Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
.
E fshehta e paqetes... Xhamlliku
Para dy ditesh ne Tirane u vra nje djale i dashuruar. Ishte xhaxhai i vajzes qe e vrau, sepse familja e saj nuk donte qe vajza te merrte ate djale. Por vajza tregon se vrasjen e ka nxitur dhe organizuar e ema e saj.
Fatjona Hasani 17 vjecare akuzoi sot në mesditë nënën e saj se së bashku me xhaxhain, Albert Dashi vrau bashkëshortin. Nëna ime është përgjegjëse për vrasjen e Armandos. Të dielën Armando doli të pijë një kafe. Nëna ime është parë së bashku me xhaxhain, dhe kanë thirrur Armandon të dalë jashtë. Pasi ka dalë dhe kane debatuar xhaxhai e ka vrarë me tre plumba burrin tim”, tregoi vajza në një lidhje direkte me emisionin.
17 vjecarja vazhdoi rrëfimin duke treguar se prindërit e saj, sidomos nëna kanë qënë kundër lidhjes së saj me Armandon dhe per kete e kishin kercenuar. “Unë kam denoncuar dhe më parë në polici se ma kishin kërcënuar burrin. Nëna ime nuk donte të vazhdohej kjo martesë. Ajo thirri xhaxhain dhe ja mbushi mëndjen se Armando më keqtrajton që më pas ky ta vriste”.
--------------------------------------------------
Ja pse duhet revolucioni shoqeror ne Shqiperi.
Femije te burgosur nga prindet... tregojuni vendin siç ben kjo vajze, qe tani do burgose mamane kriminele.
Ca lloj pyke paska qene ky xhaxhai???????? Se OK te kishte qene kalamoni vet, nuk donte .............. ne nje fare menyre edhe mund ta kuptoj (jo jap te drejte - shenim i redaksise) ........... Po te kaloje jeten ne burg, dhe te rrezikoje edhe hakmarrje ndaj femijeve te vet/familjes se vete per mbesen??????????????????????????
Ahhh po ... harrova ....... ne shqiperi jetojne akoma ne koloni ............ :aha :aha
Re: Re: UPDATE
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Po ka hedhur ne pus nipin e te dashurit te saj ...pastaj doli ne kjo tani burri i gruas i ka vene gjobe ketyre djemve 8 mije euro qe pretendonte qe keto i kishin ngrene kur ky i fundit shkonte me te shoqen ...fukarallek ,maskarallek ,kurvllik , e injorance e madhe ...ej bela
Re: E fshehta e paqetes... Xhamlliku
[QUOTE] [i] Po citoj ato që tha Fajtori [/ i]
Ja pse duhet Revolucion shoqërore ne Shqiperi.
[/ QUOTE]
Faje kjo qe the ti me lart me kujtoj ket shprehjen ... Nese duam të civilizojme nje njeri, se pari duhet filluar nga gjyshja e tij" kuptojeni vete nashti
She she...
Paskan filluar revoluzionet sociale te behen me pelqimin e gjyshes.
jo lejlek e kuptove wrong
e kisha fjalen duhen breza qe te kultivohet te pakteeen civilizimi
Dmth harivari,
Ne vend te marrim lirine me zor nga prindet duhet te bindim gjyshen te na e jape?
Interesante.
Sa justifikime gjeni atje per te mos u perplasur me realitetin. Habitem.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ne vend te marrim lirine me zor nga prindet duhet te bindim gjyshen te na e jape?
Interesante.
Sa justifikime gjeni atje per te mos u perplasur me realitetin. Habitem.
Me kafshet duhet sjelle si kafshe. Nuk ta fal njeri lirine, sidomos kafshet.
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.