Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Letra dashurie (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=289)
-- per ty (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8263)
vazhdim.....
...............................
ne ate moment hyne nje kusherire ne dhomen time,edhe me pyet cfare po ben une i hutuar as nuk e kisha kuptuar qe ishte aty,afrohet edhe me shkund nja dy here atehere zgjohem dhe ulem ne krevat...
cfare po beje me pyet?
isha i gezuar sepse une po hecja me kembet e mija i thashe.
dhe vazhdojme e bisedojme per shume gjera.
me pyet me filanen si shkon?sikur ma beri me qellim,por ajo nuk dinte gje per ne te dy,
disa pika lot filluan te binin nga syte e mi ne ate momente,ajo e kuptoi edhe po me fliste qe te mos te shqetesohesha kaq shume
sepse do dal dikush tjeter me e mire per ty.....
puna nuk eshte qe ngela pa te dashur i pergjigjem por perse me duhet te vuaj une kur une isha sjell kaq mire me te?
perse mu desh te humb kohe kur une vetem jepja dhe asgje nuk mora si perfundim.
perse zoti ndeshkon gjithmone te mirin dhe jo te keqin?
dicka qe pyesja veten gjithmone por nuk mund ta kuptoja!!!
kaluan kohe dhe pothuaj cdo gje kishte mare rrugen e vet jeta vazhdonte......
sa nje dite vere ishim ulur me familjen ne nje restorante dhe babai me thot per nji jave do ikim ne shqiperi.
une buzeqesha dhe u gezova shume sepse do takoja edhe shokete mi aty isha teper i lumtur ne ato momente.....
nisemi per rruge dhe cdo gje shkon mire.
nje mbasdite kusheriri me fton per te pire nje kafe jashte,
dolem dhe ulemi ne nje lokal buze detit une porosise si gjithmone nje xhak daniels kurse kushua nje martini...po bisedonim gjate derisa ne nje moment kthej koken prapa per te pare,por cfare te shihja syte e mi u nguliten ne te sajat pereth 5 min thashe se qielli ra mbi mua dhe me beri nje me token,nuk mund ta besoja mbas meje ishte ajo.......
ajo vertet kisha ngrire sepse nuk po u besoja syve te mi,
djali qe ishte prane saj po i fliste;zemer nuk me degjon po te flas?ajo kthehet dhe i pergjigjet me fal po mendoja dicka dhe kthehet nga ai...
kusheriri i cili e kishte pare me pare nuk me foli mendonte se nuk do ta shihja dhe derron teme por une isha ngulitur aty dhe nuk mund te shihja asgje tjeter vec syve te saj sa bukur shendrinin fytyra e embel si mjalti ato floket e dredhura qe binin ne kurrizin e saj e tregonin aq te bukur sa merte njeri ne qafe por nga zemra nuk e njihnin se cfare djalli fshinte brenda saj,
ne ate momente ngrihen per te ikur syte e saj rane direkte te une sikur donte te me thoshte gezohem qe te pashe mirupafshim,por syte e mi ishin te ngjitur pas saj sikur doja ta haja te gjalle nga inati,
largohen dalngadale dhe koken kthente shpesh here mbrapa.
ngrihu i them kushos se u merzita ketu dhe u nisem rruges po e pyesja per te por ai gjithmone me nderronte bisede varja me thoshe nuk ja vlen me,
ata i kishim perpara si per cudi kishim te njejten rruge dhe une i ngulitur pas saj duke menduar valle a eshte e lumtur me te?por syte e saj nuk tregonin lumturi sapo u shfaqa une.
shkoj ne shtepi dhe shoh nje mesazh ne celularin tim;
u gezova shume qe te pashe sot shkruante kur paske ardhe,etj-etj
kur e lexova me hipi nje nervozim dhe pergjigjem kush je ti?
pse u bere e gjalle mbas gjithe kesaj kohe?per te me bere te vuaj me shume nuk mund te me lesh te qete tani qe cdo gje e ke marre cfare kerkon akoma nga une?
tani qe mendova se cdo gje kishte perfunduar kuptova se do jetoja te njejtat vuajtje qe kisha kaluar me pare...
ohhh zot pse ma ben kete thashe????
i humbur ne thellesine e zemres time duke menduar ate...zilja deres kishte 2 minuta qe binte ngrihem dhe kur e hap para meje ajo,
mu holl ne qafe dhe me perqafoi paske ndryshuar me thote,ne ate momente dora me shket dhe shpulle bie ne faqen e saj zemra me pikoi kur e pashe duke qare nuk e di si e bera kete,
dhe i them me fal por e meriton kush kujton se je qe mund te hysh ne zemren e te tjetrit si te duash edhe kur te duash???
te lutem dil perjashte them me nje gjysem zeri,zemra i dija qe nuk donte qe te ikte por mendoja se keshtu do ishte me mire per te dy.
ajo ngrihet me pertese dhe me thote te lutem me fal,zemra po me shperthente nga zjarri ,doja ta perqafoja fort ta puthja por nuk kisha fuqi syte me ishin mbushur me lot por ne nuk mund te qendronim me bashke te lutem largohu dhe me mos u kthe ketu.ke te dashur shiko jeten tende eshte me mire keshtu i them.dh shkojtek dera dhe e hap te lutem shko....
ajo niset per te dal duke qare nuk donte te ikte por une isha i vendosur
cdo gje kishte mbaruar mes nesh.mirupafshim me thote por une lamtumire dhe mos u takofshim me.
i vetem ne shtepi marre nje shishe xhak dhe pa kuptuar pashe se i kishte erdhur fundi edhe shishes sikur te kishte vrime nga poshte dreqi mendova dhe dal per te blere nje tjeter.......
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.