Forumi Horizont Gjithsej 45 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- FK. Partizani (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2264)

Postuar nga qershor13 datë 23 Shtator 2003 - 18:37:

Dje pasdite, futbollisti i kombëtares sonë ka firmosur kontratën 1-vjeçare me Partizanin
Duro, pas nënshkrimit pritet federimi

Më në fund, Kodian Duro bëhet zyrtarisht futbollist i Partizanit, edhe pse federimi i lojtarit në fjalë nuk është bërë ende nga FSHF-ja. Dje, rreth orës 15.30, në Mercedesin luksoz të presidentit Xhani, njëshi i klubit të kuq nuk ndodhej vetëm, pasi shoqërohej edhe nga futbollisti kuqezi, Klodian Duro. Pasi zbritën nga makina, të dy "personazhet" kryesore të kontratës më të lartë të kampionatit tonë u futën në zyrën e drejtorit Thaka. Në fakt, ka disa ditë që flitet për Duron, por dje, pas firmës, ai u ka dhënë fund dyshimeve rreth kontratës, e cila do t'i japë tani të drejtë lojtarit të kombëtares sonë të luajë këtë sezon me të kuqtë e kryeqytetit. Në zyrën kryesore të klubit "Partizani", Klodian Duro, pasi ka biseduar rreth gjysmë ore me dy drejtuesit më të lartë të klubit të kuq, ka vendosur të firmosë kontratën 1-vjeçare me ekipin e Partizanit. Ndonëse mediat ishin të interesuara për të ndjekur prezantimin e Duros, si një dër lojtarët më të mirë të kombëtares dhe duke qenë se ishte blerja më e madhe e këtij sezoni në kampionatin shqiptar, për habi është lejuar në ambientet e klubit vetëm kanali televiziv "Top Channel", i cili ka pasqyruar prezantimin e lojtarit kuqezi. Kësisoj, Partizani ka bërë edhe një farë preference në përzgjedhjen e mediave, edhe pse vendimi i pak muajve më parë nuk e parashikon këtë përjashtim, që u bë dje gjatë prezantimit të Duros. Sidoqoftë, pasi ka përfunduar misioni i shkurtër i prezantimit, Duro ka veshur uniformën e kuqe. Mësohet se lojtari në fjalë është shprehur se me kontratën e re ndihet i kënaqur për arsye se te Partizani i janë plotësuar thuajse të gjitha kushtet që ka kërkuar. Më pas, i pyetur më hollësisht për kontratën e Duros, drejtori Thaka u shpreh: "Duke filluar që sot (dje), futbollisti i kombëtares sonë bën pjesë në listën e lojtarëve të tjerë të Partizanit. Për sa i përket federimit, kemi marrë një garanci nga drejtuesit e FSHHF-së dhe sot paradite pritet të përfundojë gjithça që ka lidhje me dokumentet e mesfushorit të njohur të përfaqësueses shqiptare," - u shpreh drejtori Thaka. Ndërsa në fund, vetë presidenti Xhani u shpreh se Partizani nuk ka ndër mend ta mbyllë me kaq merkaton, pasi shpejt do të vijnë edhe disa lojtarë të tjerë, tepër të njohur të futbollit tonë. I pyetur për emrat konkretë të lojtarëve në fjalë, presidenti i të kuqve u shpreh: "Nuk mund të përmend emra konkretë, as se kur do të vijnë te Partizani. Emrat e tyre do të mësohen kur të veshin fanellën e ekipit tonë."

------------------------------/////////////------------------------

Duro, stërvitja e parë me fanellën e kuqe

Dje pasdite, Klodian Duro, pasi ka firmosur kontratën e re me Partizanin, ka dalë bashkë me trajnerin Spahiu për të bërë seancën e parë stërvitore me të kuqtë. Duro ka dalë disa minuta me vonesë në stërvitje, sepse është pajisur me bazën materiale të klubit. Ndërkohë, nga ana tjetër, edhe interesmii i tifozëve të Partizanit ishte i dukshëm, ku shumë prej tyre kishin minuta që prisnin fillimin e stërvitjes. Klodian Duro, tashmë është në pritje që t'i hapet drita jeshile edhe nga federata për të bërë të shtunën debutimin e tij me fanellën e Partizanit. Për koincidencë, nëse federohet deri të shtunën, Duros i duhet të luajë kundër ekipit të vendlindjes së tij, Elbasanit. Sidoqoftë, Partizani, pas katër javëve të para të kampionatit, së bashku me Teutën ndodhet dy pikë larg Tiranës kryesuese. Dje, para seancës së parë stërvitore, të kuqtë, si zakonisht, kanë bërë seancën e teorisë. Në vijim, stërvitja do të vazhdojë me nga dy seanca në ditë, ndërkohë që nga lojtarët e dëmtuar pas një aksidenti me makinë Bylykbashi pritet të dalë në stërvitje në ditët në vazhdim.

