Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Politika shqipetare nuk eshte qe ka shume degezime (per te mos thene qe ska fare) duke qene se i vrime i fryjn anej dhe mendoj qe kete gje e kuptojne te gjithe Homo Sapientat!
nisem nga komenti i turll-it (edhe pse nuk e di mire arsyen pse e ka thene sepse nuk e kam ndjek ecurine e temave kohet e fundit) qe nese eshte e vertete qe kerkohet te hapet per cdo artikull nje teme, atehere nuk me duket ide e mire. Kjo sepse jane te pakta temat qe do komentohen ne ate moment duke qene se historite e politikes shqipetare jane te gjitha...ne fund do jete thjesht nje lexim i shpejte i shkrimit dhe aq. do te ishte me mire te hapej tema te tipit "Gazeta Koha Jone" etj etj sesa te hapej teme per cdo shkrim politik!
Ose ose hapni tema te tipit "Berisha VS Rama" duke qene se shtypi flet vetem per ata te dy. mund ta beni edhe me interesante nese per te njejten ngjarje merrni versione nga gazetat e fronteve te ndryshme dhe te shohni nje version shqip te "Mingozzi" te Zelig! (kjo i drejtohet atyre qe kane pare Zelig,kuptohet) Mendoj do te ishte shume me teper interesante!
Ironia ne fund eshte arme e lezetshme, mjafton te dish se kur dhe ku ta perdoresh! Gjithkush nga ne do ta deshironte ta kishte por nuk e arrijme dot te gjithe! Kur nuk arrin dot, ben politike ne parlament
meqenese tema eshte qe mund te bejme edhe verejtje,dua te them se me ben pershtypje jashte mase fakti qe pavaresisht nga cfare do lloj teme,shume nga forumistat jo vetem qe nuk i permbahen fare temes fillestare,jo vetem qe shkruajne cfare ju vjen aty per aty per gjera fare pa lidhje mbi ate cfare po diskutohet.......ajo qe ve re une sidomos koheve te fundit ne forum me ben me te vertete pershtypje fakti qe kapen pas thenieve te njeri-tjetrit,,komentojne te ngeshem shkrimet e batutat e tyre per ore me rradhe..........................fatkeqsisht kjo nuk ndodh ne nje apo dy tema aty ku debati eshte fare i lire dhe tema po thuajse e pa percaktuar //////////me ben pershtypje qe edhe kur temat jane per politiken,shkencen,artin,letersine,sociale..apo ku di une,,,eshte i njejti **avaz**i perhershem:
PO CITOJ
TI THE
UNE THASH
MOS ME FOL MUA ASHTU
TI NUK E MERITON TE JESH KETU
E DI UNE CFARE DO TI
SE NE JEMI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
nuk dua te paragjykoj njeri por me te vertete me duket se teprohet ne mjaft raste
hap nje teme qe me intereson dhe me ben kurioze me titullin e saj dhe filloj me pas lexoj **debatet**e zjarrta mes forumisteve tane qe nuk pushojne *se lavderuari**njeri-tjetrin.....
Opinion interesant sidomos kur nuk e ke haberin per ca flitet !
Nejse vazhdoj te mbetem e interesuar per ate sugjerimin e citimeve nga anetare te listes se injorimit qe permenda me pare ... sme shqeteson gje tjeter ketu ne forum.
Si dhe ju uroj argetim dhe diskutim te kendshem po iki une.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Opinion interesant sidomos kur nuk e ke haberin per ca flitet !
.
Disa sqarime:
Turlli beri sugjerimin e tij pasi une hapa nje teme. Pas sugjerimit te Turll spostova mesazhin ne temen ekzisutese "Lajmet e fundit" dhe fshiva temen qe kisha hapur "Sali Berisha paditet per here te dyte".
Ashtu si NS6 mendoj se nuk eshte mire hapja e temave pa fund. AngelDevil eshte flamurtare ne kete pune. Cdo lajm i vogel teknologjie ka teme te re Personalisht evitoj hapjen e temave dhe fus gjithshka ne nje teme te vetme (psh Enciklopedi e filmave italiane, apo Current TV)
Verejtja e Lubit me duket shume e drejte. Sa me shume ti referohemi asaj, aq me pak do beni chat ne forum e do diskutojme per Henen, jo per gishtin.
Sugjerimi i AngelDevil nuk realizohet. Teknikisht ka pune dhe s'do e beja as per veten time. Plus qe tjetri merr vesh qe eshte ne liste te injorimit dhe ky duhet te mbetet informacion personal.
