Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shoqëria civile, institucionet dhe zgjedhjet (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=196)
-- Shpifjet Per Mjaft-in (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3717)

Postuar nga mayday datë 22 Janar 2004 - 16:39:

Ja kush eshte Mjaft!

Po dergoj edhe une nje foto nga Levizja Mjaft!

Postuar nga botaed datë 22 Janar 2004 - 17:20:

AMIT

Me duket se e keqkuptuar shkrimin tim dhe e ke humbur komplet piken e nisjes.Une nuk kam fajesuar popullin shqipetar qe hypen ne gomone por ojq-ne mjaft qe ne vend te bej apel per shqipetaret te mos hypin ne gomone ben demostrata qe i sherbejne vetem prishjes te stabilitetit.
DO JU LUTESHA TE GJITHEVE TE MOS I LEXOJME SHKRIMET E NJERI-TJETRIT PER TE PARE SE MOS KA HAPESIRA QE NA LEJOJNE TE BEJME REPLIKA NE PERPUTHJE ME INTERESAT TONA POR TE SHIKOJME NE RRADHE TE PARE NQS KA GJERA ME TE CILAT BIEM DAKORT DHE PSE?
Nuk besoj se ju do te ishit dakort qe ne shqiperi te kishim nje paradoks te tille (megjithese jemi vendi i paradokseve) si psh nje ojq e vetme qe sa here gjerat nuk shkojne ne vij me ndergjegjjen e anetareve te saj e cila eshte ne perputhje me interesat e financuesve te saj te dalim ne demostrata dhe ta kthejme me domosdo situaten ne anen tone.(ME PAK FJALE NJE OJQ E VETME QE BEN LIGJIN NE NJE VEND PARA POLITIKANEVE DHE ORGANEVE KOMPETENTE DHE ATA QE JAN ZGJEDHUR NGA POPULLI QOFSHIN QEVERI APO OPOZITE DALIN NE PLAN TE DYTE PARA NJE OJQ TE FINANCUR DHE DREJTUAR NGA NJE ZOT E DI SE KUSH)
Nuk jam komplet kunder mjaftit se psh mendoj se fushata qe ndermoren kunder gjakmarrjes megjithese ishte jo-efektive dhe para te hedhura ne hava ishte paksa pozitive dhe skishte asgje negative ne te.Pra jam dakort qe te mbaj vendin e saj si nje ojq dhe te vazhdoje luften kunder apatise dhe ndergjegjesimin e popullit por jo te plase ne permasa kolosale sepse nuk do eksperimentojme me dy lloj pushtetesh apo jo?
Ne fund te fundit e kam shpjeguar edhe me lart qe ate org nuk e ka zgjedh askush dhe as nuk perfaqeson gje tjeter vecse interesat e saja.Jam dakort qe anetaret te dalin ne protesta per cfar te duan ata por jo ne qender te kryequtetit tone sa here tju teket dhe te mos i bejne thirrje popullit qe natyrisht eshte naiv sepse po pret per MESIAN.Por ndoshta ka faj edhe media shqipetare qe i ka dhene me shume se cduhet publicitet.
Do hap edhe une organizaten time me nje anetar me parrullen
MJFT PER NE FOL PER VETE.

Postuar nga tano datë 19 Mars 2006 - 06:55:

Shpifjet Per Mjaft-in ( Temë Falco)

MJAFT është e drejtuar nga Rama , dhe kjo temë e hapur , është falso , është taktikë e Ramës , për të bindur popullin se tani bëhen vetëm akuza të pa bazuara.
Bëhuni të thellë , përpiquni të kuptoni politikën shqipëtare .

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.