Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Te rejat me te fundit , mbi informatiken. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16512)
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
sot nuk kemi me telefona, se asnje nuk flet me ne telefon, vetem camera dhe comjuter jane keto qe kemi neper duar
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti thuaj qe po shkon teknologjia ne qiell dhe akoma s'ka nje menyre te kollajte te ruash kontaktet. U prish telefoni thuaj mirupafshim rubrikes. Provova nja dy here ti coj ne kompjuter me blutooth po s'ishte pune..
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti thuaj qe po shkon teknologjia ne qiell dhe akoma s'ka nje menyre te kollajte te ruash kontaktet. U prish telefoni thuaj mirupafshim rubrikes. Provova nja dy here ti coj ne kompjuter me blutooth po s'ishte pune..
X dolcezzen ...mmmm
Iphone ka & nje te keqe tjeter. Te chiamatat (efet,ric.perse) nuk i fshin dot nje nga nje! Duhet ti fshish te tera
Te fut ne cazino e di.... Mos thuaj qe ste paraljmerova
Oh po ti kete te me kishe thene qe ne fillim!
Shpirt njeriu eshte ky djale.... Se non ci fosse... non ci sarebbe stato... mmmmm...
Nje e keqe e iphonene-ve eshte se e ka internetin me te shtrenjte se celularet e tjere.
Qe te downloadesh nje program edhe pse mund te jete free duhet te futesh te gjitha te dhenat e tua plus dhe numrin e debit or credit card. I bie shkurt. Asgje nuk download.
Ka te mira te tjera. E ka pamjen me te mire. Kur jam fut ne forum nga nje cel tjeter e kisha shume te veshtire. Faqja nuk hapej sic duhej. Me duhej nje ore te dilja atje ku doja, kurse me Iphone me e lehte dhe me e plote pamja, tamam si ne kompjuter.
Keto per tani.
1. Per ruajtjen e kontakteve, ka programe qe e bejne kete gje. Nuk ka nevoje te lodhesh me bluetooth per me teper qe une vajta mbi 3-4 vjet qe nuk e perdor me bluetoothin. Personalisht kam Android (HTC Tattoo) dhe c'do kontakt sinkronizohet me GMail Contacts.
2. Per programet free, eshte vertet veshtire ti shkarkosh por ka rruge per ta bere pa vendosur karte krediti. Mjafton ta besh rregjistrimin ne nje nga faqet e iTunes jashte USA, une konkretisht e kam provuar me Brazilin dhe funksionon.
3.
S'ka 2 jave qe Microsoft bleu Skype dhe filluan reklamat barbare. Tani te ftojne te luash ca lojra online, kur klikon hapet nje liste me lojra dhe klikimin e trete te fton te instalosh lodren ne kompjuter. Skype ishte nje program i qete qe rrinte aty ne fund dhe nuk bezdiste kurre. Tani po behet menyre per te mbushur kompjuterin me programe te tjera (mundesisht me pagese). Mos llogarisim qe po hape Skype do dale gjithmone nje tabele qe kerkon abonohesh tek nje sherbim me leke, grup video, devijim thirrje, telefonata me leke, etj. Po nuk mbylle tabelen nuk perdor dot Skype. Eh si eshte bota e biznesit. Ketu te vetmit te fituar dalin ata qe ngriten dhe shiten kompanine (2 miliarde $).
ishte e logjishme Faje. Skype nuk kishte asnje te ardhur nga sherbimi qe ofronte perkundrazi kishte humbje vjetore te vazhdueshme .
Billi eshte filantrop po jo budalla.
Nuk e dija qe dilte me humbje? Nga i shkaktoheshin humbjet, se programi eshte peer to peer, s'ka nevoje per qindra servera. Plus ka telefonatat me pagese (atje ku VOIP i ka falas).
Si dhe... si ka mundesi qe nje kompani qe punon me humbje blihet 2 miliarde dollare?
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 194 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.