Forumi Horizont Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thon se humori te zgjat jeten (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=959)

Postuar nga Keni datë 09 Gusht 2003 - 03:10:

Nje nate lepuri kishte pire shumë raki dhe duke u kthyer per ne shtepi e ze gjumi ne mes te rruges. Mbas pak kohe kalojne dy ujqer aty prane dhe kur e panë lepurin u gëzuan shumë edhe njeri prej tyre tha:
-A c'kam per tu kenaqur duke ngrene kete lepur .
-Jo ti ske per ta ngrene do ta ha une, se une e pash i pari - ia priti ujku tjeter.
-Ti genjen se une pashe i pari...
Keshtu ujqerit nga llafet kaluan te dhuna dhe filluan te ziheshin me njeri-tjetrin me kafshime derisa ngordhen qe te dy.
Kur u zgjua lepuri ne mengjes shikon dy ujqrit e ngordhur dhe e quan sikur i ka vrare vete, ngrihet dhe thote:
-Lere more se nuk dua te pi me raki, se sa her qe pi bej gjithe keto gjullurdira.

Postuar nga i_lire datë 09 Gusht 2003 - 05:50:

Meqe jemi tek kafshet...

Ndershmeria e Pulave

Nje gjel sheh dy pula ne fund te nje parcele dhe u sulet me vrap. Ato e pane qe gjeli u kishte vene syrin dhe menjehre u larguan. Gjeli nuk arriti te kapte asnjeren nga ato. Pulat, kur u larguan filluan te bisedonin me njera-tjetren:
-Po edhe ne kot ikem kot bejme sikur nuk duam, i afrohemi prape gjelit se mos e ka akoma ate mendje.
-Mire, dakort jam me ty - ja kthen tjetra, - po hajde bejme nje xhiro qe mos te dukemi si ku**a.

Postuar nga i_lire datë 14 Gusht 2003 - 23:36:

Emigranti

Ne vitin 1992, nje emigrant ne Itali merrte pjese ne nje emision ne Radio Tirana per shqiptaret jashte atdheut. Ai kishte ikur kur u hapen ambasadat dhe prej dy vjetesh nuk kishte ardhur asnjehere.
Gazetari:
- Ke do te pershendesni?
Emigranti:
- Me ka marre malli, kam dy vjet pa i pare prinderit, por ne veçanti do te pershendes gruan, se me mori ne telefon dhe me tha, se ka lindur djale.

Postuar nga i_lire datë 14 Gusht 2003 - 23:38:

Nene e Bij

Nena i thote vajzes:
- Te kam thene, bija ime, kur nje djale t'a kape b***** thuaj "MOS" e nese t'i preke c*c*t thuaj "NDALO".
- Po, mami, ai m'i preku te dyja dhe une i thashe "MOS NDALO".

Postuar nga i_lire datë 14 Gusht 2003 - 23:42:

Paradoks

Takohen dy shoke dhe duke ecur ne rruge shohin nje djale te lagjes, edhe i thote shoku shokut:

I pari:
- E shef ate jevgun aty?
I dyti:
- Po e shoh.
I pari:
- E ka emrin Bardhi.

Postuar nga Keni datë 16 Gusht 2003 - 04:45:

Tre miza Tironse ulen ne restorant. Mbas pak vjen kamarjeri. Cfar deshironi te hani i pyet ai. Nigjo ketu thote miza e pare, mua thote me bo i pjat me mut. Ne regull i thote kamarjeri. Po juve pyet kamarjeri mizen e dyte? Edhe mua thote miza e dyte me bo i pjate me mut si ajo e mizes se pare. Po juve pyet kamarjeri mizen e trete? Pssssssss thote miza e trete duke u menduar, mua thote............... me porosit nje pjat me mut po nigjo ktu: pa urdhra se me vjen goja ere!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 04:50:

Prape me kafshe

Nje lepur hyn nje ushqimore , dhe pyet shitesin.
- Keni karrota?
- Jo. - thote shitesi
Te nesermen i njejti dialog, dhe prape pergjigja eshte JO Edhe diten tjeter , edhe tjetren edhe tjetren.
Pas shume ditesh njera pas tjetres, edhe pse kishte te njejten pergigje, lepuri paraqitet para ushqimores dhe pyet:
- Keni karrota?
Shitesi po lajthiste dhe i thote:
- Te thashe jo, dhe nqs vjen prape ketu, do marr cekic dhe gozhda dhe do te var ne mur per koqesh!!!!!
- Te nesermen lepuri perseri te ushqimorja.
- Ke gozhda?
- Jo, thote shitesi duke turfulluar.
- Po karrota?

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 04:52:

Kafshet e pyllit donin te ndertonin nje banjo publike ne pyll dhe duhet qe te merrnin fonde ne bashki.
Luani si me i forti tha:
-Do shkoj une.
Shkon dhe kthehet duarbosh.
Pas tij shkon dhe elefanti por edhe ky kthehet duarbosh.
- Do shkoj une nje here -tha gomari.
Te gjitha kafshet filluan te qeshin.
Shkon gomari dhe kthehet me cekun ne dore.
- Si ia bere e pyeten kafshet e tjera?
- Po atje te gjithe gomere ishin kusherinj te mi

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 04:55:

Ne nje fshat katolik nje familje keshte nje papagallke. Papagallka kishte disa dite qe thoshte fjale te pista nder to thoshte shpesh shprehjen"Une jam putane,une jam putane"te tmeruar i zoti i shtepise lajmeroj priftin e fshatit per ta kthyer ne rrugen e zotit papagallken.Prifti pasi u mendua tha:"Ne manastir kam dy papagaj mashkuj te cilet i falen Jezusit gjithe diten,papagallka do edukohet me frymen e shenjte e do kthehet ne rrugen e zotit".
prifti morri papagallken e u nis per ne manastir.Sa hyri prifti me papagallken ne manastir ajo filloj e bertiste me te madhe:"Une jam putane,une jam putane. papagajte e degjuan dhe njeri prej tyre i tha tjetrit:"te thashe qe Jezusi do te na i degjoje lutjet tone e do te na e sjelle nje putane".

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 04:58:

Na ishte njehere lepuri dhe elefanti qe po rrinin te dy bashke . Lepuri i thote elefantit, o elefant jemi qe jemi a nuk e bejme nganjeher beshke. Po i thote elefanti dhe qe te dy e filluan ate pune i pari e filloi lepuri qe kerceu siper elefantit dhe filloi ta bej me qef mirepo nuk po ndiente gje dhe i thote elefanti o elefant leviz pak by**** se spo bej qef dhe elefanti levizi me ne fund i erdhi radha lepurit dhe elefanti i kerceu lepurit po dhe e lefanti nuk po ndiente gje dhe ai i thote lepurit o lepur po leviz pak by****se nuk po e ndiej dhe lepuri i kthehet Une spo leviz dot qafen ti me thua by****.

Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit »
Trego 193 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.