Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kerkoj Burr (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18468)

Postuar nga dylan datë 02 Janar 2013 - 09:09:

Re: te garantoj un

Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
kam 1 shok keteu ne uk .inteligjent me humor fantastik.34 vjec sa i beri.me pune me dokumenta.familje inteligjente.prindrit te 2 ka qen mesues ne shqipri,kan emigruar jasht qe ne 1993.shoku im eshet rritur jashte shtetit me 1 fjale.
nqs jeni nje vajze per shpi inteligjente ju garantoj se ky do jete nje bashkshort i sigurt per 1 familje te sukseshme.
mos e merni per ters nuk i pelqejne vajzat e trasha nga truri dhe nga trupi.
un per vete jam i martuar dhe me thon te drejten do me behet qefi qe ai te gjej nje vajze te mire dhe ne te njejten kohe te dalim jashte ndonjehere te katert do jete me mire.;]]
nqs jeni te interesuar mund te me coni msn the ne privat.thx

ndonje me te ri ake kot se ky si teper i vjeter per mu me duket si baba jem

Postuar nga dodgy datë 02 Janar 2013 - 20:38:

po njof dike tjeter ky ehste fis 29 vjec.ska dokumenta cun flori me thon te drejten,jeton ne londer ,cun i gjate i pashem ,mbi te gjitha njeri i mire

Postuar nga Deb* datë 02 Janar 2013 - 21:40:

Re: Re: te garantoj un

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ndonje me te ri ake kot se ky si teper i vjeter per mu me duket si baba jem

Dylan nese ke lind ne 1980 sic e ke ne profil duhet te jeni moshatar. Fakti qe paska goxha ne emigrim eshte plus? Vetem po te ket ik ne emigrim me familjen, ndryshe i bie te mos kete arsimin, edukaten e duhur.

Postuar nga dodgy datë 02 Janar 2013 - 21:59:

ded un thash qe ka ik me familje kaqen i vogel kur ka ik.me shkoll me te gjitha lol

Postuar nga Deb* datë 02 Janar 2013 - 22:18:

Gabimi im. :p

Postuar nga dylan datë 03 Janar 2013 - 01:45:

Re: Re: Re: te garantoj un

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dylan nese ke lind ne 1980 sic e ke ne profil duhet te jeni moshatar. Fakti qe paska goxha ne emigrim eshte plus? Vetem po te ket ik ne emigrim me familjen, ndryshe i bie te mos kete arsimin, edukaten e duhur.

hahah ne fakt une e du me te ri se vetja me me rini dhe mu pak se thojn gruja e re e burri i ri e rinojne gjinine ekundert sdi sa esht e vertet po kisha qef me provu

Postuar nga Charlotte datë 03 Janar 2013 - 04:07:

Re: te garantoj un

Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
kam 1 shok keteu ne uk .inteligjent me humor fantastik.34 vjec sa i beri.me pune me dokumenta.familje inteligjente.prindrit te 2 ka qen mesues ne shqipri,kan emigruar jasht qe ne 1993.shoku im eshet rritur jashte shtetit me 1 fjale.
nqs jeni nje vajze per shpi inteligjente ju garantoj se ky do jete nje bashkshort i sigurt per 1 familje te sukseshme.
mos e merni per ters nuk i pelqejne vajzat e trasha nga truri dhe nga trupi.
un per vete jam i martuar dhe me thon te drejten do me behet qefi qe ai te gjej nje vajze te mire dhe ne te njejten kohe te dalim jashte ndonjehere te katert do jete me mire.;]]
nqs jeni te interesuar mund te me coni msn the ne privat.thx

Postuar nga dylan datë 03 Janar 2013 - 08:13:

me duket s epo bahet dicka ishlla mir kena fat ne 2013 se ngjan si vit chanci

Postuar nga shelgu datë 03 Janar 2013 - 19:45:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me duket s epo bahet dicka ishlla mir kena fat ne 2013 se ngjan si vit chanci

Te te gjej nje burre ne Angli dylan?

Postuar nga Charlotte datë 04 Janar 2013 - 01:08:

Shelgu mendo pak dhe per ne te Italise

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 »
Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.