--------------------------//////////////--------------------

Mbrojtësi brazilian, që pret të dalë në fushë, shprehet se nuk do t'i përsëritë gabimet e sezonit të kaluar
Brakini: Jam kthyer me "look" tjetër

Ndonëse emri i tij ishte ndër të parët në listën e lojtarëve, me të cilët presidenti Xhani kishte menduar të ndërtonte skuadrën e re, Brakini, në fakt, ka ardhur vetëm javën e fundit në kampin e kuq. I rikthyer më në fund te Partizani, mbrojtësi shtatlartë, i dalluar shumë për veprimet e pahijshme sezonin e kaluar, ishte gati të luante takimin e parë që të shtunën përballë Dinamos, por vuan akoma dënimin e sezonit të kaluar. Ai ka nënshkruar një vit kontratë me Partizanin dhe thekson në një intervistë për "Sportin shqiptar" se ka mbetur i kënaqur nga pritja e ngrohtë që i kanë bërë tifozët dhe, çka është më e rëndësishme, nuk do të bëjë më gjeste të shëmtuara në fushë:
- Më në fund, e latë Brazilin për Partizanin. Pse u menduat kaq shumë për t'u kthyer?
- Jo, unë kam pasur gjithmonë dëshirë të luaj me Partizanin, madje që në bisedën e parë që bëra me presidentin Xhani shpreha dëshirën për t'u kthyer sërish në Shqipëri. Jam vonuar deri tani, sepse e dija që nuk do të luaja në javët e para të kampionatit për shkak të dënimit. Këtë ua bëra të ditur drejtuesve të klubit dhe tani që po afron skadimi i afatit të dënimit, jam rikthyer te Partizani. Kisha shpresë të luaja që në derbin me Dinamon, por besoj se do të kthehem në fushë në takimin e radhës.
- A keni nënshkruar kontratë me Partizanin?
- Po, kam nënshkruar për një sezon, me të drejtë rinovimi në fund.
- Sa do të përfitoni nga kontrata?
- Nuk më pëlqen ta tregoj, pasi është personale.
- Në derbin e së shtunës ishit në stol dhe patë lojën e Partizanit...
- Po, e pashë dhe më pëlqeu shumë. Ndeshja ishte e bukur, por më bëri shumë përshtypje fakti që të gjithë lojtarët luajtën fort deri në minutën e fundit, me synimin e vetëm që të fitonin ndeshjen. Fitorja ishte e vështirë, por e merituar nga Partizani, që tregoi përballë Dinamos se është skuadër e fortë për këtë sezon.
- Në fund të pjesës së parë, tifozët e Partizanit brohoritën për Brakinin. Çfarë do të thotë kjo për ju?
- Respekt mbi të gjitha. Ndonëse vjet kam kaluar një sezon me probleme, në fakt jam përpjekur të luaj fort për të mirën e skuadrës. Të shtunën ndieva kënaqësi në vetvete për shkak se tifozët më kanë vlerësuar gjithmonë dhe ngrohtësinë e tyre do të përpiqem ta shpërblej shumë më mirë se sezonin që shkoi.
- Sezonin e fundit keni pasur probleme me gjyqtarët. A mendoni se kanë gabuar ata, apo ka qenë faji juaj?
- Jo, gjyqtarët nuk kanë gabuar asnjëherë. Kam gabuar unë dhe dy nga gabimet më të rënda i kam bërë në ndeshjen ndaj Teutës së Durrësit dhe Tiranës, ku kam marrë edhe karton të kuq. Këtu dua të përmend rastin e fundit ndaj Tiranës, që më largoi para kohe nga kampionati shqiptar. Ishte një gjest i nxituar, që më prishi punë mua dhe Partizanit. Tani që ka kaluar thuajse çdo gjë, nuk më mbetet gjë tjetër veçse t'i kërkoj falje lojtarit të Tiranës për ndërhyrjen e rëndë.
- A mos do të thotë kjo që Brakini ka ndryshuar pas kthimit nga Brazili?
- Patjetër. Të paktën premtoj se nuk do të bëj më ndërhyrje të rënda, si sezonin e kaluar. Do të luaj dhe do të jap maksimumin në fushë për të ndihmuar Partizanin drejt titullit.
- Cila mendoni se do të jetë rivalja kryesore e Partizanit në luftën për titull?
- Vetëm Tirana. Kampionati është i gjatë, por besoj se lufta më e ashpër do të bëhet midis Partizanit dhe Tiranës.

Gjithsej 45 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.