Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)

Postuar nga Shtojzovalle datë 30 Maj 2005 - 15:06:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Femra luan rol te bukur. Te dhuron dashuri, (dashuri shpirterore), te fal bukurine e trupit, te ngjall prehje te kendshme, te puth (qenien), te shtyen te levizesh me vullnet te drejte, te ndalon nga cudirat e botes, te jep sens, te ndryshon karkaterin e vonuar... Gjithcka qe eshte e bukur, eshte brenda mashkullit... te jep vullnet per te jetuar me shume dashuri, dhe te dhuron nje motiv qe s'ta dhuron ngahere dhe (Zoti)...

Pershendetje femra

askush deri me tani nuk e paska qendisur femren me keto epitete te verteta si Ju Plloshtani...

sinqerisht

L.
ps. urreje cdo forme te sundimit, nençmimit dhe jorespektit reciprok..
urreje kur nje njeri si mashkull njashtu edhe femer te kushtezon te drejten individuale dhe paresore te jesh njeri dhe te gezosh prezencen e shoqerise...

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 02:00:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

o beter hahha ne radh te par lal shife mir biblen se mollen e ka honger eva dhe pastaj ka infektu adamin e shkret .
se ne djemt gjithmon nga natyra biem viktim e sharmit diabolik te nji femre .
po shyqyr zotit vuni dor jezusi ke disa njerez e i boni me mendje femre se ndryshe do kishte hek shum kjo bot nga evat e shumta qe slejn moll pa kafshu .
tani me informacionin qe na dhe kuptuam qe jeni e martuar zonj dhe heres tjeter do kem mendjen mos te me shpetoj ndonji fjal qe si pershtatet statusit tuaj .
dmth married woman

HAHAHA E PARA NUK JAM E MARTUAR E AS QE MENDOJ

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 11:15:

Re: Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha BETERRJA

HAHAHA E PARA NUK JAM E MARTUAR E AS QE MENDOJ

thu kshu se sme ke pa mu ose kontinentin nga afer se kishe ra ne ngasje ne menyr te rufeshme :-)))))))))

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 17:37:

Smile Re: Re: Re: re

Citim:

thu kshu se sme ke pa mu ose kontinentin nga afer se kishe ra ne ngasje ne menyr te ru
feshme :-)))))))))

BELGIUM KU E DI TI SE NUK JEMI PARE NDONJEHER SEPSE DHE UNE JETOJ NE BELGJIK DHE SA PER MARTESEN AJO ESHTE FJALE QE NUK GJINDET FJALORIN TIM :NUK KA SHANCE KUSH

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 17:44:

Re: Re: Re: Re: re

Citim:

BELGIUM KU E DI TI SE NUK JEMI PARE NDONJEHER SEPSE DHE UNE JETOJ NE BELGJIK DHE SA PER MARTESEN AJO ESHTE FJALE QE NUK GJINDET FJALORIN TIM :NUK KA SHANCE KUSH

po fakti qe je akoma beqare tregon qe ste kam pa pra o beter ))))))))
amon tlutem martohu jepja shancin nanjonit lolllllllllll

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 17:53:

Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

po fakti qe je akoma beqare tregon qe ste kam pa pra o beter ))))))))
amon tlutem martohu jepja shancin nanjonit lolllllllllll

hahahhahaah do ma shpjegosh pak fjalen martes belgo , po me binde ateher ndoshta do martohem < ??????????????????????????????????

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 18:07:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

hahahhahaah do ma shpjegosh pak fjalen martes belgo , po me binde ateher ndoshta do martohem < ??????????????????????????????????

me llafe sjam gjo un nga afer mbase do kem argumenta bindese se e shof qe srehesh me fjal ti betere lolllllllllllllll

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 18:38:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

me llafe sjam gjo un nga afer mbase do kem argumenta bindese se e shof qe srehesh me fjal ti betere lolllllllllllllll

hahahahhahahha lol mos hargjo shume se nuk do fitosh gje

Postuar nga belgium datë 01 Qershor 2005 - 00:14:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

hahahahhahahha lol mos hargjo shume se nuk do fitosh gje

skam hy per fitore jo thjesht per i kafe maj naqe lol

Postuar nga BETERRJA datë 05 Qershor 2005 - 01:01:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

skam hy per fitore jo thjesht per i kafe maj naqe lol

naqe mire se vjen per ni kafe

Gjithsej 15 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.