Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- sa rendesi ka bukuria per njeriun (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1602)

Postuar nga Deb* datë 01 Shtator 2011 - 03:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ato qe rreshtove vetem sa e thjeshtojne gjithnje e me shume mashkullin.
Femra eshte nga natyra qenie e komplikuar.
Ne pergjithesi te thone jo ne vend qe te thone po, varet nga mashkulli sa inteligjent eshte ta kape kete rast, megjithate ne 99 % te rasteve femra thote gjithmone te kunderten.
Shopingu eshte virtyt i femrave dhe kjo eshte gjeja me e komplikuar. E kam thene dhe here tjeter.
Hyjne per te blere diçka te caktuar, blejne tjeter gje dhe ne fund nuk jane kurre te kenaqura.
Femrat jane xheloze te tmerrshme, kane shume te larte ndjenjen e alarmit dhe kjo i ben edhe depresive e vertete se vlersojne ne kulm mashkullin qe kane ne krah biles shpeshhere qorrohen dhe i atribuojne cilesi dhe virtytet qe nuk i ka mashkulli i tyre dhe kjo i ben akoma me depresive.
gjithsesi bukuria eshte relative dhe ka rendesi per femren megjithse jo pak raste ke vene re alamet kukullash me alamet bulldogesh apo zhulashe e ku di une.

Thjeshtova? Ajo qe ty te duket thjeshtesi per femren eshte tragjedi. Sa te kundert jemi?
Nuk e gjeta veten gjekundi ne ato qe rreshtove. Je i sigurt qe ke pershkruar femren?
P.sh Burri im eshte shume xheloz, une jo. Femra mund te jete xheloze, por ju meshkujt e kaloni kufinjte normale te xhelozize. Arrini deri aty sa ndani femren nga familja, te afermit. Ta mbyllni brenda 4 mureve. Ti mohoni shkollimin, etj. Nje pjese kuptohet ,por nuk kam pare femer te arrije deri ne ate pike te xhelozize.

Me pelqen shopping por ate qe blej e blej se vertet me nevojitet e nuk behem pishman. Tani jam vet i katert dhe mendohem mire kur shpenzoj leket. Te pakenaqura? Epo kur s'gjejme dicka qe duam normal qe te pakenaqura do dalim.
P.sh ju meshkujt si e quani shpenzimin per duhanin, alkoolin, qerasjet kolektive ne lokale? Ju duket e nevojshme? Shume pa kuptim me duket mua. Harxhim per familjaret . Leke i hedhur dem dhe vetem probleme mund te vijne prej tyre.

Themi te kunderten ne c'kuptim? Se mos ju meshkujt gjithmone thoni ate qe mendoni? Se besoj.
Nuk themi te kunderten ne, por jeni ju qe kuptoni te kunderten e asaj qe duam te themi ne.

Kur them jo, eshte jo. Nese genjej dije qe e bej per te te mos lenduar partnerin.

Sa per femra te bukura qe marrin te shemtuar e anasjelltas dhe kjo ndodh shpesh. Kjo varet se cfare e terheq tek ai/ajo pervec bukurise, apo cfare ofrojne ata/ato qe nuk ja u ofron nje me bukuri te barabarte me to/ta. Ka qe kerkojne pershtatjen, ca interesin ekonomik, e te tjere qe shikojne vetem paraqitjen. Nuk gjykohet libri nga kopertina.

Postuar nga Ana1 datë 01 Shtator 2011 - 05:12:

e bukura me bie ne sy menjehere, te shemtuaren s`e qas njeri!

Postuar nga kurt datë 01 Shtator 2011 - 10:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
e bukura me bie ne sy menjehere, te shemtuaren s`e qas njeri!
shkurt dhe qart, you tell em Ana

Postuar nga shelgu datë 02 Shtator 2011 - 17:09:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
shkurt dhe qart, you tell em Ana

Nuk besoj se eshte shume e drejte. E bukura dhe e shemntuara jane shume relative.

Vec kesaj nese behet fjale per femnat kurt, me mire duhet fol mbasi dalin prej krivatit.

Postuar nga kurt datë 02 Shtator 2011 - 22:03:

kuptohet qe po flasim per femrat rreth bukurise se diku ktu kam shkruar se une do shkoj te marr ca gjume bukurie/beauty sleep tani, ishalla nuk eshte keqekuptuar ai shkrim se do ishte gallat supergallat fare

mashkulli nuk ka nevoj per bukuri, edhe shume femra nuk jane shume te bukura ne paraqitje, po kane nje terhepje sexappeal te jashtzkonshme.

por sic thote Ana bukuria ta terheq syrin menjehere, pastaj vjen filtrimi i kualiteteve tjera, qe ne shume raste e bejne femren shume terheqse.

p,sh gjithe bota tallenin me princ charlsin e anglize se kishte rene ne dashuri me kamelen plake ne karahasim me dianen princesh te re dhe te bukur.
une gjithmone e kam vlersuar princ charlsin per kte se ai noshta ke gjetur dicka me te thelle dhe terheqse tek kamela, se diana nuk me dukej kurr aq e bukur, may she rest in peace.
me dukej plain doll boring ne paraqitje, no substance.

