Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Professor Analistja!!!? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6557)

Postuar nga ingmetalboy datë 09 Shkurt 2005 - 03:17:

Dude! Urime. Urime. Po tani cfare do te besh? Nje tjeter Everest po te pret. Jeta dhe puna.Besoj se je clodhur ca tani dhe fillo perseri punes duke analizuar ceshtje me te rendesishme tani. Po me sa kam lexuar shkrimet e tua dhe kam kuptuar prej teje besoj se do t'ja dalesh mbane pa probleme. Shpresoj qe se shpejti te kemi dicka tjeter per te te uruar. Ndonje pune te mire, ndonje martese apo cfare tjeter te konsiderosh ti si dicka te mire.

Postuar nga jimmy84 datë 09 Shkurt 2005 - 15:19:

Ana, la me la, sic tha edhe gjyshja e Wydras Dhe syte ne b**** sic thoshte gjyshja ime. (dmth te marrte te keqen syri i lig - shenim i autorit )

Postuar nga kontinenti datë 17 Shkurt 2005 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Ana, la me la, sic tha edhe gjyshja e Wydras Dhe syte ne b**** sic thoshte gjyshja ime. (dmth te marrte te keqen syri i lig - shenim i autorit )

O Jimmy...cfar do te thote syte ne b**** qe t'ia them edhe une Analistes kete fjale , se nuk e kuptoj ?
Syte ne bashkim?
Syte ne bisede?
Syte ne bulevard?
Syte ne burrel?
Syte ne berat?
Pra cfar do te thote syte ne b**** ????
Megjithese nuk e di po ja them edhe une se duhet te jete dicka e mire.
Analiste...hajt syte ne b**** pra per ty.
Te uroj gjithe te mirat.

Postuar nga durrsake_topolake datë 19 Shkurt 2005 - 14:20:

professore

sa shume urime e falenderime te kjo teme. por na trego pak moj ana , si po shkon kjo rruge e re qe ke marre. je e kenaqur ? te jep lodhje , kenaqesi ?
he na thuaj dicka per tipat ai puna ime qe vuajne nga nje kuriozllik i tepert por i shendoshe

Postuar nga Klodel datë 25 Shkurt 2005 - 21:33:

Durrsake me fal qe po te pergjigjem vetem tani por sot ishte prova e pare e profesorllekut dhe me duhet te them qe me pelqen shume. me pelqen te jap mesim, me pelqen te pergatis leksionet me pelqen te lexoj shume me pelqen jeta akademike me pak fjale.

kam 11 studenta per momentin te gjithe qelluan te erasmusit dhe eshte nje sfide. duhet t'u shpjegosh njerezve qe se kane idene dicka qe ta mbajne mend. por qe pasi i ke hedhur te gjitha ne leter edhe pse je e lodhur shume ndien nej kenaqesi te jashtezakonshme. pata ca emocione sepse eshte e veshtire te mbash mend gjithe historine e komplikuar te ballkanit pa i hedhur nje sy letrave por besoj se se shpejti do ja marr doren dhe do me behet si buke e djathe.

me pak fjale ndihem shumeeeeeeeeeeeeeeee e lumtur

pacim nga una

Postuar nga Klodel datë 25 Shkurt 2005 - 21:44:

kontinenti nese nuk te mbetet hatri mos shkruaj ke kjo teme. gjithsesi te kam ne ignore dhe nuk lexoj asgje cfare shkruan po thjesht emri jot me vret syte

flm

Postuar nga i_lire datë 25 Shkurt 2005 - 22:17:

Urime Analiste!
Te ecte puna vaj kur i thone, edhe arritc rrezultate te mira gjate kesaj pune shume frytdhenese. Te lumte e vazhdo na ndero ne ate cep te botes qe je ti. Gjithe te mirat!

Postuar nga Klodel datë 25 Shkurt 2005 - 22:49:

faleminderit liri do bej cmos premtoj

Postuar nga durrsake_topolake datë 26 Shkurt 2005 - 00:27:

Ua ana sa ke idene sa me behet qejfi! pastaj kur eshte e bukur kur nje enderr realizohet ne menyren qe ke deshiruar, pa asnje lloj pendimi ose zhgenjimi.
Nese don ta dish, heren e pare qe e pashe kete teme u ndjeva disi krenare, edhe pse nuk te njoh personalisht; nje vajze e lagjes se forumit horizont ka arritur dicka ne jete, me shume me dhe kurajo edhe mua ne menyre jo te drejtperdrejte, edhe keshtu qe te uroj perseri fat edhe suksese te metejshme.

pacim Rezi

Postuar nga Klodel datë 26 Shkurt 2005 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
Ua ana sa ke idene sa me behet qejfi! pastaj kur eshte e bukur kur nje enderr realizohet ne menyren qe ke deshiruar, pa asnje lloj pendimi ose zhgenjimi.
Nese don ta dish, heren e pare qe e pashe kete teme u ndjeva disi krenare, edhe pse nuk te njoh personalisht; nje vajze e lagjes se forumit horizont ka arritur dicka ne jete, me shume me dhe kurajo edhe mua ne menyre jo te drejtperdrejte, edhe keshtu qe te uroj perseri fat edhe suksese te metejshme.

pacim Rezi

faleminderit Durrsake edhe une kam marre shume kurajo nga ju. shume fat dhe suksese edhe ty

te perqafoj fort

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7]
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.