Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
akoma me ate ti moj ...ej pike e zeze une thashe cfare ka ndoth na tromakse na bere me bo dashni per se dyti nga frika hahhah
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po cte bej me la rehat dy dite,u grris sot prape..ej pike e zeze...
Aman po i pate trembjet me te bo dashni,me uron amorja jote...hallall qe ma trembe bjonden thote![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
i var 1 koqe
cece m'qaf
qe mos te shkoj sysh![]()
bisou bisou cocotte![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mir thot motra vari koqe
Citim:
do dhe ti![]()
Citim:
Une dua fiq
![]()
Nje jave te mbare dhe me shume gjera te mira.
Viva la figa .............. moriremo tutti ......................... .
Citim:
Une dua fiq
![]()
Citim:
Nje jave te mbare dhe me shume gjera te mira.
Citim:
fiq te lasht me siguri![]()
Citim:
Figu eshte perhere fig. Oj. Keto jane parime filozofike Antip. Kapishi? I lashte i palashte, i leshte i paleshte, i bardhe apo i zi, me leng apo pa leng(ky me leng t'i ben buzet fulltaka dhe do pak kujdes kur ta hash)
Qa ndryshimi sheh ti gjanem.
PS Kur do dalesh andej nga supermarketi prap?
![]()
acoma me fiq ju he mo se late nam
LA LA LA LA LA LA LA ^_^
E pse po kendon ti qoqe e dashtun...
Per fjaline e fundit te mesazhit qe te nisa ^_^
O Katiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii LA LA LA LA
E dija moj e dija...
Me behet qejfi cherie... Tani pao pao se kam 1 takim pasdite dhe me duhet te relaxohem me pare..
Du Resumee per takimin (crendesi ka me ke )...dua edhe ato qe me the...se vej alarmin une
Pao Pao
Mc...ueeeeeee ca lemshi re
Patjeturrrr
Kurse per fotot c'te te them , s'kam faj une qe i ka fotografi me limit shikueshmerie LOOL
mc: Une e di arsyen e lemshit tend...la la la laa l a...
Citim:
skan ndryshim per ty eeee
po e ditke qe ai me leng (qumesht ) ti Ben buzet plag
dhe prap fiq jan
se ka te njom ka dhe te that
ti je gjej e ha![]()
nga supermarketi per fiq dil vêt![]()
M.C Moj cne kujtoni keto fiq ne kete ore o popull se po na shtini nepsin une kam qef fiq te bardhe vdes ja ti bej nje cerre babit e ti them te shkoje te bjeje e te mi sjelle
Citim:
M.C Moj cne kujtoni keto fiq ne kete ore o popull se po na shtini nepsin une kam qef fiq te bardhe vdes ja ti bej nje cerre babit e ti them te shkoje te bjeje e te mi sjelle![]()
Citim:
Puuuu, fiq Elbasani, tan tul., Te amel mjalte. Edhe Kavaja nuk bie poshte. T'i sjell ija me kacile.
Bjonde, eshte koha e fiqve tani. kam te drejte une. Fiq te bardhe te medhenj sa grushti.
Citim:
Ti bejne buze, ti bejne motra. Po qejfi ha edhe kumbulla te tharta, thone, jo me fiq qe ha e ha.![]()
Citim:
hahaha mora babin ne tel "do ikesh te me blesh fiq se me ka shkuar mendja " ai direkt "ja foli sat eme" hahahah ajo "hame ka noj te re qe te paska shkuar mendja per fiq e sna tregon "hahaha ej shqipe mendjen ke keto gjera e kane ke frike me kerku nje frut se menojne qe je barre ...cedrus fiq te bardhe qe mi binte katunari ne mengjes heret kur sillte gjumshin amon mo mi kujto mo se po hyj ne vete ne dyshime imen hahaha
Citim:
po thana mo , a do ?![]()
Citim:
po thana mo , a do ?![]()
Pervit i njejti avaz....shume gjera....pak vend...
