Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 16 Maj 2005 - 01:44:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Sa e ke pazarin ti yllo?
Hartoi , hartoi planet ti zonjush por ta dish , dhe ne halet te kemi vene mikrofona, nejse keto i perkasin tjeter ministrije
Si bubuzhela do tu shtypim!

Sa ofron ti myzo?
Kur ti hartoj planet un, kjo qeveri te bej gati valixhet dhe te pastroje pluhurat ne zyra se ne i dona te pastra

mona propozoj qe burgjet ti ndertojme jashte shteti, mundesisht afer indonezise ne noj ishull. Kto kriminelat duhen izoluar, (mundesisht duhen ekzekutuar, por si demokrate qe jemi po ja lejme ekzekutimin ne dore Tsunamit).

Postuar nga durrsak datë 16 Maj 2005 - 01:52:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

ti zoti minister i turizmit, ki parasysh qe ato tokat nuk duhet t'ja ofrosh vetem ministrit te thesarit... harrove dicka, qe ai ne pergjithesi firmos dokumentat qe i jap une, keshtu qe... hidhu, me rregullo dhe mua ndonje toke e vile andej nga bregdeti i jugut, qe te behen mire e paster keto pune

Mor vesh, po mos bertit... tashi une per ty kam gjojna ma te mira me te ofru po rri urt mer ti. Te dy flasim ne telefon me nda pjeset e majme.
Un kur premtoj me gocat e maj fjalen...

Postuar nga myzeqari datë 16 Maj 2005 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Mor vesh, po mos bertit... tashi une per ty kam gjojna ma te mira me te ofru po rri urt mer ti. Te dy flasim ne telefon me nda pjeset e majme.
Un kur premtoj me gocat e maj fjalen...

Ti shko e gjej zv.ministren tende dhe ske pse ia prish mendje kesaj te times Hajdut!!!!!!!!!!!

Ksamili e Myzeqeja jane tokat e mia
Prapa me vjen historia

Keila me 5 000 Euro je ne regull
Te nderton lali nje burg ty , mrekulli e zotit me 4 yje do ta bej , he si thua
Dhe thone pastaj se sjam zemergjere!!

Postuar nga hirushja datë 16 Maj 2005 - 03:04:

Ua, cfare privilegji. Ne krye emri im.

Cfare pune kam une tani konti?

Postuar nga kontinenti datë 16 Maj 2005 - 10:03:

Myzo dhe Durrsak, amon mylljani gojen atyre te dyjave se na mori lumi. E kam fjalen per Keilen dhe Monen, jepini nga nje shuk dhe ta qepin.
Kujdes !
Punet po na shkojne mire.
Opozita le te llapi se ate pune ka.
Ne parlament shajeni nga pak njoni tjetrin se kshu nuk bime ne sy.
Vazhdojme drejt sukseseve.
Pershendetje

Postuar nga kontinenti datë 16 Maj 2005 - 10:05:

Hirushe , ty te kemi ministren e mrenshme se e di mire ate pune ti apo jo.
Ps.( Myzo dhe Durrsak, kujdes me Hirushen, bejani pak qejfin sikur merr vesht gjasme ajo nga policet dhe hafijet. Vazhdojme se milionat po na shtohen)

Postuar nga kontinenti datë 16 Maj 2005 - 10:24:

Durrsak dhe Myzo...kujdes !
Kemi bere nje ndryshim ne qeveri.
Eshte fjala per Wydren.
E vume ministre te drejtesise sepse ajo menien tek librat e ka, keshtu qe ne shijme sipas qejfit tone.
Kjo ishte nje ide shume e mire.
Vazhdojme operacionet tona.
pershendetje.
Ps- shikoni ne fillim te faqes qe te bindeni.

Postuar nga kontinenti datë 16 Maj 2005 - 10:44:

Citim:
iiiiii me hile!! Po une?!?!?!?!?

Zonja Wydra, mos u ankoni se kryeminitri e mori seriozisht ankesen tuaj.
Me rrespekt per ministren e drejtesise zj.Wydra

Postuar nga wydra datë 16 Maj 2005 - 12:37:

uaaa sa qejf!!!

Nejse, nuk dua qe shefi im te mendoje se e braktisa kshu, prandaj premtoj se ministria ime do bashkepunoje ngushte me ate te thesarit, per c'do problem do te dretjohemi atje, dhe ata per c'do problem le te drejtohen nga ne

Postuar nga myzeqari datë 16 Maj 2005 - 22:17:

Citim:
uaaa sa qejf!!!

Nejse, nuk dua qe shefi im te mendoje se e braktisa kshu, prandaj premtoj se ministria ime do bashkepunoje ngushte me ate te thesarit, per c'do problem do te dretjohemi atje, dhe ata per c'do problem le te drejtohen nga ne

Edhe kete ma bere !!!
Koker euro skam per te te dhene , perpjet te hidhesh !!
Po qysh moj e le shefin keshtu ti , apo do te besh kariere me vete ti!
Nejse ate bakshishin , qe te pata premtuar haroje , gjithashtu edhe ate vilen trekateshe ne Vlore , edhe ajo avulloi !
Eeeeeeee cfare i bere kokes ti tani !
E di qe do pendohesh por do jete teper vone, por se ke ti fajin e kane keta te tjeret qe i mbushen mendjen kryeministrit te jape ministri me vete !
Per te interesuarit vendi i zv.ministres betet i hapur per te gjithe ata qe i plotesojne kriteret, kuptohet qe do kete intervista etc etc per marjen e postit!
I propozoj kryeministrit te jape doreheqje!

ps. Zotnaj Konte , Mona dhe Keila e kane larte pazarin , dhe se shqepin kollaj ate te uruar!

Gjithsej 69 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.