Forumi Horizont Gjithsej 183 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)

Postuar nga durrsak datë 11 Nëntor 2005 - 04:49:

Intervist me Analisten

Gazetari: Znj Analiste
Analistja: Kujdes me fjalet se nuk jam zonj por jam zonjush nuk shef ti mer rrush.
Gazetari: Na fal zonja analiste, atehere vazhdojm me pyetjet.
Analistja: Pyetjet jan rrufe apo te zakonshme.
Gazetari: Jo jo jan ne kuadrin e te gjitha intervistave qe do te behen me moderatoret e forumit.
Analistja: Ahhh , vazhdo atehere pasi ne kete fush jam e afte, kot se kam nickun analiste, biles ne te gjitha votimet emri im si padashje esht i pari.
Gazetari: Zonja analiste a mund te me thoni se cfar ndodh Brenda nenforumit te bllokut.
Analistja: Cilin bllok e ke fjalen pasi ne bllok luan vetem opozita.
Gaztari: Dmth ne nenforumin e moderatoreve
Analistja: Ahh, po ja si te them forumi eshte jeta ime dhe meqenese me eshte besuar politika them qe ne zgjedhhjet e ardhshme te hedh edhe un kanditaturen pasi FH mbush 4 vjet krijimtari dhe patjeter qe do kemi zgjedhjet e reja.
Gazetari: Si sillen anetaret me ju dmth a keni preference? He kam fillu te harroj , bo bo po plakem me duket, ishalla sme ka ren skleroza.
Analistja: Ceshtja Harxhi po diskutohet thelle dhe ne ditet ne vazhdim themi se do e kalojm zonjen ne fjale megjith bllokimin qe po bejne autoritete shoviniste Greko Serbe.
Gazetari: analiste e kasha fjalen per anetaret e forumit.
Analistja: Pikerisht aty doja te dilja pasi cdo gje do te mar zgjidhje pasi un jam e ngarkuara ne fjale per ceshtjet politike dhe fajtori ma ka besuar mua te merem me zgjidhjen e ktij problemi.
Gazetari: O analaiste po te pyes per anetaret e forumit dhe rregullat qe ti ke vendosur.
Analistja. Ua sa interesant prit more djal te mbaroj pasi kshu qenke dhe i bukur por nuk po me len te dal aty ku dua te dal
Gazetari: He analiste dil aty ku ti don me dal se del shum bukur ti.
Analistja: Po, atehere ku doja me dal un se me bere konfuz djali, uaaaa hahaha me fal ee por kshu si qenke vesh ti hahahaha.
Gazetari ishim tek rregullat.
Analistja: Ah po rregullat, po ja polici me ndaloj dhe me vuri gjob vetem se kalova driten e semaforit. Ishte shum idiot ai polici pasi asnjeri nuk kishte ne rrug dhe vetem un mora gjob. I thashe qe ne ne shqiperi nuk kemi drita pasi Serbet dhe Greket nuk na shesin per te na bere bllokad me rastin e Kosoves por ai nuk dinte se nga binte shkallnuri.
Gazetari: Zonja analiste po ishim ke rregullat e forumit jo ke pakujdesia jote kur kalon vizat.
Analistja: Po pra edhe kjo ka te boj pasi un isha e merzitur dhe nga fletgjoba qe mora u detyrova qe te zihem me amoralicius dhe keshtu i hengri ajo te gjitha.
Gazetari: Edhe cfar vendoset
analistja: uaaaa sikur se din ky po ja u grinda disa koh me te i vura pas edhe Kontinentin nje miku im ky, dhe e hoqem qafe nga forumi. Kot nuk ka dal shprehja qe ju ngjit si kontja amorit, uaaaa po prandaj nuk thuhet mo u ngjit si muti pas kepuce, por thuhet ju ngjit si kontja amorit hahahaha sa qef . Tani radhen e ka erzeni por meqe ai ka disa dit qe ka ren ne qetesi them te perziej ujrat me von.
Gazetari: Si shkon jeta jote private:
Analistja: Si te them pjesen me te madhe e kaloj duke studiuar ne forum, pasi te bej dhe masterin them te kaloj nga praga ne Chikago. Kjo eshte enderra ime.E realizoj kete enderr nese harxhi shkon ambasadore ne USA.
Gazetari: A shef endrra naten ti analiste???
Analistja : Po po, hahahahaha po si e din ti qe un shoh endrra, uaaa ju gazetaret jeni shum te shkathet ju te zhbironi. E di mbereme pash enderr me Petrit Kolen dhe IQVLOREN ua sa qef kemi bere, isha me ta gjith naten(ne enderr eeee, he se ju gazetaret ti shtoni gjerat)aty me kapi cicomania nese e dini se cfar do me thene kuptohet, edhe po shkonim per te gjet energji dhe pasi morem bidonat I hypem kuajve dhe shkuam per korent ne Zimbabve, po po ne zimbabve, atje u takuam me Presidentin e shtetit Zi tun kal por aty per cudi na doli Zoran Gjingjic nga varri edhe na tha se Papulias edhe Boris Tadiq po punojn per tu ju hedh ne ere hidrocentralet. Ne moment u nisa te lajmeroj shoqen time Edith Harxhin dhe ajo me tha qe mos u merzit se I kam mare masat. Edhe ajo kishte ngrejt te gjith popullin e burrit te vet turk per te ber shurren ne hidrocentralet tona qe te kishim korent. Uaaaa hahhahaha un u habita kur njerzit nxorren hahahaha se kam turp ta them edhe nejse nxorren bilat duke ber shurrat e tyre. Keshtuqe me ndihmen e popullit turk digat u mbushen dhe populli yne po jeton I lumtur.
Gazetari: analiste naten e mir
analistja: uuuuuuaaaaaaa pse nuk isha ne gjum un?

Gjithsej 183 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.