Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga Iyua datë 14 Maj 2009 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2009 - 06:12:

e lame tek motelet e Shqiperise..............te vitit 90 a 91

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 11:02:

pse qe ne ate vit kishte motele ???

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 13:31:

Re: :)

Citim:
[i! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem! [/B]

O xha Kusari.o dashnor i 170 femrave,o sulltan me harem,o shit prind po ju them nje shprehje popullore te nje moshatari te ketij Don Zhuani shqiptar.Nje plakaruq si puna e Bigandit duke ecur per diku ,i doli perpara nje kanal me uje rreth 1.5-2 m gjeresi.Une e kaloj kete si sorkadh tha dhe u hodh.Kanalin nuk e kaloi dot dhe ra belldym brenda si top .....Kur isha i ri une e kaloja pa marre vrull tha.Shikoi edhe njehere rreth e rrotull,pa qe nuk kish njeri afer dhe tha:''Edhe kur isha i ri,mutin te haja une dhe qeshi me vete''.
Po pse nuk te ha mortja o i mbaruar.Keshtu i ke edukuar edhe femijet e tu o njeri pa dinjitet,o mashtrues.Per moshen e femijve te tu dhe te mijte eshte turp e faqja e zeze te konstatojne se kane nje baba te tille,qe e trajton nenen e tyre si nje lacke.Nuk e imagjinoj dot veten ne nje situate te till.Hapu dhe te futem.A mund t'i shihja dot ne sy femijet e mij?Ty ndofta nuk te bene pershtypje,sepse je varri hapur 4x4 ne mes te shtepise.Cdo mashkull ka eksperiencat e tia ne jete,por nuk i bne ato publike.Vite me pare do te shkoja diku dhe isha me djalin e vogel atehere 5 vjecar.Ishte dite e premte kur njerzit kthehen nga puna e mendojne te relaksohen gjersa te vije ''fucking Monday''.Nje bukuroshe bjondine, angleze rreth te tridhjetave qendroi para meje dhe me tha :''Deshiron te kalojme nje mbremje te kendeshme se bashku sonte ,ju lutem?''.Faleminderit i thashe,por nuk mund tua plotesoj deshiren,sepse une jam i martuar dhe ime shoqe eshte si nje lule dhe une e dashuroj ate''.
Simbas mendjes tende une jam treguar budalla,por jo or i degjeneruar,jo.Une edhe ti me shume se te tjeret duhet te frenohemi para instikteve kafsherore,sepse ai akt eshte njesoj e ajo hole eshte njesoj per te gjitha.Shume nga keta ketu kane eksperienca te tilla,por asnjeri nuk eshte treguar kar agjoz si ty e t'i nxjerr ne gazeten tende te Erion Braces.
Ke kurajo te na tregosh pak per familjen tende dhe mardheniet me te?Ne te martuarit e FH,dijme per familjet e njeri tjetrit ketu.Dikush ka publikuar edhe fotot e familjareve duke u treguar i/e vertete.Shume prej tyre edhe njihen me njeri tjetrin,sepse qytetet tona jane te vogla e le me fshatrat.
Moshes tone nuk i ka lezet te diskutoj tema te tilla,sepse japim shembull te keq tek femijet tane.Ke bythe ?Shko paraqitu ne ndonje Tv,sepse ka emisione qe trajtojne tema shoqerore.Eksperiencen tende te ''vyer'' shko dhe jepe per gjithe shqiptaret.Po deshe mund te ndermjetesoj une tek Alban Dudushi,gazetari i TopShow te te ftoje ty.A ke kurajo?Ta mbane bytha e fishkur?Ndryshe je nje mi qe fshihesh ne virtualitet!Kopto dicka qe je futur ne mesin tone dhe ne po zbavitemi me brockullat e tua idjote prej plakaruqi.

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 13:49:

Re: Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

.Nje bukuroshe bjondine, angleze rreth te tridhjetave qendroi para meje dhe me tha :''Deshiron te kalojme nje mbremje te kendeshme se bashku sonte ,ju lutem?''.Faleminderit i thashe,por nuk mund tua plotesoj deshiren,sepse une jam i martuar dhe ime shoqe eshte si nje lule dhe une e dashuroj ate''.
Simbas mendjes tende une jam treguar budalla,

Gaagagagaaa! Ja le ta thone edhe kete te tjeret se c'je treguar. Me qe kam vendos te pajtohem, nuk po prononcohem. Ama icik fare si rrokja e pare e fjales kar-agjoz je treguar, kjo duket hapur, edhe pse une te mbaj me hater. Ej dua pergjigje publike. Do pajtohemi apo jo?

