Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- sa rendesi ka bukuria per njeriun (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1602)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ato qe rreshtove vetem sa e thjeshtojne gjithnje e me shume mashkullin.
Femra eshte nga natyra qenie e komplikuar.
Ne pergjithesi te thone jo ne vend qe te thone po, varet nga mashkulli sa inteligjent eshte ta kape kete rast, megjithate ne 99 % te rasteve femra thote gjithmone te kunderten.
Shopingu eshte virtyt i femrave dhe kjo eshte gjeja me e komplikuar. E kam thene dhe here tjeter.
Hyjne per te blere diçka te caktuar, blejne tjeter gje dhe ne fund nuk jane kurre te kenaqura.
Femrat jane xheloze te tmerrshme, kane shume te larte ndjenjen e alarmit dhe kjo i ben edhe depresive e vertete se vlersojne ne kulm mashkullin qe kane ne krah biles shpeshhere qorrohen dhe i atribuojne cilesi dhe virtytet qe nuk i ka mashkulli i tyre dhe kjo i ben akoma me depresive.
gjithsesi bukuria eshte relative dhe ka rendesi per femren megjithse jo pak raste ke vene re alamet kukullash me alamet bulldogesh apo zhulashe e ku di une.
e bukura me bie ne sy menjehere, te shemtuaren s`e qas njeri!
Citim:shkurt dhe qart, you tell em Ana
Po citoj ato që tha Ana1
e bukura me bie ne sy menjehere, te shemtuaren s`e qas njeri!
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
shkurt dhe qart, you tell em Ana
kuptohet qe po flasim per femrat rreth bukurise se diku ktu kam shkruar se une do shkoj te marr ca gjume bukurie/beauty sleep tani, ishalla nuk eshte keqekuptuar ai shkrim se do ishte gallat supergallat fare
mashkulli nuk ka nevoj per bukuri, edhe shume femra nuk jane shume te bukura ne paraqitje, po kane nje terhepje sexappeal te jashtzkonshme.
por sic thote Ana bukuria ta terheq syrin menjehere, pastaj vjen filtrimi i kualiteteve tjera, qe ne shume raste e bejne femren shume terheqse.
p,sh gjithe bota tallenin me princ charlsin e anglize se kishte rene ne dashuri me kamelen plake ne karahasim me dianen princesh te re dhe te bukur.
une gjithmone e kam vlersuar princ charlsin per kte se ai noshta ke gjetur dicka me te thelle dhe terheqse tek kamela, se diana nuk me dukej kurr aq e bukur, may she rest in peace.
me dukej plain doll boring ne paraqitje, no substance.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kuptohet qe po flasim per femrat rreth bukurise se diku ktu kam shkruar se une do shkoj te marr ca gjume bukurie/beauty sleep tani, ishalla nuk eshte keqekuptuar ai shkrim se do ishte gallat supergallat fare
mashkulli nuk ka nevoj per bukuri, edhe shume femra nuk jane shume te bukura ne paraqitje, po kane nje terhepje sexappeal te jashtzkonshme.
por sic thote Ana bukuria ta terheq syrin menjehere, pastaj vjen filtrimi i kualiteteve tjera, qe ne shume raste e bejne femren shume terheqse.
p,sh gjithe bota tallenin me princ charlsin e anglize se kishte rene ne dashuri me kamelen plake ne karahasim me dianen princesh te re dhe te bukur.
une gjithmone e kam vlersuar princ charlsin per kte se ai noshta ke gjetur dicka me te thelle dhe terheqse tek kamela, se diana nuk me dukej kurr aq e bukur, may she rest in peace.
me dukej plain doll boring ne paraqitje, no substance.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Thjeshtova? Ajo qe ty te duket thjeshtesi per femren eshte tragjedi. Sa te kundert jemi?
Nuk e gjeta veten gjekundi ne ato qe rreshtove. Je i sigurt qe ke pershkruar femren?
P.sh Burri im eshte shume xheloz, une jo. Femra mund te jete xheloze, por ju meshkujt e kaloni kufinjte normale te xhelozize. Arrini deri aty sa ndani femren nga familja, te afermit. Ta mbyllni brenda 4 mureve. Ti mohoni shkollimin, etj. Nje pjese kuptohet ,por nuk kam pare femer te arrije deri ne ate pike te xhelozize.
Me pelqen shopping por ate qe blej e blej se vertet me nevojitet e nuk behem pishman. Tani jam vet i katert dhe mendohem mire kur shpenzoj leket. Te pakenaqura? Epo kur s'gjejme dicka qe duam normal qe te pakenaqura do dalim.
P.sh ju meshkujt si e quani shpenzimin per duhanin, alkoolin, qerasjet kolektive ne lokale? Ju duket e nevojshme? Shume pa kuptim me duket mua. Harxhim per familjaret . Leke i hedhur dem dhe vetem probleme mund te vijne prej tyre.
Themi te kunderten ne c'kuptim? Se mos ju meshkujt gjithmone thoni ate qe mendoni? Se besoj.
Nuk themi te kunderten ne, por jeni ju qe kuptoni te kunderten e asaj qe duam te themi ne.
Kur them jo, eshte jo. Nese genjej dije qe e bej per te te mos lenduar partnerin.
Sa per femra te bukura qe marrin te shemtuar e anasjelltas dhe kjo ndodh shpesh. Kjo varet se cfare e terheq tek ai/ajo pervec bukurise, apo cfare ofrojne ata/ato qe nuk ja u ofron nje me bukuri te barabarte me to/ta. Ka qe kerkojne pershtatjen, ca interesin ekonomik, e te tjere qe shikojne vetem paraqitjen. Nuk gjykohet libri nga kopertina.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Nuk besoj se eshte shume e drejte. E bukura dhe e shemntuara jane shume relative.
Vec kesaj nese behet fjale per femnat kurt, me mire duhet fol mbasi dalin prej krivatit.
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
e si dalim ne pas krevatit? me pizhame dalim, me pizhame, te fresketa si molle! ha ha ha ( sidomos kur fleme me ndonje bukurosh, hmmm, te zgjatet jeta te behet 2 mije)
hahaha ca kam qehs ca i qenkam pershtat temes ne at repliken me siper qe kam ba
sa per temen besoj qe bukuria e hap cike rrug po te eprsonaliteti i njeriut ska te bej asgje
nje nejri i bukur si femer si mahskull se ben tjetrin per vete ne asnje kuptim apo aspekt ne qoft se ehste kokebosh budall
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 » Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.