Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Gjakmarrja Ne Shek 21 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15870)

Postuar nga Deb* datë 23 Maj 2008 - 01:03:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ti me duket keke me ate shprehjen kur te bje dikush shpute..ktheja faqen tjeter me te ra prape

Jo une jam nga ato qe nuk e bej veten aq sa te me ''bje dikush shpute''.Me shume se nje debatim te shkurter(pa ofendime) nuk kam patur me ndonje gjer tani te them te drejten.Jam tip qe hap rruge ,kur e shikoj qe tjetri s'mbush.Nuk rri e shkaterroj nervat me njerezit qe s'llogjikojne se s'ja vlen.Por edhe sikur te arrijne te me qellojne me shpulle jam e sigurt qe s'kam per ta ulur veten aq poshte t'ja kthej me te njejten monedhe.Jam kundra dhunes fizike.Dhuna eshte karakteristrike e te dobetit .

Postuar nga Glaukus datë 23 Maj 2008 - 01:11:

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja

Jam kundra dhunes fizike.Dhuna eshte karakteristrike e te dobetit .

më fal për citimin ............... po :
- Në rast se të bohet nji padrejtësi ( mos u lodh të më flasësh ... jo shteti , jo ligji .. etj ) ............... me se do ti përgjigjeshe , si do reagoje ??????

Postuar nga Deb* datë 23 Maj 2008 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

më fal për citimin ............... po :
- Në rast se të bohet nji padrejtësi ( mos u lodh të më flasësh ... jo shteti , jo ligji .. etj ) ............... me se do ti përgjigjeshe , si do reagoje ??????

Per cfare padrejtesish e ke fjalen p.sh?

Postuar nga Glaukus datë 23 Maj 2008 - 01:41:

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja

Per cfare padrejtesish e ke fjalen p.sh?

shoh se jeton në USA ( megjithate kjo s'ma do mendja të ket ndikuar të mos dëgjosh se me ç'farë historish është mbushur jeta ktu , në Shqipëri e kom fjalën ) ......
... shum gjona ndodhin :
- vrasësi ...... : - u largua në drejtim të paditur ( kur vëndodhja dihet shum mirë )
- përdhunuesi ....... : lirohet për mungesë provash ( se dëshmimtarët nuk i dëgjon njeri )
- ai që të ka zon tokën ( pronën ) ......... : thot ( dhe shteti i jep të drejtë ) është e imja

................. për kësi rastesh e kisha llafin

Postuar nga briseide datë 23 Maj 2008 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Gjyshja ime e mencur qe rahmet paste ,i thosh babait tim:''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''

Fjalet më me mend qe kam lexuar deri tani.

Postuar nga Glaukus datë 23 Maj 2008 - 01:50:

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Gjyshja ime e mencur qe rahmet paste ,i thosh babait tim:''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''

--------------------------------------------------------------------------------

në ç'farë sensi ???? ''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
........... e di që do thuash për gjakftohtësinë , paqen , mirësinë etj ...

por unë do e kuptoja në versionin që më shkon mua ( gjithmon në varësi të ngjarjeve që kan ndodhur ) .... : ''Te keqen nena ............ shuaji gjith si rracë ( fis ) ........ dhe kështu nuk do ju lesh djemve bela pas!''

Postuar nga kurt datë 23 Maj 2008 - 01:58:

[QUOTE][i]Po citoj ato që tha IQVLORA 
Kurdohere njeriu duhet te vere llogjiken ne funksionim dhe te mendoj edhe pasojat!

knowledge kills action...

Postuar nga briseide datë 23 Maj 2008 - 02:01:

Citim:
Citim:

në ç'farë sensi ???? ''Te keqen nena,mos ju lere djemve bela pas!''
........... e di që do thuash për gjakftohtësinë , paqen , mirësinë etj ...

por unë do e kuptoja në versionin që më shkon mua ( gjithmon në varësi të ngjarjeve që kan ndodhur ) .... : ''Te keqen nena ............ shuaji gjith si rracë ( fis ) ........ dhe kështu nuk do ju lesh djemve bela pas!''

NUK e konceptoj dot!!!Prandaj s'bej dot asnje lloj prononcimi ne lidhje me brendesine e ceshtjes!

Postuar nga Deb* datë 23 Maj 2008 - 02:27:

Citim:

shoh se jeton në USA ( megjithate kjo s'ma do mendja të ket ndikuar të mos dëgjosh se me ç'farë historish është mbushur jeta ktu , në Shqipëri e kom fjalën ) ......
... shum gjona ndodhin :
- vrasësi ...... : - u largua në drejtim të paditur ( kur vëndodhja dihet shum mirë )
- përdhunuesi ....... : lirohet për mungesë provash ( se dëshmimtarët nuk i dëgjon njeri )
- ai që të ka zon tokën ( pronën ) ......... : thot ( dhe shteti i jep të drejtë ) është e imja

................. për kësi rastesh e kisha llafin

Keto jane raste ekstreme.Shyqyr zoti as ne familje apo ne fis nuk kemi patur padrejtesira te tilla.

E di cfare nuk me pelqen te ne shqiptaret ne pergjithesi?Duam ti zgjidhin vet padrejtesite pa iu drejtuar ligjit ne fillim.Shume veprime i kyejme ne gjaknxehtesi e siper .Edhe sikur te kete shtet ne nuk presim do veme nderin ne vend  se keshtu tregohemi ''shqiptar ''me koken lart.Pastaj padrejtesira ka kudo edhe ketu ne Usa ku ka shtet te forte.Sa vrasje ngelen mistere ?Sa femije te humbur prej vitesh  qe nuk arrihet tu gjendet trupi e jo me vrasesi?.I gjen fotografite e tyre ne cdo store.Sa veta kryejne denimin per nje vrasje qe se kane bere?Kush e di sa familje do ishin ne gjakmarrje ketu ne Usa per te gjitha padrejtesite qe u kane ndodhur dhe nuk u eshte gjendur pergjigje.

Postuar nga kotka datë 23 Maj 2008 - 02:29:

Prandaj shume burra violente ne familje ndaj grave dhe femijve te tyre, qe erdhen ne Amerike po u drejtohen burgjeve, se akoma kujtojne se jetojne ne Shqiperi.

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.