Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=178)
Tashti une sjam femer qe te them "dashuria ne duart e nje mashkulli eshte si thika ne duart e nje femije" kshu qe mos u habit shume. Po po ta dish ti se ca mka bo mu ajo Do ta kishe derguar te luftonte ne Irak. Hajt tung
pa dale njehere...
nje gje nuk morra vesh une....duhet qe te jesh mashkull e te marresh pjese tek kjo tema?
dhe se dyti ne qofte se une thashe qe nuk jepen perkufizime sepse nuk ishte shprehur me qarte tema....po nejse...
thuaj qe te shprehim thenie mbi dashurine, mbi femren dhe mashkullin gjithashtu!!! degjo ihysa mos e kufizo temen tende por zgjeroje....
pacim te gjitheve
dashuria bukuria dhe femra
Me falni nqs jam shprehur keq ne hapjen e temes.por qellimi im eshte te shkruajme sa me shume thenie rreth dashurise bukurise dhe femres.
dhe une po ju shkruaj disa nga ato.
ne fillim po shkruaj per dashurine.
1-Jeta pa dashuri eshte si pema pa lule dhe pa fruta.dhe dashuria pa bukuri eshte si lulja pa arome .
2-dashuria femra dhe bukuria jane miresia me e madhe ne kete bote.
3-Lulet e dashurise vyshken nqs nuk i ujit ato deshira e seksit.
4-dashuria eshte shpirti i jetes.
5-dashuria eshte monedha e vetme qe nuk ka shtetesi.
6-dashuria eshte liber,dhe fjalet e tij jane (bukuria).
7-dashuria eshte liber.titulli i tij eshte bukuria dhe perberja e tij eshte femra.
8-dashuria eshte ndricimi i rinise dhe sekreti i pleqerise.
9-nuk ka qetesi per ate qe dashuron.
10-i cmendur eshte ai qe dashuron,por akoma me i cmendur eshte i qe nuk dashuron fare.
Tani po shkrua disa theni per bukurine.
1-bukuria eshte si frutat ne vere qe eshte e lehte ti gjeshe dhe eshte shume e veshtire ti ruash ato.
2-Zoti eshte i bukur dhe e don bukurine.
3-bukuria eshte ne te folur.
4-bukuria eshte fillimi i lumturise.
5-mendja e femrave eshte ne bukurine e tyre,dhe bukuria e burrave eshte ne mendjet e tyre.
6-zjarri te djeg nga afer,kurse bukuria te djeg nga larg.
7-bukuria eshte nje fjale qe e lexojne vetem syte.
8-bukuria eshte poezi,kurse dashuria eshte poeti.
Tani po shkruaj disa theni per femren.
1-Femra eshte nektari i dahurise se gjithmonshme.
2-femra eshte si nje shishe parfumi.
3-femra pa femeri eeshte si trupi pa shpirt si toka pa uje dhe si peshtu pa uje.
4-une besoj tek femra aq sa dyshoj tek ajo.
5-dielli arrin te thaje ujerat e oqeanit,porse nuk arrin te thaje lotet e femres.
6-femra eshte hija e burrit,ajo duhet ta ndjeke ate nga pas dhe jo ta komandoi.
7-femra eshte si lulja .po e shkule nga vendi i saj nuk jeton me.
8-femra eshte nje sekret i mbyllur.
9-xhelozia e femres eshte celesi i divorcit.
Per sot po e lej me kaq dhe deshiroj ga te gjithe ju te shkruani thenie dhe perkufizime rreth dashurise bukurise dhe femres.
ju uro gjithe te mirat.
dreq je mo lal, tanbi kuptoj kush je:-)
ama ma lodhe trurin derisa te gjeta! Pershen detje
O mendimtar qeke bere capken djale.Aty ne foto ngjaje si Jimi Karter. Dua ta degjoj ate diskun tend kur te jem me te dashuren. po ik e byrazer mos shkruaj mo te kjo teme s te vjen zor nga vetja ???? megjithese juve ju mbron edhe karta e helsinkit. biles nuk na futin ne BE nqs nuk integrojme njerzit si puna jote.byrazer ti u martove vete ?? ndaj ben llak a llak ..qe te lesh te tjeret pa u martu me keto mendime.
