Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga Fajtori datë 12 Mars 2009 - 03:37:

Kur u martua kjo?

S'dime gje ne. Martesat civile per kishen tone nuk kane vlere.

Postuar nga Katilesha datë 12 Mars 2009 - 03:47:

Uaaaaaaa sa te pavemendshem ndaj "new entry" te stafistave  jeni ju Stafi drejtues.

PROTESTOJ perseri!:p

Postuar nga NS-6 datë 12 Mars 2009 - 03:52:

po nejte urte,ndoshta te rrisin rrogen...kshu te pakten ke nai lek me qeras nai here ne te rralle

Postuar nga kurt datë 12 Mars 2009 - 05:00:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kurti, ne kete forum nuk paguhemi dhe i vetmi qe investon per ta mbajtur si forum eshte fajtori! Kuptohet ata qe duan te ndihmojne jane te mirepritur , por stafi nuk merr asnje dyshke.
Mendoj se kjo na e ben punen edhe me te vlefshme nderkohe qe harxhojme kohen dhe nervat me ata qe shajne apo abuzojne me forumin! Gjithcka eshte ne menyre vullnetare dhe po te konceptohej mire nga disa antare qe e marrin per loje forumin dhe vine e tallin B***** ketu nuk do te ndodhte keshtu!

Sido qe te jete un kam kenaqesi te administroj dhe moderoj ne forum edhe pse nuk paguhem, jane disa norma te tjera qe me bejne te rri ketu duke u munduar te sjell sa me shume pozitivitet ne diskutimin ndermje Shqiptareve anembane botes dhe pse jo ndonje ndryshim ne kulturen dhe konceptet e tyre!

Une mendoj se te gjithe bashke bejme nje forum she kushdo mund te japi kontributin e tij duke ndihmuar ne nje kauze te vetme "Perparimin ideologjik dhe kulturor te kombit Shqiptar".

Disa japin me shume disa me pak, disa moderojne e disa diskutojne por mendoj se te gjitha na perfaqesojne "neve" dhe meqe jemi te gjithe Shqiptare mendoj se perfaqesojne nje! Kjo mendoj se eshte arsye qe te jemi te gjithe te sjellshem ne nje forum dhe te mundohemi te arrijme ate gol te perbashket!

wow!! sa idiot po m'duket vetja qe nuk kam pyetur mepare!! kshtu jam edhe ne jeten e perdithsme nuk pyes apo investigoj shume gjera:p

personalisht ju falenderoj te gjitheve, me gjithe zemer, per punen qe beni.

ne anen tjeter Lezha! nuk diskutohet qe do shahemi ndonjehere, disa do na pelqejn me shume si tipa se disa t'tjere, kjo perfshine edhe juve staffin! gje njerzore dhe njerz jemi!

hahahahahah, sinqerisht qe kisha pershypjen qe paguheni te pakten 500-1000$ ne muaj per punen e modera apo admin qe beni...varet se kush punon me shume, hahahahah! o sa idiot qe jam!!!  edhe kshtu ua ankoja hallin nen heshtje se punoni shume o njerz po zgerdhihem por eshte 100% e vertet qe e kam menduar kte... 

Postuar nga NS-6 datë 12 Mars 2009 - 05:15:

1000 euro...sa xhemert qe qenke mer! te kishte qene kaq shifra, do kishim pase nje qerre kerkesa me gjet pune si moderator...e sidomos ne ket kohe krize qe spo gjen askush pune

Postuar nga Katilesha datë 12 Mars 2009 - 05:16:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
wow!! sa idiot po m'duket vetja qe nuk kam pyetur mepare!! kshtu jam edhe ne jeten e perdithsme nuk pyes apo investigoj shume gjera:p

personalisht ju falenderoj te gjitheve, me gjithe zemer, per punen qe beni.

ne anen tjeter Lezha! nuk diskutohet qe do shahemi ndonjehere, disa do na pelqejn me shume si tipa se disa t'tjere, kjo perfshine edhe juve staffin! gje njerzore dhe njerz jemi!

hahahahahah, sinqerisht qe kisha pershypjen qe paguheni te pakten 500-1000$ ne muaj per punen e modera apo admin qe beni...varet se kush punon me shume, hahahahah! o sa idiot qe jam!!!  edhe kshtu ua ankoja hallin nen heshtje se punoni shume o njerz po zgerdhihem por eshte 100% e vertet qe e kam menduar kte... 

...............

500-1000$ ... Grande kjo!

Kurti je grande fare..

Postuar nga AndreaPirelli datë 12 Mars 2009 - 06:04:

Po sikur te japim ndonje donacion per forumin a na jepet ndonje fature per qellim taksash????

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Mars 2009 - 09:41:

Juve, vetem paguaj se ti e di se fatura (billi) s'eshte ndonje gje e veshtire per ta procesuar!

Kurti, nese mendon se puna jone vlen aq(500-100$), mua me behet qejfi, dmth qe po japim nje rezultat!
Vetem ideja qe ti mendon se duhet/mund te ishim paguar aq sa thua ti me ben te mendoj se po luaj nje rrol ne arritjen e atij goli qe thashe me pare. Perfshi ktu edhe stafistat e tjere!

Edhe nje gje tjeter, un e di sesi shprehesh ti dhe e di se e ke zemren e bardhe, por mos prit qe ashtu ta kene te gjithe dhe te ta mbajne ison per si e do ti! Megjithate edhe nese te tjeret nuk konsensuohen me ty apo me ato cfar shpreh, ti thuaj fjalen tende deri ne fund dhe do te shikosh qe mendimi jot edhe nese s'do pranohet do degjohet!
Kaq per sa i perket konsiderates!

Ndersa ktu dua te flas per Arin:

Nuk e dise cilat jane arsyet qe do te ikesh, megjithate edhe nese kemi pas noj mosmarrveshje, jane gjera forumi dhe zgjidhen ne forum! Nese ke gjera qe te kan mbetur peng dhe nuk mund ti shprehesh, ke shume shoqeri ketu qe mund te flasesh me ta! Asnje nuk jemi perfekt dhe te pakten un nuk mundohem te jem, mundohem te jem vetem njerezor! Keshtu qe te qenurit njerezor do te thote te perparosh me te drejten, por edhe te pranosh gabimet qe behen, nga te gjithe!

Ne kemi qefe te te kemi mes nesh dhe shpresoj qe nuk eshte aq serioze arsyeja e largimit tend!

Te uroj gjithe te mirat!

Postuar nga Tulipani datë 12 Mars 2009 - 14:27:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Juve, vetem paguaj se ti e di se fatura (billi) s'eshte ndonje gje e veshtire per ta procesuar!

Kurti, nese mendon se puna jone vlen aq(500-100$), mua me behet qejfi, dmth qe po japim nje rezultat!

Lezhjani mos hiq zerot eshte 1000 jo 100 ... se keshtu s'me del mire bilanci ne fund te vitit.

Tani qe po e mendoja po perballemi dhe ne me krizen globale anetaret po duan te largohen

Postuar nga Eria datë 12 Mars 2009 - 14:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kur u martua kjo?

S'dime gje ne. Martesat civile per kishen tone nuk kane vlere.

sa here eshte martu dhe ndare kati ehuhaaaaaaaaaa

Gjithsej 64 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.