Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)
Mizat
Dy miza,te sapo martuara shkojne te hane ne restorant.vjen kamarieri dhe merr porosine:
Kamarieri--Mirembrema,c'deshironi?
miza mashkull--Mua me sill nje pjat me mut
miza femer--Edhe mua me sill mut,por pa hudhra se me vjen goja era!
Breshka
hahahahahaahhhha
shume e lezeteshme kjo
nje djale e kishte k...50 cm te gjate,e si tia bej qe ta shkurtoj pak te pakten.shkon tek nje magjistare e i thote si tia bej per ta shkurtuar?
ajo i thote-do shkosh tek nje breshke e do i thuash qe a do martohesh me mua,e ajo normalisht qe do te thote "jo",dhe per cdo "jo"do te shkurtohet 10 cm.
mire i thote djali
shkon te breshka e i thote:-breshke o breshke a do martohesh me mua?
-jo i thote breshka
op i shkurtohet 10 cm-sa mire tha djali
po i heq edhe 10cm dhe e pyet prap
-breshke o breshke a do martohesh me mua?
-jo pra- i tha breshka
op dhe 10 cm te tjera ,oooosa mire tha djali dhe nje 10cm tjeter do heq e pastaj jam ne rregull me 20 cm e kam tamam
breshke o breshke a do martohesh me mua?
jo,jo dhe jo ta thashe njehere.(dhe ngeli pa gje fare)
iu pelqeu?????????????????????
ha ha ha e bukur kjo me breshken
na thuaj ndonje ti tani
une?!!
Kush o anda une apo aljon.
kush te kete mundesi deshire dhe kohe
ose ti ose aljohin ose ndokush tjeter,pa kufi.
po vazhdoj une.
Nje burre ecte rruges dhe ja bente me vete-p..te semes,p...te semes.Shkon te autobuzi hipen dhe i ulur ne sedilje vazhdonte te perseriste te njejtat gjera.aty vjen faturinoja.
faturinoja--bileten zoteri
Zoteria--p...te semes
faturinoja--C'eshte ai llaf,bileten se do therras policin.Nderko te gjithe pasagjeret po shikonin andej nga ky.
zoteria--p...te semes.Vjen polici dhe i thote per bileten.Ky perseri vazhdonte p..te semes,p...te semes.Atehere polici i thote qe ti thoshte ckishte qe thonte vetem ashtu.
---Pse mos te them--thote burri--gruaja ime lindi djale,nga mezi e poshte i zi,nga mezi e larte i bardhe.
---P..te semes--thote gjithe autobuzi.
vajze shtepie................
nje vajze nuk dilte nga shtepia dhe nje dite kishte ditelindjen shoqja e vet e ngushte dhe doli e iku ne disko.aty njohu nje djale e ndenji gjithe naten me te dhe nja 2-3 dite ndenji me te e nuk iku fare ne shtepi.pas 2-3 ditesh erdhi ne shtepi,dhe kur e hapi deren e ema i tha ku je moj bije qe ske ardhur u beme merak nga ishe?
uuuu q.....robt, q.....robt thoshte cdo moment
del i ati i thote cfare ke moj bije nga ke qene?
uuuu q.....robt, q.....robt thoshte prap
u bene merak te shtepise e e cuan te doktori
dilni ju jashte i tha prinderve se dua te flas vetem me gocen
doktori fillon e pyet vajzen kurse kjo prap thoshte uuu q...robt
e mire tha doktori se e di une ca do kjo. zhvishu i tha:dhe ajo u zhvesh dhe doktori i afohet dhe si perfundim bejne seks bashke
ndersa vajza spo thoshte me ashtu
e doktori e pyet: pse vetem shaje e thoje ashtu fjalesh
po ja doktor i thote-isha ne nje disko, njoha nje djale, kalova nja 2-3 nete me te dhe me tha ne fund qe jam me side.
del doktori jashte tu bertite
uuuuuuuuuuuuuuu q....robt, q.....robt, q......robt.
hahahahaha
u sa kam qesh. na shkrive o anda per zotin.
haaaaaaa
E madhe anda per zotin,me kenaqe.je e mirepritur me te tjera.
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.