Ardhur menjehere pas citimit te Turll, me duket e kuptova nga kush nuk dashka Angel te citohet. Po ashtu, ne nje eme tjeter Turll po bente shaka me Erious dhe AngelDevil nderhyri te mbroje shokun e vet duke thene "boll me shaka". Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Ky paragraf ishte sugjerimi im mbi kete forum.
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Politika shqipetare nuk eshte qe ka shume degezime (per te mos thene qe ska fare) duke qene se i vrime i fryjn anej dhe mendoj qe kete gje e kuptojne te gjithe Homo Sapientat!
nisem nga komenti i turll-it (edhe pse nuk e di mire arsyen pse e ka thene sepse nuk e kam ndjek ecurine e temave kohet e fundit) qe nese eshte e vertete qe kerkohet te hapet per cdo artikull nje teme, atehere nuk me duket ide e mire. Kjo sepse jane te pakta temat qe do komentohen ne ate moment duke qene se historite e politikes shqipetare jane te gjitha...ne fund do jete thjesht nje lexim i shpejte i shkrimit dhe aq. do te ishte me mire te hapej tema te tipit "Gazeta Koha Jone" etj etj sesa te hapej teme per cdo shkrim politik!
Ose ose hapni tema te tipit "Berisha VS Rama" duke qene se shtypi flet vetem per ata te dy. mund ta beni edhe me interesante nese per te njejten ngjarje merrni versione nga gazetat e fronteve te ndryshme dhe te shohni nje version shqip te "Mingozzi" te Zelig! (kjo i drejtohet atyre qe kane pare Zelig,kuptohet) Mendoj do te ishte shume me teper interesante!
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ardhur menjehere pas citimit te Turll, me duket teper evidente per ke ishte sugjerimi kete rast.
Citim:
E kjo nis nga nje debat ne teme tjeter ku Turll po bente shaka me Erious dhe AngelDevil si zakonisht nderhyri te mbroje shokun e vet. Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Kete paragram merreni si sugjerimin tim mbi kete forum.
Po flasim per forumin apo per Angeldevil ketu se spo e kuptoj??
bera 1 sugjerim nuk realizohet OK varja seshte ndonje problem i madh. Komentet e tjera me duken pa lidhje.
". Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Ky paragraf ishte sugjerimi im mbi kete forum. [/B][/QUOTE]
Ketu grupe- grupe jane te tere. Nuk eshte shume e veshtire per tu kuptuar. Jane te pakte ata qe jane neutral, qe shprehin mendimin pa u ndikuar nga preferenca personale per nje anetar te caktuar.
Citim:
ne nje eme tjeter
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
[B
Ketu grupe- grupe jane te tere. Nuk eshte shume e veshtire per tu kuptuar. Jane te pakte ata qe jane neutral, qe shprehin mendimin pa u ndikuar nga preferenca personale per nje anetar te caktuar. [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha erious
batutat jo vetem ai por kushdo, mund ti hedhi ne temat chit-chat, ne lidhje me shkrimet qe kane te bejne me temat ku s'ke pse te futesh per te hedhur shkrime boshi... tjetrit (ne kete rast un) nese ja ndjen shkon dhe u pergjiget shakava ne temat perketese.
sidhe shakat ne tema ku s'ka vend per komente boshi, jan te papranueshme... jo gjithmone kemi nerva te futemi ne forum per te bere shaka.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Fakti qe me Bionden jemi tifoz te Juves ... nuk do te thote qe jemi grup ................................ nahhhh ........ me Bionden me duket se jam grup ...... se edhe atehere kur bojme sherr .... dime te sqarohemi ......... .
Citim:
[B]
E para punes ........ kjo puna e "prishjes se temave" po ndodh vetem me temat e hapura nga ti dhe AD ......
Citim:
E para punes ........ kjo puna e "prishjes se temave" po ndodh vetem me temat e hapura nga ti dhe AD ...... nuk ka pat qene problem me pare ........... .Normalisht problemi duhet te jete i moderatorit dhe jo i anetareve ...... .
Ajo qe thote Debora eshte preokupuese.
Ketu po jepen thjesht mendime per ndonje permiresim te mundshem. Keshtu qe gjerat merrini si duhet.
Nderhyrjen time tek tema Erious (harrova ta thosha qepare) e bera vetem per korrigjim letrar (meqe ishim tek letersia). As kam lexuar dhe as kam ndermend te lexoj ato qe jane shkruar. Keshtu qe rri rehat Erious, nuk futem tek tema jote. Veç te tjerash moderatori e kishte pastruar tamam.
Kalofshi mire pasditen njehere.