Per B_Free...
O mashkull i rendomte...!
Te njeh me mire e dashura jote, ama nuk me duhet shume te kuptoj nje lloj ironie te tille qe ti shpreh, ironi pa intelekt, fakte a llogjike, karakteristike e mashkullit idiot, mashkullit qe ne jete ngel perhere ne kembe, njeriu arrogant qe per ta perulur tjetrin vetem sepse me ke inat pasi niveli yt intelektual eshte teper primitiv kundrejt intelektit tim, dhe kete perulje e ben me lloj lloj fjalesh mongole dhe pa sens a kuptim! Nese i tere evolimi i Shqiperise ka ngelur ne nivelet e tua, patjeter qe neve Evropa s'do na pranoje kurre! Njerez si ty e kane nje te ardhme, ke shume shpresa te behesh ndonje Sadam, apo Bin Laden, ne Shqiperi ama, mos i dil nga kufinjte, se perndryshe maniaket idiot si ty e kane vendin ne çeli, bile ne ate te izolimit, ku as drita e diellit nuk te pranon e prek surratin e trurin ere ngordhesire qe te vjen! Ik o elbasanlli me pak derrasa,ik e mbytu ne lum, se shpeton ti, e ata qe i ke prane!
U hap Televizioni i pare on-line! RTV ARBERIA NETWORK
Desha t'i njoftoj tere lexuesit, qe ka ca dite qe hapa radio televizionin e pare shqipetare on-line RTV ARBERIA NETWORK! Nuk ka mrekullira brenda, por per shume nga Ju qe ndodheni ane e mbane globit, eshte nje mundesi per te pare filmat e rinj shqipetar, per t'u lidhur akoma me Shqiperine e artin e saj! Ju uroj te tereve argetim te mbare, nga stafi i websaitit Germuesi dhe Radio Tv Arberia Network: http://geocities.com/germuesi
ciao mendimtar....
Lexoj kete teme me vemendje.......sinqerisht postimin e fundit qe ke bere me zhgenjeve te them te drejten!!Mendoja qe dikush me intellektin tend ate person do ta injoronte thjeshte duke mos ju pergjigjur................evidentemente mi sono sbagliato
Per Insomnien
Cara Insomnia!
Dall fatto che non riesci a dormire, sbagli nell trare degli conclusioni sbagliatissime sulle persone, che poco conosci! Pra, me dy fjale, meqe te kishte pelqyer diskutimi im i meparshem, por u zhgenjeve nga fakti qe i qerova lekuren nje bananeje te qelbur, mua nuk me shqeteson aspak fakti qe ti zhgenjehesh apo jo nga une! Te flasim hapturazi, une nuk te njoh, por edhe per shoket me te ngushte qe kam, nuk do me behej fare vone, nese atyre nuk u pelqen nje mendim i imi! Nese une nuk flas ato qe mendoj, une nuk jam me une, une nuk mund te behem ti! Ti thua qe nje njeri i ulet, luftohet me mosperfilljen tende! Po, jam dakort, por, eshte edhe e vertete qe atyre lloj njerezish, ne se ke bagazh, duhet t'ia tregosh vendin e t'i japesh lekuren qe kane per hak, pasi per mua heshtja don te thote qe jam dakort, dmth konsens, e nga nuk jam dakort, edhe i pergjigjem e i tregoj qe 1+1 bejne 2 e jo 3 si thote ai! Sidoqofte, faleminderit qe me bere te harxhoj 5 minuta, se s'dija se ç'te beja, e keshtu kalova pak kohen ketu!
Ceshte dashuria per ju?!! Ja si e konceptoj une!
Per Be_Free_2002:
Lidhur dhe nga titulli, jeni ca gabim ne kete teme. Seshte e edukates te shkruani te tilla postime...apo keshtu e konceptoni dashurine?
Here tjeter nuk do arrini ti gjeni me...
Kalofshi mire
Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.