Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kendi Rinor (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=311)
-- ~*Dhurata me e bukur e marteses!~* (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8126)

Postuar nga Ari. datë 11 Mars 2007 - 00:00:

Citim:
Po citoj ato që tha bucimakja
ehhh ca me ba..tash vec mu martu na ka mbet....hahaha..edhe njat me ba dhe masenej....hapu toke.......jena mire keshtu...po i shfrytezojme edhe njihere ditet e beqarise.....
jepi.... bucimake.... shfrytezoje beqarin ... nxirri fundin....se kur te vijen mend nuk i han as qent.. pasandaj..ahhhhaaaa

Postuar nga Girl-Power datë 07 Prill 2007 - 19:56:

Nje here lexova kete shprehjen:

Dua qe burri im te jete i dashur, i sjellshem dhe te me respektoje.Po kerkoj shume nga nje miliarder?

Ja kjo eshte ajo qe dua une per dhurate :p

Postuar nga atiola datë 07 Prill 2007 - 20:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Girl-Power
Nje here lexova kete shprehjen:

Dua qe burri im te jete i dashur, i sjellshem dhe te me respektoje.Po kerkoj shume nga nje miliarder?

Ja kjo eshte ajo qe dua une per dhurate :p

te betohem jo ti ke tamam te drejte ku ka me te thjeshta se ne vajzat
jane meshkujt qe kerkojne shume nga ne

Postuar nga Amici di Nessuno datë 07 Prill 2007 - 20:49:

Po ca po kerkojme moj ca po kerkojme, nje cope magazine po kerkojme.

Postuar nga Enya datë 07 Prill 2007 - 21:16:

Talking

Dhurata me e bukur e marteses eshte Divorci.

ps: ..Juve po edhe ne nje copy key po kerkojme, asgje me teper.

Postuar nga bucimakja datë 14 Korrik 2007 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
jepi.... bucimake.... shfrytezoje beqarin ... nxirri fundin....se kur te vijen mend nuk i han as qent.. pasandaj..ahhhhaaaa

hahahhaa......une kam kte shprehjen tjeter..........vijne mendt e nuk gjejne vend.........por prap se prap nuk kena moshe per martese njehere......mduhet dhe shume kohe...........

dhe dhurata me e bukur per martese do te ishte nje mace..........qe te mos kem dhe kohe mu ngaterru me vjehrren...........:p

Postuar nga darma datë 24 Gusht 2007 - 00:26:

une prap se prap nga ato qe keni vene aty siper varsen e djamantit zgjedh ........vallahi mo kalamoja nuk ka qef mo te modh se kur ke ca miljona qe te rendojne ne qafe .......

Postuar nga hebeja datë 24 Gusht 2007 - 00:37:

Une votova per kemishen...nuk eshte keq dhe nje varese prej diamanti...po nje cik shtrenjt...pagat...jane "te larta"

Postuar nga darma datë 24 Gusht 2007 - 18:00:

hebeja puna eshte c'fare ke qef moj .....enderro mi goce icik fare se nuk u bo qameti ....nuk po ta ble njeri me kredi jo (po do ta meritoje kete ta them )

Postuar nga hebeja datë 24 Gusht 2007 - 18:50:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
hebeja puna eshte c'fare ke qef moj .....enderro mi goce icik fare se nuk u bo qameti ....nuk po ta ble njeri me kredi jo (po do ta meritoje kete ta them )

E dashuar Darma, ate e kam thene me shaka une (edhe pse kam harruar te ve ikonat me smile)...nuk e mora dhe aq afer zemres une jo; pastaj enderrimet nuk i dua fort

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 »
Trego 117 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.