Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
Trego 79 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare mendim keni per kurvat? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18510)

Postuar nga F_xhunior datë 14 Mars 2012 - 04:15:

Ca te theme, kurvat jane si mollet, te hijshme nga jashte ndersa perbrenda.....jo, s'jane si mollet, ngase mollet si nga jashte ashtu perbrenda jane te shijshme per t'i shikuar dhe ngrene......atehere, mollet jane.....kurvat jane si kuleta (qese) me para. Kur ke para mjaft ne te, ndjen nje vetebesim te larte dhe njeri s'mund te te mposhte....po ashtu kurvat, kur ke mjaft nga to, ti ndjen.....po e le fare meqe s'di qe te kete ndonje shembull te mire te bej i krahasim me to. Thjesht, kurva eshte kurve....kemi tre lloje nga to;

1. kurve...thjesht kurve...e pelqen ta beje shpesh

2. kurve por jo pikerisht kurve....afer ashtu...ne mes te kurves ne nje (sipas radhitjes sime) dhe kurves se dyte, e cila e ben per para...

3. kurve.....thjesht etiketuar per kurve...duke mos qene kurve por i thone kurve....pse i thone s'kam ide...ama mund te jete pse e kane zili shoqet dhe i veshin thashetheme te piseta......ama kurve s'i thuhet ketij lloji...

Postuar nga shelgu datë 14 Mars 2012 - 19:28:

Nuk e mora vesh une. Cfare "e ben"?

Postuar nga misterioz datë 14 Mars 2012 - 22:29:

Citim:
Po citoj ato që tha minor threat
po kur shkon ne amsterdam ti psh dhe ka i femer me bikini aty te 1 vitrine...qe t'ofron 1 gojore per 20 euro...ca e qun ti ket?

Une e quaj prostitute qe te jep sherbim kundrejt nje pagese ,kurva eshte thjesht nje tip femre qe i krruhet shume lulka ,dmth tallaferja,dhe srri dot pa u palluar dhe pallohet ,kaq.

Postuar nga raid datë 14 Mars 2012 - 23:27:

Po per kurvaret, cfare mendimi keni?

Postuar nga shelgu datë 15 Mars 2012 - 00:03:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Une e quaj prostitute qe te jep sherbim kundrejt nje pagese ,kurva eshte thjesht nje tip femre qe i krruhet shume lulka ,dmth tallaferja,dhe srri dot pa u palluar dhe pallohet ,kaq.

Sikur e ke gabim or taj.
Mund t'i kruhet cdo femre, beqare dhe te martuar dhe ne fakt ashtu duhet te jete.
Normalja eshte qe ajo vegel te punoje mire. Po nuk punoi femra quhet frigide.

Tani le te mendojme qe nje femre i kruhet dhe eshte e martuar dhe e punon tallaferen aq sa ka mundesi. Pse duhet quajtur kurve?

Je gabim mikushoku. Pa shikoje edhe nejhere me gjakftohtesi dhe reflekto

Me mungon Faja

Postuar nga misterioz datë 15 Mars 2012 - 00:22:

Miku shoku une me ty ,qe kur kshu OR TAJJJJ.

E pashe me gjakftohtesi dhe thashe ku eshte ky gabim bre taj se mos i kam rene ne qafe kurvave dhe atyre qe i rrethojne ,kur pashe qe kisha harru me thene qe qi*het me ke ti dale para ,dhe mbrapa sigurisht ,por mendova qe kaq tru do kishin ata qe do lexonin ato qe shkruajta per kurvat.
Ky qe reflektimi im or tiiiiiiiiiiiii.

Postuar nga shelgu datë 15 Mars 2012 - 00:30:

Re: Miku shoku une me ty ,qe kur kshu OR TAJJJJ.

Citim:
E pashe me gjakftohtesi dhe thashe ku eshte ky gabim bre taj se mos i kam rene ne qafe kurvave dhe atyre qe i rrethojne ,kur pashe qe kisha harru me thene qe qi*het me ke ti dale para ,dhe mbrapa sigurisht ,por mendova qe kaq tru do kishin ata qe do lexonin ato qe shkruajta per kurvat.
Ky qe reflektimi im or tiiiiiiiiiiiii.

Jo bre burre nuk mjafton me kaq. Jo kush qi*het eshte kurve se une e ti jemi produkt i te qimeve, madje atyre te rendave.

Nuk i bje ne qafe kujt mos e ki me merak se ne forum i kena motra femrat.
Ja kshu, por kurvat qe thua ti miku mund te jene edhe te paqime, por te kene shpirt kurverimi
Si thua

Postuar nga misterioz datë 15 Mars 2012 - 00:35:

Vari kar*in i thon ksaj pune ,nejese kurve kur qihet me ke ti dale para thashe or taj, dhe nuk po flitet me duket per kurven si karakter por per kurven qe pallohet derë me derë.

Postuar nga lule datë 15 Mars 2012 - 02:34:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po per kurvaret, cfare mendimi keni?

them se jan me gje e shemtut se kurvat....

Postuar nga shelgu datë 15 Mars 2012 - 04:08:

Citim:
Vari kar*in i thon ksaj pune ,nejese kurve kur qihet me ke ti dale para thashe or taj, dhe nuk po flitet me duket per kurven si karakter por per kurven qe pallohet derë me derë.

Eeee tani te kuptova.

Lule te te bej nje pyetje?

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »
Trego 79 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.