? Kush e ka merzitur?
puc cece qe ti zbresin bubat
kithjuuuuuuuuuu
Mendim i castit ;pse kemi nejt kaq kohe larg njeri tjetrit ?...
Citim:
Nuk te kerkuam te na lesh virgjerine ne deren e forumit, xhanem.Si etape te pare psh. ato tangat e lateksit te leoparduara jane ide e mire.
![]()
C'ka Cécé-ja? Kush e ka merzitur?
Citim:
Mire e ka Ikbalja qe mban citjane.
Te bollshme i do a, te rehatshme i do a...
Edhe ne te shpeton gje prape s'merret vesh.
Tani ane dale ca qitjaner moderne thone, po kush e di. Une me bokse dhe...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ps: Po kerkon medoemos te hakmerresh, se per cfare vetem ti e di. Nqs s'do te flasesh më me mua, mos fol me kunja...ne ke mundesi mos me fol fare. Flm !
...sa keq eshte kur shemben idhujt e kur mendon se eshte faji i zvarranike ,dhelprave dinake i jenave qe me jashteqitjet e tyre bene qe ky idhull te rendohet dite mbas dite e me ne fund te bjere ...di vetem qe do me mungoje ky idhull dhe shume
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
...sa keq eshte kur shemben idhujt e kur mendon se eshte faji i zvarranike ,dhelprave dinake i jenave qe me jashteqitjet e tyre bene qe ky idhull te rendohet dite mbas dite e me ne fund te bjere ...di vetem qe do me mungoje ky idhull dhe shume![]()
E o Turll, qe me turperove.
Mbetet vetem Glaku qe i kam besim tani.
U pa puna, duhet thirrur IQBeu te vere rregull
Citim:
E o Turll, qe me turperove.
Citim:
Ce o ??????????? C'bera une ?????????? Material te dhashe .............. se nuk do ta shfrytezosh ti c'faj kam une ?????????
Edhe pushimeve po u vjen fundi. Me mire se po filloj te ndjehem e lodhur...Ka nevoje njeriu dhe cik per monotoni qe t'ja ndjej lezetin pushimeve.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.