Forumi Horizont Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge " (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13850)

Postuar nga Lela_Dr datë 12 Dhjetor 2008 - 05:06:

E duam Lumturine

Postuar nga Tulipani datë 16 Dhjetor 2008 - 18:11:

Nuvole Rapide

Postuar nga Katilesha datë 16 Dhjetor 2008 - 23:33:

U bene dy dite qe kendoj me buzen ne gaz kete kenge , per kujtimet qe me sjell nder mend.

Piccoli problemi di coure

Postuar nga Eria datë 17 Dhjetor 2008 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
U bene dy dite qe kendoj me buzen ne gaz kete kenge , per kujtimet qe me sjell nder mend.

Piccoli problemi di coure

Hahahahahahahahahahhahaha ca rastesie....dje mua sme hiqej nga mendja kjo kenga..Nuk e di si mu kujtua,por gjithe diten ate kisha ne mendje......

Postuar nga Katilesha datë 17 Dhjetor 2008 - 03:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Hahahahahahahahahahhahaha ca rastesie....dje mua sme hiqej nga mendja kjo kenga..Nuk e di si mu kujtua,por gjithe diten ate kisha ne mendje......

.............

Jane duke na ndjekur rastesite neve.  Pardje bera ate testin qe e kishe bere edhe ti te book dhe cuditerisht dola e njejta kolone zanore me ty. Hahaha sa kam qeshur nga kjo.

Postuar nga Tulipani datë 17 Dhjetor 2008 - 22:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati

.............

Jane duke na ndjekur rastesite neve.  Pardje bera ate testin qe e kishe bere edhe ti te book dhe cuditerisht dola e njejta kolone zanore me ty. Hahaha sa kam qeshur nga kjo.

kush ishte kjo kolona zanore ? Se jam kurioze

psh une nese do te beja ndonje test sot do me pelqente te isha kjo se kam gjithe diten qe e degjoj por dyshoj se do ishte ne ndonje nga rezultatet :p

Postuar nga agata datë 18 Dhjetor 2008 - 17:00:

the ting tings

Nje grup qe e zbulova keto dite ne nje koncert.

Postuar nga Katilesha datë 18 Dhjetor 2008 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

kush ishte kjo kolona zanore ? Se jam kurioze

psh une nese do te beja ndonje test sot do me pelqente te isha kjo se kam gjithe diten qe e degjoj por dyshoj se do ishte ne ndonje nga rezultatet :p

.....

Vdekshuuuuuuuuu tu per modestine qe ke:p

Pergjigjen e asaj kolones zanore e ke te fb..per info te metejshme vizito web. www.eria900.com 

......

Kenga ime sot eshte kjo

Ndoshta i rikthehem edhe nje here leximit  "A walk to remember".

Postuar nga Eria datë 18 Dhjetor 2008 - 23:23:

Uaaaaaaa pse merreni me mua ju kur une nuk jam ketu ...
Te poshtra...

Tulpe nuk eshte ndonje kenge kushedi se ca..ose ose..eshte goxha kenge

Postuar nga Katilesha datë 19 Dhjetor 2008 - 03:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Uaaaaaaa pse merreni me mua ju kur une nuk jam ketu ...
Te poshtra...

Tulpe nuk eshte ndonje kenge kushedi se ca..ose ose..eshte goxha kenge

................

Po thuaj moj se qekur ka dal si kenge eshte kthyer ne nje hym per dashurine.

Eria mos fol ma shume se ta preva gjuhen:p:p

Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »
Trego 2037 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.