Citim:
Deb ....... kur bejne debat dy persona ....... njeri ka te drejte tjetri eshte gabim ....... dhe sado neutral te jesh ....... opinioni tend do puqet gjithmone me njerin prej personave .......... Kjo nuk do te thote qe ata persona jane grup ........... .
psh ...... Fakti qe une me Agaten kemi te njejtin opinion per rracat ........ nuk do te thote qe jemi grup ...... .
Fakti qe me Bionden jemi tifoz te Juves ... nuk do te thote qe jemi grup ................................ nahhhh ........ me Bionden me duket se jam grup ...... se edhe atehere kur bojme sherr .... dime te sqarohemi ......... .
Citim:
[B]Disa sqarime:
mendoj se nuk eshte mire hapja e temave pa fund. AngelDevil eshte flamurtare ne kete pune. Cdo lajm i vogel teknologjie ka teme te re![]()
Citim:
Dhe ku eshte problemi? Skam te drejte ta bej?
Citim:
Nuk jemi ne regjim ushtarak qe te ndalon kete apo ate.
Kam nje pytje disi personale. Ta bej ketu pls?
po te jete personale drejtoju mesazheve private
Lere se nuk te bezdis andej. Pastaj pyetja eshte pikerisht te shikoj a e kam rrugen e hapur andej.
Nuk kam asnji ne liste injorimi ... mos me thuj qe sme con dot mp
Lere lere se ishte shaka. Te pyes muajin tjeter.
e mire lere per festen e ushtrise pra
dini gje mbaroj mitingu???
Citim:
Lere lere se ishte shaka. Te pyes muajin tjeter.
Citim:
Ca po thoje turli ....
Citim:
Po citoj ato që tha erious
mos e kompliko veten tende, shiko se eshte e thjeshte fare.
ta shpjegova dhe atje, pra kur tjetri hap nje teme apo dergon nje shkrim (i shoqeruar me nje fare rregulli) respektoje, eshte minimumi, kur tjetri i dedikon dhe koh... te pakten un keshtu i mendoj gjerat.
shikoj gjithashtu qe ti si dhe ja 3 tipa te tjere ketu, jeni shume aktive ne besdisje, ne shkaterrim ambienti... si rrjedhoje largim nga ky forumi
e ke ne karakter kete gje ti... apo per ket pune je ketu ?
Faja paska vu shprehjen qe me pelqen mua
Zgjidhja per hapjen e temave esht shum e thjeshte:
Nuk ka asnje te keqe per hapjen e shume te tilla, por mundohuni qe nese ka te hapura me te njejtin themel te shtohen aty e jo te hapen te reja.
Nuk mund te hapen nenforume me tituj gazetash se sigurisht informacioni merret diku ne nje gazete faqe interneti apo ku di une.
Nuk mund ti shohim te gjitha ngjarjet drejt per se drejti por i lexojme diku.
Sa per klanet...ka, ka pasur dhe do te kete ne kte forum.
Ps: Angel e mbron cik si shum ate erious ti, e vetmja here qe te kam pare duke e kundershtuar eshte vetem kur diskutoni bashke :p
Kaloni mire edhe pak me kujdes me listat e injorimit se jan delikate...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Sa per klanet...ka, ka pasur dhe do te kete ne kte forum.
[/B]
Ne e quajm klan se sdime ca emri tjeter ti veme....me gjithate mua me duket normale dhe jo e papranueshme . Gjera te tilla ndodhin ne shtete e qeverisje te ndryshme ku ka ligje e te pret burgu e jo me ne nje nenforum ku maksimumi perjashtohesh pergjithmone.
E rendesishme eshte qe moderatoret te mos jene pjese klanesh sepse pastaj humbet zbatimi i rregullores e behet corap.
Djalli une nuk bej pjese ne klane po ne rreth shoqeror prandaj dhe po rri akoma ne kete forum ... keshtu e konceptoj une te pakten....
mgjate respektoj mendimin tend sdua te behem gricese kot
E theksoj e njehere qellimi im eshte thjesht argetim ASGJE tjeter.
Citim:
Djalli une nuk bej pjese ne klane po ne rreth shoqeror prandaj dhe po rri akoma ne kete forum ... keshtu e konceptoj une te pakten.... mgjate respektoj mendimin tend
E theksoj e njehere qellimi im eshte thjesht argetim ASGJE tjeter.![]()
.
jo ke dhe qellim te me mbrosh mua shejtone
vertet kjo esht llogjika ketu ? dmth ky eshte kulmi i botkuptimit ''horizonti'' juaj mo te nderuar bashkeatdhetare ?
p.s. lezhiani, shejtonia eshte admine shum e respektuar ne nje forum ku ka mbi 200 vizitore ne te gjitha oraret e dites... ket ta them qe ti ti besh lidhjen per çfar shpreh ketu.
eshte sinqerisht per te ardhur keq, si nuk u kuptuam ketu, pak anetare ku askush s'po kerkon te ndaje tokat, perveç fantazirave tuaja.
nejse, nejse me vjen keq, sidomos kur lexoj ''me mbrojne''
ajt se s'ka gje do te kuptohemi nje dit... me te mira kinga. ju du fort. dhe gezuar 2010-ten.
