Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Pyetje - Pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17209)

Postuar nga raid datë 18 Prill 2012 - 05:58:

Nje update per ftp, nqs ndonjeri ka interes.
Gjeta nje drivehq.com dhe duket mire. Te jep 1 Gb falas. Mund ta manaxhosh hapesiren direkt me ftp (ajo qe ka rendesi), por e bukura eshte qe mund te perdoresh edhe browser per te upload/download files aty.

Ndersa me aq sa pashe mozy te kerkon te instalosh nje program qe te beje backups, syncs.. etj, s'me interesonte.

Postuar nga Vizioner datë 18 Prill 2012 - 20:20:

raid, ku pyetja?

* * *

Kam une nje pyetje, por eshte pak e gjate. Cili nga ju, qe mbase eshte Fizikant do e shpjegonte?

Shpjegimi dhe pyetja:

Kur jam rruges me autobus, ne ndonje station hyn ndonje Mize mbrenda dhe ste len rehat. Kjo pak rendesi ka por, duke hecur nga stationi ne station mendoja:
Sikur kjo Mize, te qendronte ne ajer (sic qendron helikopteri ne nje vend edhe pse eshte ne ajer), tamam ne mes te Autobusit (Autobusi 12 m. i gjate) dhe une vazhdoja te hecja, a do perplasej Miza ne xhamin e fundit te Autobusit gjate kohes qe une levizja , apo nuk do ndryshonte pozitioni i Mizes, do ishte gjithmone ne mes te Autobusit?

p.s. E kam pyetjen pa tallje. Kot me shtyn kurioziteti te dije cdo te ndodhte.

Postuar nga bruni22 datë 18 Prill 2012 - 22:47:

nuk jam fizikant! po kam frik se ajo miza nuk ndodhet me ne autobuz

Postuar nga raid datë 18 Prill 2012 - 23:56:

Kjo eshte zona informatikes mor..

As une s'jam fizikant por per shembull.. Toka rrotullohet rreth diellit me shpejtesi 100 mije km/h. Pse atehere kur bie ndonjeri nga ballkoni, bie ne rreze te pallatit dhe jo ne kontinentin matane?
Me duket se ka lidhje me pyetjen e mizes..

Postuar nga shelgu datë 19 Prill 2012 - 00:40:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Kjo eshte zona informatikes mor..

As une s'jam fizikant por per shembull.. Toka rrotullohet rreth diellit me shpejtesi 100 mije km/h. Pse atehere kur bie ndonjeri nga ballkoni, bie ne rreze te pallatit dhe jo ne kontinentin matane?
Me duket se ka lidhje me pyetjen e mizes..

Te rente llotaria .

Po filloj te mallkoj edhe une

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Prill 2012 - 00:43:

Nderrojini titullin temes se na bete me hije!

Postuar nga shelgu datë 19 Prill 2012 - 01:20:

Dritehije sot?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 19 Prill 2012 - 01:38:

Ku ka drite, ka dhe hije shelg.

Fjale me vend.. demek..

Postuar nga Eria datë 19 Prill 2012 - 01:46:

Do ju shaj e mallkoj Lordi po ju beni si te doni, beni temen çorap beni!!!

Postuar nga raid datë 19 Prill 2012 - 22:29:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Te rente llotaria .

Po filloj te mallkoj edhe une

Fjala jote i rente perendise ne vesh..

vizio, autobuzi eshte sistem i mbyllur (pak a shume), dmth autobuzi, shoferi (ti dmth ), ajri, mizat dhe gjithcka brenda levizin bashke, dhe miza nuk perplaset ke xhami fundit..

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »
Trego 160 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.