Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Sa per meshkuj shqiptare kam njohur e takuar shume nga cdo krahine e Shqiperise nga Vermoshi ne Konispol dhe po te gjithe "pyke" jane mire tha GANGOO.Edhe ato qe gjoja mbahen me shkolle jane me keq se kam njohur plot ne universitet:kuksjane,shkodran,lacjane,matian,durrs
ak,tironc,korcar,sarandjot,vlonjat etj,etj ska rendesi ti permend te gjithe.Shqiptari shqiptar ngelet.Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete....
[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]
moj vajze je ne terezi ti??? flet me koke apo flet me bythe ketu ... mblidh moj kallaballekun se ishe 20 e kusur vjece ska lezet.. si ofendoke ti rracen tende... dhe thua jan shqiptaret egoiste! po nga mos te jen me kete mentalitet qe ke ti..
ti the qe e kishe dashnorin shqiptar me duket e??? vetem ai i yti qeka i mire moj?? dhe ne ate 30% hyka vetem ai dhe ytat dhe njerzit e fisit tat?? e gjith pjesa tjeter qeka fundi vilajetit? po avash moj avash, se ata qe pask enjofur ti paska qene llumi... dhe llumi me llumin rri lale... kshuqe mos i nxir vetes me dashje apo padashje se cfare niveli je
Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE....
Kota,
Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,
he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.
ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Tashi to po flet per shqiptaret ne pergjithesi apo per meshkujt shqiptare. sqenke krenare qe je shqiptare ti ?
Pastaj bishtin perpjete ta mbaje ai qe eshte i zgjebosur e jo te gjithe shqiptaret. Se di ca shqiptaresh ke njohur ti neper universitete, Por me mire se me universitet skemi ku ta gjejme ty. ty do te ulim ndonje nga qielli me te gjithat te mirat e njohura qe mund te kete nje mashkull dhe prape se prape kjo sdo ti kenaqe ambicjet e tuaja femerore qe eshte "i'm never happy or I never got enough"
Sexi, ne "lagjen" time kam plot gomere me Universitet
ama, nje pjate s`ta lajne kurre-nami nu befte(se u bie hunda nga tangerlliku gjasme, te ulin vleren mashkullore ne sy te femres, Nena qofte ajo:p...)
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
[B
Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE....[/B]
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
hahahhahahahhhahahahahahaa , o sexo ti e nxore kete teorem? hahahahahahahahaha
mire lali mire, se qeka e kote me ty... vazhdo me tenden ti , se sic thua ti do behet :p
p.s sexi te them i gje un ty... e di si thon te huajat per cunat shqiptar???
Once u go with albanians u never complain![]()
Citim:
Ate timin e kam gjetur une lale me universitet mos ma qaj hallin ti,dhe i ka te gjitha ato te mira qe i kenaq ambicjet e mia femerore ne cdo aspekt.Me te vertete edhe une Shqiptar e kam po ai eshte rritur jashte shtetit dhe s'eshte rritur me ate kulturen e "edukuar"te Shqiptarit.....
Citim:
Une nuk di anglisht mund te ma perkthesh????
Re: Kota,
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?![]()
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,
he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.![]()
ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.