Citim:
E kam thene e me perpara KLANET jane per njerez te pazote te cilet nuk jane te afte vete per tu perballur dhe perdorin te tjeret ne menyre te paturpshme ta bejne per ta.
Fajtor,
Kam harxhuar 1ore per te lexuar te gjitha komentet...
Per nje gje te kam pelqyher gjithmon, per qendrimin qe ke ditur te mbash ne cdo rast...per mendimet e mencura qe ke dhene...per gjakftohtesine tende...edhe ne situata te veshtira...edhe kur je treguar ironik te ka shkuar...edhe shakate qe ke bere jane te nivelit tend...
S'mund te rri pa komentuar edhe per turll...ka nderhyre gjithmon me shume shaka dhe pa dashur te prishi asnje bisede apo teme...ka dhene gjithmon mendimin e tij personal...
Angel,e ka mbajtur gjalle forumin me shakara te forta...e kemi moderatore ekzemplare...
erious edhe seriozisht ta kete s'mund te rri pa qeshur...me duket "zemergjere"... (s'po ve gogla se i ka vdekje, e sidomos kur i ve une).
Verejtje, sugjerime per kte forum?
Nuk kam...per arsyen me te thjeshte qe kur futem ne forum jam une,ekrani dhe shkrimet e antarve...Nuk me intereson asnje klan...sic tha edhe Angel, arsyea qe futemi eshte argetimi dhe jo jeta private e ketij apo e atij...
Nqs u zgjata me falni.
Po kisha une 1 verejtje :p ... boll ju lepive Fajes se po e gjuj vete mos hyj ne mes te kam thene :p
Citim:
Po kisha une 1 verejtje :p ... boll ju lepive Fajes se po e gjuj vete mos hyj ne mes te kam thene :p![]()
Citim:
boll ju lepive Fajes se po e gjuj vete mos hyj ne mes te kam thene :p![]()
Mos u shtyni se ka per te gjithe.
Abetarja eshte lodh e po shkon te rrije horizontal.
Cecilia, dybekun
Do me pelqente qe mp qe dergoj ti kem dhe une ne kutine e mesazheve. Eshte ky opsioni dhe se di une? Dergova nje mesazh pak me pare te nje anetare, dhe e bukura eshte se nuk jam e sigurt e dergova apo jo se kisha hapur disa faqe njeheresh, dhe kur i mbylla po mendohesha. E dergova apo jo? Vetem po me ktheu pergjigje. :p
Poshte kutizez qe dergon mesazh, ke dhe nje opsion poshte ku thote Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
Beje te klikueshme dhe te rrin dhe tek mesazhet e derguara.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Poshte kutizez qe dergon mesazh, ke dhe nje opsion poshte ku thote Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
Beje te klikueshme dhe te rrin dhe tek mesazhet e derguara.
Ska gje yllo, per kete pune jemi ketu.
kalofsh mire
Ka nje opsion kur dergon mesazhin qe mund te ruash nje kopje. Normalisht nuk eshte i zgjedhur, sepse do shtohej numri i mesazheve kot. Kjo ruan ate qe dergon ti.
-Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
-Kërko Konfirmim Leximi: Lejon të vijeni në dijeni kur mesazhi juaj të lexohet.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ska gje yllo, per kete pune jemi ketu.
sugjerim dhe lutje me shkrim
ju lutem, mos u beni kaq lame gjithe ju antaret e forumit qe merreni vetem me polotiken shqiptare dite e nate.
kam kohe qe ju kam kerkuar te di ne ceshtjen e Amanda knox , (specifikisht opinionin italian nga juve qe jetoni ne itali) nje studente amerikane qe eshte gjetur fajtore per vrasjen e shoqes se saj angleze ne itali, dhe askush nuk s'e ka haberrin se per cfar kam folur, njekohesisht qe kjo ngjarje eshte ne cnn dhe cdo media apo gazezte kudo neper bote, keni mbet tuj na merzit trapin me kto berisha e rama qe sme plas a jane gjalle a vdekur.
p.sh ju shqiptaret qe jetoni jashte atdheuat a shikoni gje tjeter pervec ngjarvjeve politike ne shqipreri ndonjehere par zotin?!?!?!?
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
keni mbet tuj na merzit trapin me kto berisha e rama qe sme plas a jane gjalle a vdekur.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.