Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)
une kam veshur jeans dhe nje bluze te zeze me te bardhe...
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ka puthje shoqerore,vellazerore dhe dashurie.
Natyrisht nuk jane njerez te nivelit tend xhanem,ndryshe s'do flisje keshtu.
Dhe,lexome nje here e mire ketu: modero lajkat e tua ndryshe...heem,s'besoj qe do te te pelqente kthimi i favoreve ne formen time,apo gabohem?!Ashtu te keqen,behu kalama i mire dhe ik e luaj ke kopeshti me kalamajt e tjere.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
E po po ja filloj te ndryshoj emrin qe tani pra ngaqe shoket e shoqet e grupit mundohen te me bejne te qesh duke me puthur me dore nga fundi i salles e gjera te tilla...por aha,s'ju ecen ngaqe tashme nuk i shikoj fare![]()
![]()
![]()
1 bluze te zeze nga parisi edhe 1 pale tuta te barha
puc-puc unA
une cfare kom vesh???? asigjo transparent
Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
une cfare kom vesh???? asigjo transparent
Un kom vesh nje jelek anti-plum dhe nji pale breke hekri se kom frike nga Amori....se nuk ta zgjat ajo, ka patllake.
Te perditshmet.
Xhinkse, nje bluze dhe atlete
Citim:sounds cute
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe
Yea u go lil mamiiiii
Una 1 bluze te zeze edhe 1 pale 3crekeshe xhikse blu qe nga fundi kane ca si gure te lezetshem
!
puc-puc una![]()
xhinse levis, atletete levis, dhe nje kemishe me ngjyre qershie...
pershendetje
Kanotjere te bardhe dhe xhinse blu...
kaq...
Kanatieren e Orlando Magic, dhe me shorte
Kam veshur shpirtin me kenget e Elvis Presley-it
ndersa trupin e kam vesh ne bllu........
un kam veshur nje EXPRESS shirt is cute
and L.E.I short short pants
XOXOX
Re: Cfare Keni Veshur Sot???
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Doja te dija se cfare keni veshur ne keto momente qe jeni ne kompjuter ose te dites.Une per vete momentalisht pantallona te shkurtera dhe nje kanatiere![]()
Re: Re: Cfare Keni Veshur Sot???
Citim:
Po citoj ato që tha isra
sot jam me vesh me bluze e fund lino jeshile te firmes Estel.....(nice..)....![]()
un sot akm veshur a polloshirt that I just bought
is cute
Mbathje dhe kanotjere bllu!
Pantallona te bardha trecerekshe dhe nje kanatiere roze...
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
Mbathje dhe kanotjere bllu!
.........''''''''''??????!!!!!!!!!
te brendeshme komplet ngjyre roze.
nje komplet fund & bluze ku ka nje larmi te pafund ngjyrash te perziera me njera tjetren.
nje pale sandale bojeqielli.
çante te vogel me shume trendafila shumengjyresh e gjithe shkelqim
ah po sot i kam mbajtur floket te mbledhura gjate gjithe kohes pasi kisha vertete shume vape.
tuta sportive trecerekshe "nike", ngjyre portokalli
dhe kanotjere te shkurter,te bardhe-pa sutjena, pa mbathje, hahahaahaha!
Lishoooooooooo!
ca beni moj vajza, dhe te brendshmet tregoni:p, jo per gje por fillojne djemte te perdorin imagjinaten
Une sot: jam vesh me te bardha
Sot jam veshe me xhinse dhe me nje bluze te zeze...
tung!
un kAM VESHUR BOXERS MY BRO'S i THINK AND NJE KANATJERE TE BARDH
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
hahahahhaa, jo po breke ej zot sma merrte menja se do qeshja mas gjithe kesaj dite te lodhshme.
Nejse une kostum te zi, kemishe te bardhe, kollare te kuqe, rrip te zi, kepuce te zeza, breke te zeza hahaha kanatiere te bardhe(normalisht), ah harrova dhe corape te zeza.
Kanatjere te zeze,kollare kafe,jeans Levis,sandalka kafe si dhe shall per te bledhur floket kafe,vathe me dy pupla te gjata ne te (shkurt,me duket vetja si ke four feathers por ho,do dalim me miq me vone per dreke...so,who cares?!
)
re
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
tuta sportive trecerekshe "nike", ngjyre portokalli
dhe kanotjere te shkurter,te bardhe-pa sutjena, pa mbathje, hahahaahaha!
Lishoooooooooo!
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
hahahhaahah ah qe sjam ajer te hyja atje ku nuk hyn drita diellit .......
Sa genjejne femrat ktu me lal.Te gjitha me nga nje magazine perpara edhe ec aty komento gjasme se sot veshja e saj eshte si Sharon Stone,apo tjetra si Alias,apo tjetra si Lindsy Lohan,.Kam lexuar ketu gustot e femrave shqiptare sidomos njena me kollare hahahahahah qe i duket vetja si Angelina Jolie.
Nejse nejse mos u turrni tani duke me share se e di se keni qef te dukeni mire edhe mire beni po he se kush e mban veten eshte edhe optimiste per jeten.Hajde u befshi fotomodele ishallah.
Une tani kam veshur tuta, rrihet shume rehat dhe jane shume komode.
my victoria's sectret (dont tell nobody) pajamas
they realy cute
xoxoxoxo
I look fresh
tani kam veshur i pal short-sa dhe i kanotjere te zeze siper!
AW THAT LLOKS KINNA CUTE SYKALTRA
HEY ANYONE SEEN liL_TREASURE???????????????
XOXOXOXO
Po jam ne shtepi keshtuqe doemos me tuta nje pale gri tip sport dhe nej kanatjere sport , te bardhe
un kam veshur nje hiddie se s au grita nga gjumi edhe kam cik ftoht
une sa u ngrita tani dhe kam veshur nje kanatiere dhe nje pale boxera.
tuta edhe i bluzë të bardhë sipër......
kam veshun i minikanotjere blu e i pal tuta sportive gri,corape te bardha pamukut,e i pal shapka me push te bardhe.
shapka gome apo plastike?
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
shapka gome apo plastike?
kam vesh i pale keshtu si tuta basme boqell me bluze boqell po basme me atlete merre me long mo ....
nga halli njerez nga halli jo nga malli
Kuku paskam harru me u vesh.
Citim:
Po citoj ato që tha darma
kam vesh i pale keshtu si tuta basme boqell me bluze boqell po basmeme atlete merre me long mo ....
nga halli njerez nga halli jo nga malli
![]()
jo infermiere po ne spital punoj as vete se di sec pata me kete zanat ...me kishte honger dhia librat ne mu ....
hahahahahahahahahaha me mire dhia librat ..se ujku
Ec mi rrushe se mire je te tjeret e kerkojne me mik punen..
Pershnd Denisa
Jo mi mire mire ....po jetojme ne pune po mire hajt mo bereqadives...se e ke parasysh ti ne residenteve na e bejne tetshin.....ca me bo keshtu e ka jeta...
Pershendetje
kostum sportiv gri!:p
ps:-Myzo pse mi preve floket ne enderr?????
Une ne tuta dhe bluze jam , por mos me detyroni ta mbyll temen se paska per te pastruar qamet Permbahuni asaj !
I e di si jam veshur sonte shuuume bukur por tamam si femer....dmth me nje fustan te lezecem po tu u dridh si qeni...hajt mo ngjajsha bukur te pakten tani hyra ne shtepi direkte te tutat blu me menge te gjata
Gjithsej 22 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.