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 13:50:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania

Bravo shejtone!Genjeshtrat e ketij te paudhi po dalin nje nga nje.Ishte 25 e kish shkuar ne nje dasem ku perdorej duvaku.Dihet nga te gjithe se mbas vitit 60 ky zakon nuk u lejua me nga komunistet.Sidomos ne Laberi,ku 99% ishin komuniste e per partine ata nuk te falnin.Me kujtohet ne vitin 65 po kthehesha me nenen time dhe dajen tim nga Maliqi i KKorces.Gjer ne rrogozhine erdhem me tren e atu mbetem sepse nuk mundem te presim bilete per ne Vlore.Nje person burre rreth te 40-ve i tha shoqes qe priste bileta(e them si ne ate kohe):''Do me japesh bilete se zs'bene sepse jam familje deshmori.Atehere si i mitur qe isha i thashe dajes,se pse tha ashtu ai xhaxhi?Daja im ish partizane,nje njeri i ndershem gjer tek zoti me kujtohet si tani kur tha(Rahmet paste):''Ai eshte nje kerric gomari''.Pra ne labet kemi qene fanatiket me te medhenj te komunizmit.Dua te them se nje pordhe te leshonte Enveri ne Tirane ,krisma i kish shkuar se pari ne Laberi brenda minutit.Ne ato fshatra nga eshte Kusari te kerkonin pasaporten grate po mos te te njihnin.Nuk ju them genjeshtra te dashur forumiste.Te veme koke muhabetit qe ky palo burre ka qene ne moshe adoleshence atehere.Pra kjo verteton se ky eshte mashtrues.
Vogelushja agata,te lutem mos i fshije keto postime edhe pse mund te jene jashte teme.Ato jane informacione qe ju nuk i dini dhe nuk eshte keq qe ju te rinjte t'i mesoni.

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 13:57:

Po kishte motele!

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania

Po shejatane, kishte motele dhe hotele. Nuk ishin te shumte sic jane tani, po ne Tirane kishin filluar. Ky qe them une ishte diku matane Vaqarrit, nga rruga e vjeter Tirane -Durres. Po kishte edhe shtepi qe lironin dhoma te tperta si motele ose hotele, se kishte shume varferi ato vite dhe per leke ishte bere keq.

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 14:05:

Re: Re: Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti

Gaagagagaaa! Ja le ta thone edhe kete te tjeret se c'je treguar. Me qe kam vendos te pajtohem, nuk po prononcohem. Ama icik fare si rrokja e pare e fjales kar agjoz je treguar, kjo duket hapur, edhe pse une te mbaj me hater. Ej dua pergjigje publike. Do pajtohemi apo jo?

Une nuk e kam surratin si tendin Kusar.Jam nje bashkshort e nje baba me veti e vyrtyte shqiptare e jo nje laro si puna jote.Raste te tilla ne perendim ka sa te duash,por duhet te jesh nje zorraxhi e langaraq si puna jote qe te ulesh ne gjunje para cdo femre qe te del perpara.Me mua ti nuk ke per tu pajtuar kurre,sepse ti je nje qenbirqeni e une nuk jam i till.Si mund te imagjinosh nje pajtim ti me mua?Morali yt me timin jane shume larg.Yti eshte bernut,ndersa imi jo.Cfare kujton ti se une miqte e mij si ne Shqiperi e ketu ku jam i kam delenxhinj si puna jote.Une mund te beje mik qe qe eshte njesoj me mua,bile edhe me i mire.Po ti kush je a ja ke bere pyetjen vetes?
You are very nasty!My friends aren't dogshit!
Never,never,never friend with you!Fuck off!

Postuar nga erious datë 14 Maj 2009 - 14:08:

e bote me turp agaten... gjithsesi mire kshu te vacinohet dhe ajo

dhe un jap voten per PRO pajtimit, boje zemren gur o IQVLORA

p.s. motelet me dy dhoma gjumi kan qen te parat qe u ndertuan ne Shqiperi si popull qeflij qe jemi

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 14:30:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
e bote me turp agaten... gjithsesi mire kshu te vacinohet dhe ajo

dhe un jap voten per PRO pajtimit, boje zemren gur o IQVLORA

notorius qenka marifetci,per t'i hedhur zjarrit benzine.Ju po ijepni zemer ketij karagjozi.Me ngjan si historia e Ylli Spangos.
Ai kujton se ti po e ndihmon,por ne rast po ja fut sa krahu.
Une jam njeri serioz miku im.Me karagjozet nuk me lidh asgje.Ai eshte i pandershem me familjen e tij,si mund te jete me ata qe nuk e njih.Une nuk kam blere ndonjehere lecka tek gabi djalo?Po ju keni blere atje?Eshte e njejta gje edhe ajo qe kerkoni ju.Nuk dua te te mburrem,sepse nuk e kam zakon,por miqte e mij jane te gjithe te mire.Ata fillojne qe nga VIP-at e gjer tek me te thjeshtit.Nqse ju keni vene re gjate ketyre viteve ne forum ndonje veti te kesaj natyre tek une,jua them seriozisht me kryqezoni si krishti..Le te thote ndokush edhe nje rast te vetem , qe une ju kam derguar PM te turpeshme si vajzave po ashtu edhe djemve.Po ky hajvan plak e dini se cfare pislleku nuk ka nxjerre nga ajo goja e tij e ndyre ne PM derguar vajzave dhe grave ketu ne forum.Ato nuk pajtohen me moralin e ketij zhigoloje.
Tung

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.