Forumi Horizont | Gjithsej 45 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Vllaznia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1935)
Mesfushori me përvojë i kuqebluve shkodranë beson se skuadra ka gjetur normalitetin e munguar
Cungu: U premtoj tifozëve një Vllazni tjetër
Futbollisti veteran i ekipit shkodran, 30-vjeçari Armando Cungu, ndihet më në formë pas seancave stërvitore të zhvilluara ditët e fundit nën drejtimin e trajnerit malazez Dervish Haxhiosmanoviç. Madje, ai shprehet se një stërvitje e tillë ka qenë më se e domosdoshme, duke lënë kësisoj të kuptojë se malazezi nuk është shikuar me "sy të shtrembër" nga ata si futbollistë, përkundrazi. "Një stërvitje e tillë, në pamje të parë, duket e lodhshme, aq më tepër kur ke parasysh se kemi zhvilluar edhe nga tri seanca në ditë. Por secili prej nesh e ka pranuar pa asnjë kundërshtim këtë lloj stërvitjeje. Në radhë të parë, për të respektuar trajnerin, dhe e dyta, që është dhe më kryesorja, jemi stërvitur për veten tonë. Asnjë futbollist nuk dëshiron që në fushën e lojës të bëjë përshtypje të keqe, duke mos qenë në gjendje as të vrapojë, prandaj jemi stërvitur me dëshirë gjatë këtyre ditëve. Forma jonë duket se po vjen në rritje nga dita në ditë, këtë e pamë edhe në ndeshjen e kontrollit të së shtunës," - ka thënë organizatori i kuqebluve.
Dje paradreke, Vllaznia ka filluar përgatitjet për ndeshjen e javës së tretë të kampionatit, atë që do të luhet në fundjavë me Dinamon në Tiranë. I pyetur se kur do të vijë fitorja e parë për skuadrën e tij në këtë kampionat, Armando Cungu shpreh dëshirën që kjo do të ndodhë që këtë javë, ndaj bluve të Andrea Markos. "Kur do të vijë fitorja e parë? Këtë nuk mund ta them me saktësi, por shpresoj të ndodhë që këtë javë ndaj Dinamos. Një tripikësh në këtë takim do të na ndihmonte shumë për vazhdimin e mëtejshëm të kampionatit," - ka theksuar Cungu. Optimizmi në radhët e shkodranëve ka ardhur çdo ditë në rritje, si pasojë e normalitetit të rikthyer tani në ekip. Ardhjet e lojtarëve të rinj dhe rikthimi në formën e duhur fizike të elementit aktual janë gjëra pozitive, të cilat i kanë ngrohur drejtuesit e ekipit. Edhe vetë futbollistët titullarë të Vllaznisë, njëri prej të cilëve është edhe Cungu, për këtë problem do të shprehej: "Mendoj se tashmë gjërat po shkojnë shumë më mirë. Me lojtarët e rinj që pritet të vijnë, ekipi do të kompletohet, duke qenë i gatshëm për të përballuar si duhet kampionatin. Po ashtu, edhe forma jonë sportive po vjen në rritje. Të gjitha këto na bëjnë entuziastë të themi se shumë shpejt tifozët tanë kanë për të parë një Vllazni krejt tjetër në fushë, atë që ata dëshirojnë."
Deklarata të tilla të bëjnë të mendosh se kuqeblutë vërtet e kanë ndarë mendjen për të bërë kthesën e shumëpritur, duke nisur që të shtunën, ndaj Dinamos.
Gjithsej 45 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.