Ra zjarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne Bushat
Citim:
Ca syni, mer jahu, ca syni, njona. Marshallah. Zuna hekur me dore qe mos e marr me sy.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ra zjarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne Bushat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Eria jepi lajmet mire se mje bo ma keq se tvsh nuk kuptohesh si eshte pune ...qysh ...tek ..kush ...na trego dhe neve...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Bionde eshte alarm flas...Po keshtu reagovi kur pa nje foto timen se si i kam katandisur floket...hahahahahah Po te shhin ajo kur t'i bej fijet blu une...:p
Rouge, se keshtu me pelqen!![]()
Zjarrrrrrrrrrrrr me zjarrrrrrrrrrrrrr
E pra moj Bjonde m'i lavdero ti te pakten se Eria qekur i ka pare vetem fjalen Zjarrrrrrr ka thene...
Floke te kuq dhe sy jeshil...Ahhhhhh ca kombinimi fatal ..
Citim:
E pra moj Bjonde m'i lavdero ti te pakten se Eria qekur i ka pare vetem fjalen Zjarrrrrrr ka thene...
Floke te kuq dhe sy jeshil...Ahhhhhh ca kombinimi fatal ..![]()
![]()
Citim:
![]()
Uh Eria sa e lodh trurin edhe ti:p Lyji si te vijne moj se te shkojne..
Une e kam kete defekt, sepse sido qe t'i pres apo lyej me shkojne. Prandaj dhe bej kaq shume lojra me to , se perndryshe kisha qene gjithe jeten me 1 ngjyre...Me iu merzit edhe vetes ne pasqyre lool...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ps.Po ngjyros floket e mi,a me shkojne te kuqe...se sma mban ti lyej kshu kuturu
![]()
Pertim çasti.
Qe mos te rri t'ju lexoj me rradhe kot (harxhim kohe) me tregoni shkurtimisht ça ka ndodh ne FH?
Te rejat me pak fjale
Ps: Ca gjona vetem me kapi syni
Ka rene zjarr (m ) ne Bushat o Ceccccccccccccccccc
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ka rene zjarr (m ) ne Bushat o Ceccccccccccccccccc![]()
Anti dhe Cedrus,jane me barre duan fiq
Bjondes qe i vajti mendja dhe kerkoi,i shtuan nepsin dhe per thana
Kat nejse
Une nejse
Me demek lemsh
Citim:
E pra moj Bjonde m'i lavdero ti te pakten se Eria qekur i ka pare vetem fjalen Zjarrrrrrr ka thene...![]()
![]()
sot po me kujtohen emrat me te cuditshem per te komunikuar. s'e marr vesh.
Citim:Moj kat po ti qenke bere kuqe si kuverta me theke.
Bionde eshte alarm flas...Po keshtu reagovi kur pa nje foto timen se si i kam katandisur floket...hahahahahah Po te shhin ajo kur t'i bej fijet blu une...:p
Rouge, se keshtu me pelqen!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Anti dhe Cedrus,jane me barre duan fiq![]()
Bjondes qe i vajti mendja dhe kerkoi,i shtuan nepsin dhe per thana![]()
Kat nejse![]()
![]()
![]()
Une nejse![]()
![]()
![]()
Me demek lemsh![]()
M.C ........ Floket e Katit shume te bukra .........
....... Nepsi per fiq nuk me iken 365 dite viti ........ madje ka raste ne mengjes me duket sikur kam nje jete pa ngrene fiq ........ edhe pse me dhemb akoma barku nga ata te darkes .......................
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
M.C ........ Floket e Katit shume te bukra .........
....... Nepsi per fiq nuk me iken 365 dite viti ........ madje ka raste ne mengjes me duket sikur kam nje jete pa ngrene fiq ........ edhe pse me dhemb akoma barku nga ata te darkes .......................
Citim:
Bjondja dashka thana? Bo!
Qe kur kshu.
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.