Forumi Horizont Gjithsej 1260 faqe: « E parë ... « 662 663 664 665 666 667 668 669 670 [671] 672 673 674 675 676 677 678 679 680 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga amoxil datë 13 Gusht 2005 - 08:01:

Polici dhe Papagalli

Ishte nje here nje polic, e kur kalonte ne rruge papagalli e shante:
- Japrak.
Nje here polici u nxef dhe i tha:
- Po te degjova dhe nje here do ta kepus koken.
Te nesermen polici kalon perseri dhe papagalli i thote:
- O gjethe rrushi me oriz.
E polici i pergjigjet:
- Mbeshtille, mbeshtille po ta majti.

Nje dite nje xhaje shkon ne nje lokal ku kamarieret kishin te drejte te tallnin tr@pin.
- Trimosh, - i therret kamarierit - pse cme di tim mua? Trim jam vete dhe keshtu do ta marr dhe kafen.
I vjen kafja xhajes por ishte shume e hidhur. Ben si ben xhaja e pi dhe iken. Vjen xhaja te nesermen dhe therret kamarierin.
Vjen kamarieri dhe e pyet:
- O xhaje si e do kafen sot? Kafe b*thq|rash apo trimash.
- Trimash mer cun, pse cfare me di ti mua? Trim jam vete dhe keshu do e marr dhe kafen por a di si eshte puna? Hidhi dhe dy luge b-Ythq*rash.

Na ishte njehere nje cift qe jetonte ne maje te malit. Ky cifti kishte tre djem dhe nje lope. Kjo lopa ishte e vetmja mjet jetese qe kishte kjo familje. Nje dite te bukur lopa ngordhi. Nga deshperimi i zoti i shtepise se bashku me te shoqen varen veten. Djalit te madh i del perpara nje zane mali e cila i thote:
- Doni te jetoni si princa te tre?
- Po, - ia kthen djali i madh.
- Atehere ti duhet te me q*sh 9 here mua, - thote zana e malit.
- Ta shohim thote djali i madh.
Pasi ia ben nja tre here dhe nuk kishte me fuqi, vret veten. E njejta gje ndodh edhe me djalin e dyte. I treti e pranon menjehere sfiden. Pasi ishte duke e shqepur per here te peste i thote zanes:
- Se mos ngordh edhe ti si lopa se nuk kam cfare te bej une pastaj.

Ne nje lokal qene grumbulluar nje grup shokesh e shoqesh. Prane tyre kalon nje djale gjithe pordhe, i cili kishte zinxhirin e pantallonave hapur.
Njera nga vajzat, shum e sjellshme dhe per te mos e ofenduar, i drejtohet:
- Saimir (personi ishte VIP) ke lene deren e shtepise hapur.
Dhe ja ben me koke per tek vendi. Ai gjithe pompozitet i kthehet:
- S`ka kush t'ma vjedhi se ka i alamet roje brenda.
Dhe largohet pa e mbyllur. Ne kete kohe nje miku tij qe ishte permas, i drejtohet vajzes:
- Cupke, ai ecen me traditen e vjeter te shqiptarit.
- E cila qenka kjo? - e pyet vajza.
- Ne shtepin e te vdekurit nuk mbyllet dera kurre

Gjithsej 1260 faqe: « E parë ... « 662 663 664 665 666 667 668 669 670 [671] 672 673 674 675 676 677 678 679 680 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.