Forumi Horizont | Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)
Ja bej kete pyetje psh : Te pelqen Skating ne akull ?
jo sepse thyej qafen me ndonje brinje bashke, te keqen mos ma kujto dhe kete fundvit! haha haha
me imagjinon duke rreshqitur ( thyer qafen) ne akull?!
Po te jem une prane ti nuk bije ,se jo per gje por une di mire skating ne akull dhe nuk te le te bijesh...
Kush tjeter di skating ketu ne Forum?
-
femrat e dashuruara neper pista akulli i ke sonte Raimondi. haha haha
Mirembrema, feston sonte ti?
Jo nuk festoj . As nuk i festoj fare festat fetare --Po pse sonte eshte Krishtlindje ?
keshtu thuhet dhe ne kalendar, sonte eshte nata ( Santa Clause will come after midnight to deliver all presents to you, and to me!) haha haha ( if we have been nice) .
Neser pune?
No ,neser jam pushim ....deri te marten-----Te marten filloj pune
Po ti punon neser ?
jo, as une deri te marten.
ku ke mesuar te besh ski?
Skating nuk eshte si skite
Ski kammesuar ne Kolonje qe kishte bore shume fare dhe veja atje ne pushimet e dimrit kur isha i vogel
Dhe me e forta dije ishtee futar tek David Letterman nje skiatore amerikane kampione bote --Ajo po tregonte se ne pisten ku ajo o bente gara ,ata i hidhnin uje ne darke pistessembushur me bore dhe ne mengjes pista bejej akul lfare
----------Kjo me kujtoi mua nje rast kur isha ne fshat ne Kolonje ,dhe djali i xhaxhait tim me tha nje darke o i hedhim pistes ku bejme ski uje tani ne darke dhe neser do vemi te shkasim
Ok, Te nesermen vete une teprovoj te bej ski ne pisten e ngrire nga uji qe i kishte hedhur ky kushuriri im--- dhe shkava .....Kamecur deri ne fund te pistes me duart ne akull ,se rashe zvarre,pernja 30 metra ---Sa harita ne fund te pistes viqa nga dhembja e duarve...
.Me digjnin duartnga ferkimi me akullin ....Vajtamevrapprane zjarrit ne shtepi ,por nukmund ti afroje duart tekzjarri per ti ngrohur se te dhimbnin me shume...Ishte tmer i vertete-
-Kush e ka provuar e kupton se cfare po them
--Une ne fillim kam mesuar qe i vogel patinat me rota ne Vlore, --Por i dija mire
Kur erdha ketu bera skating ne akull per here te pare aty tek Brian Park dhe ja mora doren menjehere ...
se eshte pothuaj e njejta gje ,por ne akull eshte pakez me veshtire
--Po work out ben ti ?
po, cdo mengjes ne ora 6 ( ndaj me vjen te qesh me ate kengen "I`m sexy and I know it! I workout! " hahaha)
E ke degjuar kete kengen ti?
ncuq
sa bejne 2+2 + 20% TVSH?
Po ca eshte ai ekuacion o AngeDevil
by the way --Lexova ne New York times qe Bankat europiane do te prfshihen nga kriza dhe mendoj se ate shumen e konsiderueshme duhet qe nga fillimi i vitit ta kthesh ne dollare-
-Por prit edhe nje cike...sa te jepet edhe ndonje tregues tjeter........
Kush e ka degjuar ate kengen qe thote Ana ,se une s'e kam degjuar ?
prape une. E kendon LMFAO, e lehte per ta gjetur ne YouTube.
si kaluat sot, mire?
Si zakonisht, me monotonine e festave te fundvitit.
C'dhurata moret per Christmas?
po ate qe kam marr gjith kto vite ( asnjigjo te re )
naten e fundvitit me familje apo shoqeri ?
Me familje, jo ne shtepine time.
Dicka qe ju mbeti peng nga 2011?
Per diçka!
Te pelqen kenga qe sapo vura?
njona ktu ne forum
per ty si u mbyll 2011 ?
Mire ne vija te pergjithshme!
Ca pije do me jepje per naten e krishtlindjeve?
Shampanje....
Cfare ua heq merzitjen zakonisht?
Ne pergjithesi merzitjen ma heq nje dalur vetem, duke ecur. Meditimi te themi!
Harrova pytjen
Le te themi, po ty?
