Forumi Horizont | Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18216)
E?
Ves te vecante??
Ke ofendon ti.. une s'di c'jane veset!
Cfare jane veset?
ves ( i keq ky ) osht kur i kerko llogari ore e minut burrit me pytje te tipit :
ku ishe ?
pse u voneve ?
sa ke pire
si me kalove festen sot me ?
kush ma vari meeeee ja ne pun e gjora
"Nese ke fituar friken tende, ke fituar jeten tende".. Po ti, e ke fituar?
Te vijn shpesh kto pyetje ne mendje?? dhe pse???
Pyeta vete e para. Mos bej me hile.
e un e gjora ca te pergjigjem
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
"Nese ke fituar friken tende, ke fituar jeten tende".. Po ti, e ke fituar?
hahahah nje min noshta
a po te pelqen e shtuna hic a po defrehesh
qe me mengjes ne kafene me Raimondin.
Te shijon kafeja dylan?
shume
cdo behs sot do dalesh apo jo
e dalur jam, "varavingo xhaxhi, varavingo!" Ku te me shpien kembet sot.
Te pelqen te ecesh me kembe, apo me makine?! ( ne rruge kryesore e kam llafin)
ne rrug kryesore me makin normal po me pelqen shume te eci ne kembe e sikur te jet ne ane te nje deti apo dicka kshu fiksim
e zakonihst kur ec ashtu ec kemi nje liqen kshu afer dhe ja po dimer tani ka kohe qe skam dale te ec me then drejten i ftohti sme pelqen
E morem vesh pergjigjen, po nji her ne vit qe desha me shkrujt un tek kjo teme a s'ka pytje ?
deshe te kercesh ti, dhe u ca daullja??
ishte pytje a pergjigje kjo mi
Ç'ngjyre ka filxhani i juaj i kafes?
E ke fjalen para apo pas kafese?
Zgjidh vete.
Atehere, ç'ngjyre?
Ngjyre filxhani kafeje
Si te kane qelluar fqinjet, te qete apo te zhurmshem?
Ju uroj ta kapin 100-eshin, njerez me te mire s`ka ku vene! As surratin s`ua njoh! ha ha ha
Si embelsire me dukesh, pse thua?!
Kur ka qene embelsira e fundit qe ke ngrene?
(imagjino ta kisha vene "krem pasticerie" une)
Me 2011-01-08, qe nga kjo date jam ne diete.
Sa llampa keni gjithsej ne apartamentin/shtepine ose kombshtepizen tuaj?
Si kam numeruar, po te pakten cdo dhome ka nje drite ose me teper.
Cfare eshte kombshtepiza?
shtepia qe mund te keni ne kombin tuaj ( back home I think!)
mbani qen ne shtepi?!
e kam hek me llimset ne shpirt
a po keni drita sonte hahhaha ca pytje
ha ha ha, mire qe e kuptove se ishte pyetje pa kuptim. Kemi driten e diellit deri tani, me vone do ndez dritat.
ne cilin shtet jeton dylan?
sorry ana po ehste secret
shume sexi jeni ana keni shume klienta hahahahhahahaha
e poshter ti, po me lavderon keshtu?!
me ke zili ndaj?!
P.S. Te pyeta ngaqe mendova te komunikonim me afer, pasi me dukesh shume e pafajshme. Te te jepja ca leksione falas mbi jeten. ha ha ha
shume ta kam zili o zot ai fustani i zi te shkon per mrekulli hahahhahahah
leksione di mjaft per zotin po urrej veten qe smund te si ta them mesohem me jeten e njerzve me pelqen sinqeritti pastertia e mendoj ti bej te gjithe me te cilet jam ashtu po sarrij kurr e ne fund merzitem sme ben deshira te vazhdoj ,me nje fjale e urrej ket lloj jete shoqerie
e njifni 1 ivana simic?
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
shtepia qe mund te keni ne kombin tuaj ( back home I think!)
mbani qen ne shtepi?!
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Kombshtepize = karvan (e kape tani?)
Po me pelqen, po varet shume c'dore e gatuan .
Meqe u ankove per pyetje te veshtira ja nje me te lete te tipit
Qe te thone I mire heret ne mengjes duhet te besh dy gjera
1- te shkarkosh ujrat (besh sh...) dhe 2-?
E?
Pas.
F
F
Citim:
Kombshtepize = karvan (e kape tani?)
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Nuk e kuptoj serish, fjale serbe kjo " kombshtepiza"? Here e pare qe e degjoj nga Ty! Pa te ofenduar, ku I merr keto fjale shqipe ti?! I krijon vete?!
dhe se dyti, karvan kafshesh kam degjuar qe ka, por karvan njerezish? Jo!
Sa kohe ke studjuar (shkruhet studiuar) ne gjuhen shqipe?
Une kam pasion per gjuhet e huaja ne pergjithesi, pa dallim theksi apo dialekti.
Apo s'ishte per mua pyetja?
ku di une
a e di njeri si festohej kjo festa pagane e dites se veres ne ate periudhe? Ca lidhje ka elbasani dhe jo qytetet e tjera?
nuk di si festohej ne ate periudhe po di qe ne Diber festohet me shume se ne Elbasan. festimet fillojne ( fillonin) 2 jave perpara 14 marsit dhe arrinte kulmin ate nate me ndezjen e zjarreve ku cdo fshat apo lagje bente gara kush te ndizte zjarrin me te madh. po ka edhe mjaft "rite" te tjera per te festu fillimin e veres psh: zbukurimi i cdo shtepie me "lulet e veres" apo edhe gatimi i hashures ose dhe hasudes si omelsina te stines.
ah po kujtoj qe mgjesin e 14 marsit gjyshja na merrte edhe ne kalamajve edhe na i ferkonte faqet ne deget e thanave qe te rriteshim te forte si thana medemek . naten e 14 psh. shkonim shpi ne shpi duke i mbyll dyret me tela e masanej trokisnim fort qe te dilnin robt nga mrena e mos te kishin munci me na kap ...njifare "halloween" alla shqiptarce . pak nga dita e veres pa harru garat me veze te zime qe kan qene te papame.
po katundi jot ka noj feste tradicionale?
sigurisht se ka....
Kush nga ju te dy vendosni ne apartamentin/shtepine apo kombshtepizen tuaj? (Luteni te mos pyesni se ca d.t.th kombshtepize)
Te dy vendosim.
Pse mos te pyesim?
pse urrej te te t'jua perkthej ne greqisht ose italisht, ne c'gjuhe juve sigurt do ta kuptonit.
Perse mendon babi im pate tradhtuar mamin tim ne kohen e komunizmit?
sepse nuk dinte t`i thurte corape "leshi".
( laugh out loud= lol) se nuk ja dije gramatikisht kuptimin.)))))
Ti sa here ne dite e tradheton grruan tende? ( me mendje flas), se keshtu je ne forum gjithe kohes. ha ha ha
Citim:
pse urrej te te t'jua perkthej ne greqisht ose italisht, ne c'gjuhe juve sigurt do ta kuptonit.
Perse mendon babi im pate tradhtuar mamin tim ne kohen e komunizmit?
jo seshte ajo
kush e krijoj derrin dhe pse ai qe e krijoj jua ndalon ta hajne mishin e tij?
Gjithsej 96 faqe: « E parë ... « 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 » ... E fundit » Trego 4762 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.