Forumi Horizont Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 244 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Cila thenie personale ju ka lene pershtypje, cila ju pelqen. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6954)

Postuar nga unforgiven datë 16 Dhjetor 2004 - 21:55:

Nuk e di pse mu krijua ideja qe kjo teme ishte mbi theniet qe shoqerojne forumistat me msg e tyre..

Mua me pelqen dhe eshte nje nga motivet e jetes sime thenia e EdZaloshnjes:

"Mos i bej te tjereve ate qe nuk deshiron ta bejne te tjeret ty!"

Postuar nga devolliu datë 17 Dhjetor 2004 - 06:04:

< me mire nje veze sot se sa nje pule mot .

Postuar nga Fajtori datë 18 Dhjetor 2004 - 01:43:

Kete sapo e lexova. Nga iliriusa:

Citim:
Ndoshta shkruajta aq gjate sa e humba gjithe shpirtin ne letra e germa per te krijuar fjale qe tani me duken te huaja.

Postuar nga Isra datë 20 Dhjetor 2004 - 17:37:

Wink

o njerez, si tia bej qe me pelqejne shume thenie...??!!
atehere po citoj disa prej tyre:

"Sado qe jane te shkurtra fjalet "po" dhe "jo", ato kerkojne te mendohesh seriozisht per t'i thene."-Pitagora-
"Si mund t'i bejme njerezit te lumtur, neqoftese nuk i bejme te mencur dhe te moralshem?"-E.Kant-
"Kureshtja ka arsyet e veta per te ekzistuar, prandaj mundohuni ta mbani gjithnje gjalle" -Ajnshtajn-

ju uroj te gjitheve nje fundvit te kendshem!

Postuar nga Isra datë 20 Dhjetor 2004 - 17:39:

Wink

ah, harrova thenien me pikante qe kam degjuar:

"Femra dashuron aq sa mund, ndersa mashkulli, aq sa do!"

Mos me thoni qe s'eshte e vertete!!!!????

Postuar nga El_Fatih datë 20 Dhjetor 2004 - 23:06:

E bukur kjo teme!

Me e forta qe kam degjuar ndonjehere eshte thenia:"Trimerite e herkulit tarngalleqet e hekuranit"
Desh me dolen brinjet ne fillim.

Postuar nga devolliu datë 21 Dhjetor 2004 - 00:36:

bej sic them une po mos bej car bej une lol

Postuar nga durrsake_topolake datë 21 Dhjetor 2004 - 02:47:

dje pyeten nje grua 94 vjecare ne nje interviste :
cos'è la vita per lei ??
dhe kjo pergjgjet : è una cosa sempre più corta.

s'eshte taman shprehje por me pelqen
--------------------------------------------------------------------------------
"Kohërat janë duke u ndërruar në Ballkan e në Evropë. Një brez tjetër është duke ardhur, me një mendje më të kthjellët e një shpirt më të pasur. Ende nuk kanë në dorë fuqi ekonomike e politike, megjithatë fryma e tyre ndihet anekënd: në shkolla, në auditore, në familje, në kafe, në internet. Është frymë tjetër, që kërkon një tjetër Shqipëri. Që refuzon varfërinë si fatalitet e imoralitetin si kusht. Që spraps këngën e kukuvajkave e profkat e rimohuesve. Që natyrshëm kërkon t'i kthejë nderin e humbur vendit të vet." Ismail kadare

Postuar nga hirushja datë 21 Dhjetor 2004 - 03:15:

Fajtor..jaqe po te germosh pak si me shume me siguri qe do gjesh nga nje teme te hapur me te njejtin permbajtje.

Postuar nga Fajtori datë 21 Dhjetor 2004 - 09:41:

Bashkoji hrushe. Nop. Nuk e njoh mire kete forum

Gjithsej 25 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit »
Trego 244 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.