Postuar nga dylan datë 03 Shtator 2011 - 17:33:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kuptohet qe po flasim per femrat rreth bukurise se diku ktu kam shkruar se une do shkoj te marr ca gjume bukurie/beauty sleep tani, ishalla nuk eshte keqekuptuar ai shkrim se do ishte gallat supergallat fare

mashkulli nuk ka nevoj per bukuri, edhe shume femra nuk jane shume te bukura ne paraqitje, po kane nje terhepje sexappeal te jashtzkonshme.

por sic thote Ana bukuria ta terheq syrin menjehere, pastaj vjen filtrimi i kualiteteve tjera, qe ne shume raste e bejne femren shume terheqse.

p,sh gjithe bota tallenin me princ charlsin e anglize se kishte rene ne dashuri me kamelen plake ne karahasim me dianen princesh te re dhe te bukur.
une gjithmone e kam vlersuar princ charlsin per kte se ai noshta ke gjetur dicka me te thelle dhe terheqse tek kamela, se diana nuk me dukej kurr aq e bukur, may she rest in peace.
me dukej plain doll boring ne paraqitje, no substance.

desha ti kundershtoj kurit pak ktu
jo per gje po fanse e dianes me ka pelqeyr gjithmone thjeshtesia embelsia e saj dhe per bukuri shume terheqese
tani kur behet fjale per chalin charli e kishte te dashur at njoheshin vite e vite bashke askund pa u martu ky me dianen
ateher charli i shkret ka fillu nga meshkujt ket rall me duket kshu kam lexu diku

po serish ne nje pike jam me ty se bukuria ,moshat e kto skan te bejme dicka ne cfare njeriu mund te belqej te personi nesje

Postuar nga dylan datë 03 Shtator 2011 - 17:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Thjeshtova? Ajo qe ty te duket thjeshtesi per femren eshte tragjedi. Sa te kundert jemi?
Nuk e gjeta veten gjekundi ne ato qe rreshtove. Je i sigurt qe ke pershkruar femren?
P.sh Burri im eshte shume xheloz, une jo. Femra mund te jete xheloze, por ju meshkujt e kaloni kufinjte normale te xhelozize. Arrini deri aty sa ndani femren nga familja, te afermit. Ta mbyllni brenda 4 mureve. Ti mohoni shkollimin, etj. Nje pjese kuptohet ,por nuk kam pare femer te arrije deri ne ate pike te xhelozize.

Me pelqen shopping por ate qe blej e blej se vertet me nevojitet e nuk behem pishman. Tani jam vet i katert dhe mendohem mire kur shpenzoj leket. Te pakenaqura? Epo kur s'gjejme dicka qe duam normal qe te pakenaqura do dalim.
P.sh ju meshkujt si e quani shpenzimin per duhanin, alkoolin, qerasjet kolektive ne lokale? Ju duket e nevojshme? Shume pa kuptim me duket mua. Harxhim per familjaret . Leke i hedhur dem dhe vetem probleme mund te vijne prej tyre.

Themi te kunderten ne c'kuptim? Se mos ju meshkujt gjithmone thoni ate qe mendoni? Se besoj.
Nuk themi te kunderten ne, por jeni ju qe kuptoni te kunderten e asaj qe duam te themi ne.

Kur them jo, eshte jo. Nese genjej dije qe e bej per te te mos lenduar partnerin.

Sa per femra te bukura qe marrin te shemtuar e anasjelltas dhe kjo ndodh shpesh. Kjo varet se cfare e terheq tek ai/ajo pervec bukurise, apo cfare ofrojne ata/ato qe nuk ja u ofron nje me bukuri te barabarte me to/ta. Ka qe kerkojne pershtatjen, ca interesin ekonomik, e te tjere qe shikojne vetem paraqitjen. Nuk gjykohet libri nga kopertina.

serish ktu jam me ty deb me siper kisha then se do shtojA NAJ GJA PO TI KE SHKRU MJAFT SDI CFARE TE SHTOJ

po meshkujt mendojn per ne qe jemi shume xheloze ene fact ka plot meshkuj xheloz sa nuk te ken ne mendje ,ka plot meshkujt ti shofesh qe grinden e merren me thashetheme sa nuk te iken ne mendje
se dikur mendoja dhe une kshu femrat jane me shume te komplikuara ,vertet mund te jemi pak me te komplikuarar po mashkulli natyra mashkull me duket nje qenie qe i merr te gjitha gjerat shkurt ,qe sarrin kurr te gjej thelbin e asgje ,qe si han kurr te kuptoj nje femer ,qe deshiron gjithe te jet dominues ,qe don gjithe ti nigjohet fjala e partnerja te jet poshte tij
kshu qe mashkulli shume i merzitshmem
zot ruja kuhs i ka e lypt syt kush i kerkon hahaha ca tu them

Postuar nga Ana1 datë 25 Mars 2012 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Nuk besoj se eshte shume e drejte. E bukura dhe e shemntuara jane shume relative.

Vec kesaj nese behet fjale per femnat kurt, me mire duhet fol mbasi dalin prej krivatit.

e si dalim ne pas krevatit? me pizhame dalim, me pizhame, te fresketa si molle! ha ha ha ( sidomos kur fleme me ndonje bukurosh, hmmm, te zgjatet jeta te behet 2 mije)

Postuar nga shelgu datë 25 Mars 2012 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

e si dalim ne pas krevatit? me pizhame dalim, me pizhame, te fresketa si molle! ha ha ha ( sidomos kur fleme me ndonje bukurosh, hmmm, te zgjatet jeta te behet 2 mije)

Mire e thua te lumte ajo goje.

Une doja me dit, si eshte pjetja: sa ka rendesi per ne qe femra te jete e bukur apo sa rendesi ka per ate vete?

Postuar nga dylan datë 26 Mars 2012 - 03:45:

hahaha ca kam qehs ca i qenkam pershtat temes ne at repliken me siper qe kam ba

sa per temen besoj qe bukuria e hap cike rrug po te eprsonaliteti i njeriut ska te bej asgje
nje nejri i bukur si femer si mahskull se ben tjetrin per vete ne asnje kuptim apo aspekt ne qoft se ehste kokebosh budall

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.