Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dylan do te dish a ka akoma lidhje me ishen keshtu? Pyete lol, po zbulove qe po te genjen tregoja vendin. Mos u ngaterrro kot me ishet e tij neper fb.
Kujtova se po interesoheshe thjesht per te mesuar me shume rreth tij nepermjet isheve. Kjo do ishte ide e mire.![]()
Shut up and smile
Diell, 30°
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ashtu thjesht te dija dicka me shume rref tij nepermjet isheve
deshira te shtyn gjith![]()
Ma Va.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
dylan, kot vuan edhe ti.
Te te them une si te besh?
Sapo pashe nje pjese te "Scrubs" nga sezoni i pare. Eshte e habitshme se si kane arrit permes humorit te tregojne aq shume gjera qe jane realitet ne fushen e specializimit dhe te mjekesise ne pergjithsi. Per nje moment rrembehesh nga skenat por here pas here jane fjalet qe thone personazhe si Dr.Cox dhe monologet pergjithsues te J.D per te te risjelle serish ne ate qe eshte realiteti i fushes. Serial fantastik
ca te behs gjumi me vjne u thme naten per sonte se e di dhe sikur te rri vetem do jem me mir ik fle pak noshta rritemi ca
Citim:
ca te behs gjumi me vjne u thme naten per sonte se e di dhe sikur te rri vetem do jem me mir ik fle pak noshta rritemi ca![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Gjume te embel dylandhe me pafsh ne enderr......gjera te bukura
Edhe une po behem gati per ne pune![]()
Bllokim chati ne fb pse xhanem
Citim:
kur lexova me pafsh ne enderr po mendoja qe ke mendu te te shof ty ,po kur shikova qe kishe shtu endrra te bukura ateher kuptova qe kishe fjalen per endrrat![]()
Citim:
Bllokim chati ne fb pse xhanem![]()
Citim:
Te vi une te te chatoj ca me?
Citim:<div>U tha u be.</div><div>
spo me ben shelgu sdi cfare ka si me tregon ca mund bej pe rta regullu behet fjale mir ben (pak shoqni me duhet) ti kaloj kto dy tre dit![]()
Mbaroi edhe sot.. pa kuptuar akoma ku/si/pse/kur kish filluar..
Shume pak kaos,shume qetesi,a lodhje??? .............. okay!!
U pa puna, do degjoj bubullimat dhe shiun ne dritare....mbase del dielli ne mengjes.
Citim:
<div>U tha u be.</div><div>
</div><div>a te marr edhe Glakun per kojshijen?</div>
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
U pa puna, do degjoj bubullimat dhe shiun ne dritare....mbase del dielli ne mengjes.
os mee mir po bej ket qe mendoj tani mu shpun veshet
Citim:
os mee mir po bej ket qe mendoj tani mu shpun veshet![]()
Citim:
Dylan, per kete kohe vetem krevati eshte mire.
![]()
Citim:
Te degjoi edhe ketu. shi me rrebesh vetetima u permbys
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mos me pyet, nga ora 3 mezi me zuri gjumi se u be nami jashte
MC. Dhe me quajne gjumashe.![]()
Nuk thone kot jo, budallai te budalleps
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Nuk thone kot jo, budallai te budalleps![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Mos u merr me budallain,..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ncuq e lashe, ne delirin e tij
Qejf te bej, injoranti.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Une nuk kam fare ndikim te ky vendim?
Mosmirenjohese!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo u terhoqa se e pashe u zu ngushte, filloi sulme direkte![]()
Po une qe e provokova
M.c Remember the past, plan for the future, but live for today,
because yesterday is gone and tomorrow may never come.
take it easy everything will be fine
M.C. "Me keq s'ka ku te veje, me mire do behet".
asgje speciale ska mendime
M.C Nje perqafim per te gjithe miqte.
Kam nje mije gjera per te bere gati, po s'kam qejf
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kam nje mije gjera per te bere gati, po s'kam qejf![]()
qendis bukur kush qendis ne oborrin e tij! ( kot dhe une, po he!)
Kur s'do, s'do.
haha e bukur!
Edhe jotja me pelqeu shume. Te pakten ashtu sic e kuptova une.
pa pik turpi dhe pa pik pergjithesie te trokasin ne dere njerzit duke me prish gjumin kaq te thelle dhe te deshiruar ket mbasdite.
isha in my couch ne mes te nje endrre te bukur me kishte zene nje gjume i thelle, rare event in my life to just fall asleep so deeply, so randomly.
i thashe burrit te botes me kollare shko shit cfar bullshitesh ke me shitur por kurr mos me trokit ne ket dere me! cuz you just ruined a great moment in my fucking life, as i opend the door in my boxers i trembur mos ka ndodh gje kur nuk pres ken kurr tme trokasi ne dere kaq fort kshtu :ddd
dammmmm!! isha ne mesin e nje endrre kaq te bukur and it felt soo fucking real:ddd
a geneticaly born fucking loser cant catch even a little break like this in life. as if im asking for much in this fucking world!!??
E mo kurt edhe t'a enderrosh s'te len e jo me t'a jetosh.
Citim:eh, im tellin you!!
Po citoj ato që tha Deb*
E mo kurt edhe t'a enderrosh s'te len e jo me t'a jetosh.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
pa pik turpi dhe pa pik pergjithesie te trokasin ne dere njerzit duke me prish gjumin kaq te thelle dhe te deshiruar ket mbasdite.
isha in my couch ne mes te nje endrre te bukur me kishte zene nje gjume i thelle, rare event in my life to just fall asleep so deeply, so randomly.
i thashe burrit te botes me kollare shko shit cfar bullshitesh ke me shitur por kurr mos me trokit ne ket dere me! cuz you just ruined a great moment in my fucking life, as i opend the door in my boxers i trembur mos ka ndodh gje kur nuk pres ken kurr tme trokasi ne dere kaq fort kshtu:ddd
dammmmm!! isha ne mesin e nje endrre kaq te bukur and it felt soo fucking real:ddd
a geneticaly born fucking loser cant catch even a little break like this in life. as if im asking for much in this fucking world!!??
![]()
Citim:ta them te verteten shelgu i kam dy komshij cifte te rinj te matruar me femije, dhe me dojn shume, se jam disi strange and quite.
Ti kurt shokumiku te lljet se qeshuri. Po ender aman edhe ti.
Shko ore ke kojshija. Nigjo mu. Zer mik te shoqin ne fillim
![]()
Eh kurt jeta e te tjereve keshtu te duket nga jashte. Ne terezi eke ti qe se vret mendjen per asgje e jo ata.
Gjesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Forumi
Gjithsej 75 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.