Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
..nga babruja
Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha
lindur në Fier,banues në greqi.....çeçen i unazës së re në Tiranë
Pogradeciiii in da house
[QUOTE]Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
heeheh e forte kjo lol
lol??????????????????????????diçka më kujton kjo thënie në forum?e ka thënë edhe një mashkull më duket?
Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
heeheh e forte kjo lol
lol??????????????????????????diçka më kujton kjo thënie në forum?e ka thënë edhe një mashkull më duket?
Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
parti madhi...cke mo? si te erdhi![]()
lol=laugh out loud
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
lol=laugh out loud
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
lol=laugh out loud
![]()
prap e shkurtova .....
cke qe korigjo eee ...do sherr....lol
kiff kiff lezhjani
ANTIPATREA
Citim:
Pogradeci....fjala "lol"ka dy kuptime......lol e thonë në të folurën e katundeve të Tironës ....ndërsa pak më tej ne i themi lolo=trap......ndaj mos e përsërit më gabimin se do ankohem në organizatën bazë edhe do mblidhet BIROJA ta shohë këtë çështjen tënde........pushkatim më mirë ...se ka edhe më keq?
të rroj partia edhe shoku Sali....zoti e kruajt shkëlqesin e tij?
pogradeci
të lutem të mos më shash partin se mezi e kamë?
shaka po bëja ....jamë njohës i mirë i anglishtes.....ajo rruga jote ka lidhje me ato rrugët që do na ndërtoj shoku i çmëndur me sopatë në dorë...edi rama?sepse ai thotë"më vonë" do ta ndërtojmë këtë rrugë!
Më lejo që te ta vjeth këtë shprehje të mënçur që ta përdorë për politikanët tanë të cilët ....thonë shpesh .."më vonë"?
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
lol=laughing out loud
Citim:
Lezha
e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!
pogradeci
hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?
Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p
une perfaqesoj tiranen. pershendetje te gjitheve
oooooooo
ej ti vajze e mbar po peshpajn a ke harru a
gjithesesi une jam nga dibra
Shume nga ata qe thone jemi nga Tirona kane marre certifikata te fallsifikuara.Rrini urte se do t'ua bejme sic ua beme italianeve me 1920.Do veshim gunat nje qylaf te bardhe me antene, do marrim ndonje paticke ne krahe dhe do t'ju hedhim ne det.Nuk duam ndonje shperblim te madh,vetem nganje shishe raki rrushi ball kazani dhe puna eshte e kryer thone kosovaret.
Respekte per te gjithe ju!
un pervete jam nga FIERI number NJI
forca patriote.
jepi Fieri
Fieri oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak Eria je Yll
SHKODRANI, gjithe shqiptaret jane te mire, dhe kam takuar tipa shume te ndryshem dhe te lezetshem, por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e bukur te nje shkodrani.
gjithe shqiptaret jane te mire, nuk eshte mire te pergjithesojme por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind ashtu me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e nje shkodrani.
me pelqeu ky postimi jot
nga tirana mo nga tirana
ku je tirana kryeqyteti jon i dashur
Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........
Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........
Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Jam kurioz te di ... nga je ti Kotka?
Citim:
Tironse gjenerate e dyte, por me origjine gjirokastrite
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Kurioziteti i dyte (sa kurioz qe jam eeee...) .
Ku e ke konstatuar ate mburrjen e korcareve? Dhe a eshte e pranueshme kjo mburrje ne ate mase qe ti e ke pare?!
Peace!
Citim:
Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu. (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!
Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...
Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!
p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA?!
Citim:
Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok????? Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset.
Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.
Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.
Suksese
cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????
Kotke e dashur, u be kohe qe sjemi pershendetur - shpresoj qe ky vit te t'kete gjetur ashtu siq ke shpresuar! Te puth
Sa per temen, un jam nga shkodra dhe domosdo qe them se eshte me e bukura nga te gjitha qytetet e tjera te shqiperise sepse aty me ka lindur koka dhe e dua ate vend, por ama nuk mundem te mos dua edhe qytetet e tjera (edhe pse beratasit jo fort shume). exsperiencat personale te qojne ne konkluzione!
Citim:
Po citoj ato që tha BDB
Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!
Ciao![]()
Citim:
Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke,, por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.
Enigmaaaaaa!
Fieraket, kane humor, po e mendoja keto dite... me kane dale 3 cope te lezetshem gjate jetes sime te gjaaaate. :p
p.s. edhe s'jam fierake, sa per dijeni! :p
Citim:nuk di si jane e gjithe gjirokastritet, po e kam nje shok ne arizona, nuk ka shqiptar me humor me te bukur e te holle se ai, edhe shume inetligjent, ky ishte messazhi i fundit qe kishte lene. o ilir, o gjigant, o kalores, o flori, po ku humbe ti o burr i theut se na mori madhi, as nuk vjen ma ne arizona te vizitosh shoket qe ke tu. po hajde del o vlla, nqfse ske para ti nisi une do, vetem hipi makines e del pak knej. (kam pas jetuar ne arizona me shume kosovar edhe me albin gjirokastrit, kujtimet me te mira, humor perdite).hahah.
Tironse gjenerate e dyte, por me origjine gjirokastrite
![]()
yyy sa shume korcare. rofte korca
uhahahaah sa shum kam qesh ??
Citim:
Po citoj ato që tha Korcari si yll
yyy sa shume korcare. rofte korca
Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??
Citim:
Po citoj ato që tha klaudio
Nuk i shko "Rrofte" korca ?? Apo e perdorni shume "R" ??
Nje hero ka vdek aty! Edhe un aty e kam vendinGjejeni se nga jam !!!
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ca bahet mer bab vetem une qekam elbasanlli ktu . Na mbyten durrsaket per zotin , mire ne shqiperi po edhe ktu ne padova ngado qe te ikesh jane durrsak , trecerekun e kam shoqnin time po nejse. Forumista si ju durrsi ka plot :p :p :p :p :p Do na dali noi elbasanlli tjeter ktu se na u thane syte ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duket edhe nga sondazhi qe nga Tirana paska mjaft anetare.
Ja dhe nje Tr me targa.
po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,
para FIERI
Citim:
Po citoj ato që tha viper
po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,
para FIERI![]()
Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??
Citim:
Po citoj ato që tha klaudio
Nuk i shko "Rrofte" korca ?? Apo e perdorni shume "R" ??
Nje hero ka vdek aty! Edhe un aty e kam vendinGjejeni se nga jam !!!
Re: Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Ty Klaudio nga te kemi, se nuk e morem vesh? Me 28000 deshmore/heronj qe ka shqiperia s'ka njeri qe ta gjej vendin nga je ti.
hahahaha durrsak e forte fare kjo............
Un nuk votoj per asnjerin nga vendet e shqiperis por per kosoven(ne rastin tim------------per dEqAnIn
.PERSHENDETJE PER TE GJITH FORUMISTAT PA DALLIM LOKACIONI
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.