| Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Gjakmarrja Ne Shek 21 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15870)
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ti me duket keke me ate shprehjen kur te bje dikush shpute..ktheja faqen tjeter me te ra prape
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Jam kundra dhunes fizike.Dhuna eshte karakteristrike e te dobetit .
më fal për citimin ............... po :
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
më fal për citimin ............... po :
- Në rast se të bohet nji padrejtësi ( mos u lodh të më flasësh ... jo shteti , jo ligji .. etj ) ............... me se do ti përgjigjeshe , si do reagoje ??????
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Per cfare padrejtesish e ke fjalen p.sh?
shoh se jeton në USA ( megjithate kjo s'ma do mendja të ket ndikuar të mos dëgjosh se me ç'farë historish është mbushur jeta ktu , në Shqipëri e kom fjalën ) ......
për kësi rastesh e kisha llafin
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Gjyshja ime e mencur qe rahmet paste ,i thosh babait tim:''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Gjyshja ime e mencur qe rahmet paste ,i thosh babait tim:''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
--------------------------------------------------------------------------------
Fjalet më me mend qe kam lexuar deri tani.
në ç'farë sensi ???? ''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
........... e di që do thuash për gjakftohtësinë , paqen , mirësinë etj ...
por unë do e kuptoja në versionin që më shkon mua ( gjithmon në varësi të ngjarjeve që kan ndodhur ) .... : ''Te keqen nena ............ shuaji gjith si rracë ( fis ) ........ dhe kështu nuk do ju lesh djemve bela pas!''
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha IQVLORA
Kurdohere njeriu duhet te vere llogjiken ne funksionim dhe te mendoj edhe pasojat!
knowledge kills action...
Citim:
Citim:
Fjalet më me mend qe kam lexuar deri tani.
në ç'farë sensi ???? ''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
........... e di që do thuash për gjakftohtësinë , paqen , mirësinë etj ...
por unë do e kuptoja në versionin që më shkon mua ( gjithmon në varësi të ngjarjeve që kan ndodhur ) .... : ''Te keqen nena ............ shuaji gjith si rracë ( fis ) ........ dhe kështu nuk do ju lesh djemve bela pas!''
Citim:
shoh se jeton në USA ( megjithate kjo s'ma do mendja të ket ndikuar të mos dëgjosh se me ç'farë historish është mbushur jeta ktu , në Shqipëri e kom fjalën ) ......
... shum gjona ndodhin :
- vrasësi ...... : - u largua në drejtim të paditur ( kur vëndodhja dihet shum mirë )
- përdhunuesi ....... : lirohet për mungesë provash ( se dëshmimtarët nuk i dëgjon njeri )
- ai që të ka zon tokën ( pronën ) ......... : thot ( dhe shteti i jep të drejtë ) është e imja
.................për kësi rastesh e kisha llafin
Prandaj shume burra violente ne familje ndaj grave dhe femijve te tyre, qe erdhen ne Amerike po u drejtohen burgjeve, se akoma kujtojne se jetojne ne Shqiperi.
| Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.