Forumi Horizont Gjithsej 143 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)

Postuar nga IQVLORA datë 10 Shkurt 2008 - 23:36:

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Mendim i castit : I ruajte te gjithe zoti nga fenomeni i plakjes se poshter dhe idhnake. o zot c'tmerr!!! Kur te vije koha zoti i dhete te gjitheve mencuri dhe urti...

Plakjes natyrale nuk i shmangesh dot i dashur.Zoti ju ruajt nga plakja e parakoheshme.Njeriun normal e lodhin dhe e plakin mendimet e teperta me shume edhe se sa nje pune e rende.Mos e lini rinine t'ju iki nga duart,sepse koha nuk kthehet asnjehere mbrapa.Mos u zvetnoni por i jepni kuptim jetes tuaj.Ajo eshte e shkurter e mbaron sa hap e mbyll syte miqte e mij.Beni sa me shume miq dhe sa me pal ''armiq''.Edhe kur duhet thene nje fjale e keqe per dike qe ka bere nje gabim pa koshience, mundohuni te gjeni nje fjale qe te jete me e pranueshme per rastin,ne menyre qe mos ta lendoni shume ate qe ka gabuar.Kjo ju fisnikeron ne syte e te tjereve.

kotka

te kuptoj shume mire,por une dhe ti duhet te percjellim mesazhe optimizmi ne kete udhekryq ku i ka hedhur historia femijet e shqiptareve.Eshte shume e veshtire te jetosh larg familjes ku te mungon fjala e ngrohte dhe perkujdesja prinderore,aq me keq kur je edhe ne nje vend te huaj.Eshte vertete sakrifice,por une mendoj se ata duhet te jene te kujdesshem e racional.Femijet e tu dhe te mijte kur kthehen nga shkolla e gjejne gjellen te ngrohte,rrobat ju lahen e hekurosen,por per dike qe nuk i ka keto perkujdesje?Kur vjen i lodhur nga puna ose nga shkolla dhe ju perfillesh vete te gjithave,te ngelet kohe vetem per te fjetur.(perjashto femijet e te korruptuarve,te cilet e kane xhepin plot me pare te qelbta).Fjalen e kam per ata qe rrojne me djersen e ballit.Keta femije nuk duhet te harrojne se nga vijne,prandaj ata duhet te mendojne per te ardhmen e tyre.Prandaj insistoj qe jeta duhet bere simbas zakonit tone  shqiptar duke i shtuar evoluimin.

Postuar nga daedal datë 11 Shkurt 2008 - 01:35:

Te falenderoj per leksionet zoti vlora por desha te te them se keto jane mendimet e castit dhe jo teme shtrigash. ne jete na ndodhin qindra gjera dhe me duket normale qe te shprehim ndjesite. nese ndonjeri ndihet plak/e i/e keq/e nuk eshte faji im. Mesa di une ju jeni i moshuar qe dmth pak me i rritur se ne te tjeret. nuk besoj se ta kesh personalizuar sepse mosha biologjike eshte njelloj per te gjithe. Me pak paranojake dhe eshte me e lehte

Postuar nga Ruby_DR datë 11 Shkurt 2008 - 01:53:

po mendoja te dilja apo jo per darke sonte.............

Postuar nga LUCIFERO datë 11 Shkurt 2008 - 21:59:

E marta..

Postuar nga briseide datë 12 Shkurt 2008 - 15:27:

Edhe pak e do permbyset ajo bote e shkrete...s'e di a eshte mire a keq:ja di pasojat.Kesaj radhe ka me rendesi arritja sesa rruga...

Postuar nga Eria datë 12 Shkurt 2008 - 21:30:

Sikur te mundja te ndryshoja gjithcka

Postuar nga kotka datë 12 Shkurt 2008 - 21:37:

Sa krenare ndihem qe u perkas dy kombeve, por sa e plotesuar ndihem kur jam ne sherbim te nje kombi me pak te njohur.... por me vlera te medha.

Se c'me ka kapur ndjenja e nostalgjise patriotike sonte :p

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 12 Shkurt 2008 - 21:56:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Se c'me ka kapur ndjenja e nostalgjise patriotike sonte :p

Kotka shiko ketu

Postuar nga kotka datë 12 Shkurt 2008 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Kotka shiko ketu

shume faleminderit zemra

Postuar nga Ruby_DR datë 13 Shkurt 2008 - 03:47:

kush po me permend se nuk me ndalon lemza kurre

Gjithsej 143 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.