Forumi Horizont | Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Ku jetoni momentalisht? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9748)
Re: Re: ej
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
[B]
as mua sme interreson cmimi i shtepijave por meqe te paskan informu gabim per ''Bronksin'' thash te tregoj dhe ca lagje qe nuk i paske pare ose degjuar...... per 7 ore jam ne shqiperi zemra dhe vi saher te dua une.. ateher me mire ta kem pak shqiperin larg sesa te jetoj ne nje shtet ku ka rracizem...
NESE TI MENDON NE SE GJERMANIA ESHTE NJE SHTETE KU KA RRACIZEM GABOHESH SE ESHTE NJE NGA TE PAKTA SHTETE E EVROPES QE KA ME SHUME TE HAUJ NGA SHTETE TE NDRUSHEM PASTAJ PO FLET PER HITLERI QE KA LINDUR NE AUSTRI DHE KJO KA NDODHUR PARA 60 VJETESH STUDIO PAK BUKUROSHE DHE HAP SYTE SE JETON ME MIRE NE EVROP SE NE USA NUK ESHTE ME I MIRE BUSH QE DOTE HAPI LUFTEN E TRET BOTRORE APO JO DHE SA PER BRONX FOL ME NDENJE QE NUK E KA PARE KURR SE KRIMINALITETI DHE VRASJET VDES NJE PERSON NE DY MIN NDODHIN ATY DHE JO KETU KU JAM UN /
Re: Re: ej
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
me mire ta kem pak shqiperin larg apo te jetoj ne nje shtet ku ka rracizem???.
ca hitlerit moj, permendi njeri hitler apo te pelqen tia mbeshtesesh tjerve mendimet tua...dhe sa per hitlerin ske nevoj te na tregosh se pa shkolle sjemi jo.. .....aman o Melani mos me trego mua per gjermanin se njoh plot njerz qe jetojne andej se une jo qe jo dhe as per vizite sme terhek te shkoj e jo te jetoj.....vrahet nje person ne dy minunta hahahha me ke ba me qesh se po te ishte e vertet ishte harru lufta ne irak dhe do merreshin me bronxin....eee dhe sa mire qe paskem shpetu une pa u vra gjith kto vite ktej..... nejse Melani vazhdo dhe chat te kendshem se une skam kohe te merrem me ty... pacim
Re: Re: Re: ej
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Për mendimin tim ku ka Rracisëm...se i del zot vetes.............. hahahaha.
Po nuk lujte s'të lu njeri.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: ej
Citim:
Nigooooooo hahahahha te puth ty njeher dhe pastaj ti ke shku ne gjermani kur Melani apo shume kush ka pas frike tia permend emerin gjermanis... une njoh shume njerz qe jetojne andej as letrat sju japin e jo te behen citizena gjerman...biles me than qe dhe po i lind femija ne gjermani nuk e bejne kurr gjerman...
Re: Re: Re: Re: Re: ej
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Mos fol mo Rrelse,do kisha dëshir të kishin të gjith ment e tua....por çe do nuk e kan të gjith atë fat hahahahaha
Të puth fort Rrelse
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ej
Citim:
ishlebidish Nigo (ishlla e kam shkru mire se perndryshe na vrau Melani)..
Momentalisht... ? E ku tjeter pervec ferrit!
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Momentalisht... ? E ku tjeter pervec ferrit!
Ne parajse....
Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » ... E fundit » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.