Zakonisht merzine e heq duke nr para ..kur ska me i nr merzitem ma shum....
Cfare eshte per ju sinceriteti?
te thuash te verteten, ( being truthful )
i hani kumbullat e thata?!
Kumbullat e thata quhen oshafe --Ne Kolonje bejne kumbulla te thata dhe i quajne oshafe ose oshafka hahahahahahahaha
--Mua me pelqenin, kur ishai vogelvejane Kolonja dhe i haja ato me qejf -----Por shof edhe ketu shesin kumbulla te thata --...
E moret vesh per kartolinen pershendetese te Edi Rames ?
jo, nuk me pelqen asnje politikan shqipetar.
cfare pershtypjesh po te le ky fundvit?
Ky fundviti nuk me le ndonje pershtypje kushedi ,sepse s'kam dashnore
--Por keto dite qe vijne mund te lidhem me nje amerikane qe edhe me pelqen edhe s'me pelqen ....E kam me dy mendje ....
ose mund te lidhem me nje spanjolle --Varet.... , jam ne ujera te turbullta ...lol
Ku do e kaloni vitin e ri ?
mbase ne Manhattan, si te jete koha.
Spanjollet te pelqejne?
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
mbase ne Manhattan, si te jete koha.
Spanjollet te pelqejne?
di, dhe ka shume, por me mire qendro larg tyre ( rremuje, sherr kosovaresh, dhe nuk eshte mire te fillosh vitin e ri me humor te keq!)
Me bukur eshte te festosh ne rruge, me plot te rinj perreth, duke qeshur, gezuar, dhe ndjere lumturine e nderrimit te viteve! ( une keshtu bej per veten time)
Ka shume mjegull tek ju tani?
Uhh.. aq sa te njom floket e fytyren.. mjegull e ngrire do e quaja sot.
I mban te gjitha premtimet qe ben?
Vetem kur te premtoj ty .
Kush eshte me fajtore ne Shqiperi gjyqesori apo Prokuroria ?
Duhet te zgjedh patjeter?
C'rruge informacioni preferon me shume? (gazetat, tv, internet, fqinjet..)
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Duhet te zgjedh patjeter?
C'rruge informacioni preferon me shume? (gazetat, tv, internet, fqinjet..)
Ndihma e pare eshte 911.
Keni ngrene darke akoma?
po
ke ba sex acoma per sonte
Me Ty po. Ha ha ha
Po ti me mua?!
ma vone noshta se heert dicka me me duket
kam hanger hume sonte me ehste fry somaku e me shume me vjen gati me vjell
e ti
nuk ha kurre pas ores 7 PM.
Sa lloj frutash ha ne dite?!
mund te them qe jo shume sepse jam shume e zen pas pijeve qe sme len shume vend per fryta
psh sot nje molle e pak rrush tani ne darke
te them naten e mire se shume pergjumesh jam ,keq me vjen psh
mire ben, dhe une kam gjume tani. Gjume te embel.
ps: mundohu ta eleminosh rrushin si frut nga frigoriferi yt. rrushi ka hidrogjen, asnje lloj vitamine per trupin e njeriut ( leri reklamat ti cfare thone)
Vertet bie bore tek ju?!
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mund te them q
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
mire ben, dhe une kam gjume tani. Gjume te embel.
ps: mundohu ta eleminosh rrushin si frut nga frigoriferi yt. rrushi ka hidrogjen, asnje lloj vitamine per trupin e njeriut ( leri reklamat ti cfare thone)
Vertet bie bore tek ju?!
ha- ha- ha , dhe une e vura re kete, kam qeshur me lote! ha ha ha
ps: e korigjova mesazhin tim, pasi beri korigjim Dylan. Eshte e hapur ajo, me pelqen.
Te te them gjume te embel dhe ty Raimondi?
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mendova s eke fjetur ti cben tani zgjuar
Naten e mire o Ana ,edhe Dylan
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
hahahahahahahahahaha----Po ca fruti eshte ai moj Dylan ?
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Naten e mire o Ana ,edhe Dylan
Vjen ndonjehere mosha ne te cilen nuk i ben vetes 700 pyetje nese po ben gjene e duhur?
do e kesh kalu me siguri
e vertet dhe ajo ehste mosha nga 12 deri ne 17 se vitet tjera gjithe shkojne me kushte
kam drejt apo jo
Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.