Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)

Postuar nga roke datë 01 Gusht 2007 - 01:15:

..nga babruja

Postuar nga 100%PogradeCare datë 01 Gusht 2007 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha partia mbi te gjitha
lindur në Fier,banues në greqi.....çeçen  i  unazës së re në Tiranë

heeheh e forte kjo lol

Postuar nga 100%PogradeCare datë 01 Gusht 2007 - 01:18:

Pogradeciiii in da house

Postuar nga alfeko sukaraku datë 01 Gusht 2007 - 15:46:

[QUOTE]Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

heeheh e forte kjo lol

lol??????????????????????????diçka më kujton kjo thënie në forum?e ka thënë edhe një mashkull më duket?

Postuar nga 100%PogradeCare datë 06 Gusht 2007 - 22:31:

Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

heeheh e forte kjo lol

lol??????????????????????????diçka më kujton kjo thënie në forum?e ka thënë edhe një mashkull më duket?

parti madhi...cke mo? si te erdhi

Postuar nga alfeko sukaraku datë 07 Gusht 2007 - 16:32:

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

parti madhi...cke mo? si te erdhi

Pogradeci....fjala "lol"ka dy kuptime......lol e thonë në të folurën e katundeve të Tironës ....ndërsa pak më tej ne i themi lolo=trap......ndaj mos e përsërit më gabimin se do ankohem në organizatën bazë edhe do mblidhet BIROJA ta shohë këtë çështjen tënde........pushkatim më mirë  ...se ka edhe  më keq?

të rroj partia edhe shoku Sali....zoti e kruajt shkëlqesin e tij?

Postuar nga elsaaa datë 07 Gusht 2007 - 16:41:

lol=laugh out loud

Postuar nga alfeko sukaraku datë 07 Gusht 2007 - 17:11:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
lol=laugh out loud

PARTI ENVER,JEMI GATI KURDOHER!

Postuar nga lezhjani-82 datë 07 Gusht 2007 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
lol=laugh out loud

lol=laughing out loud

Postuar nga elsaaa datë 07 Gusht 2007 - 22:45:

prap e shkurtova .....
cke qe korigjo eee ...do sherr....lol
kiff kiff lezhjani

Postuar nga varka datë 08 Gusht 2007 - 08:37:

ANTIPATREA

Postuar nga 100%PogradeCare datë 08 Gusht 2007 - 09:08:

Citim:

Pogradeci....fjala "lol"ka dy kuptime......lol e thonë në të folurën e katundeve të Tironës ....ndërsa pak më tej ne i themi lolo=trap......ndaj mos e përsërit më gabimin se do ankohem në organizatën bazë edhe do mblidhet BIROJA ta shohë këtë çështjen tënde........pushkatim më mirë  ...se ka edhe  më keq?

të rroj partia edhe shoku Sali....zoti e kruajt shkëlqesin e tij?

Te them te drejten kur e lexova kete shkrimin tend, thashe me vete'' paska shkalluar nga mente e kokes ky( te drejten e). Mos u bej si i forte o djalke, se nuk eshte se te ofendova dhe ecc mo mund te thoje dicka, por une thjesht se thashe '' lol'' ne fund te fjalise , do na pushkatonke zoterrote? po jo or jooooo...se nuk eshte ashtu sic thua ti ehehehehe
une kete fjalen '' lol'' nuk ta thashe ty, sepse lol eshte laugh out loud, me nje fjale une '' qesha ''e kam si shprehje ne fund te cdo fjalie. Dhe second of all nuk te tha njeri lolo ty, se te kemi dhe me partine. o i ziu ti o i ziu ti, se parti qe qenkan bere mente o derbardhe.

hajde shendet

Postuar nga alfeko sukaraku datë 09 Gusht 2007 - 16:02:

pogradeci

të lutem të mos më shash partin se mezi e kamë?

shaka po bëja ....jamë njohës i mirë i anglishtes.....ajo rruga jote ka lidhje me ato rrugët që do na ndërtoj shoku i çmëndur me sopatë në dorë...edi rama?sepse ai thotë"më vonë" do ta ndërtojmë këtë rrugë!

Më lejo që te ta vjeth këtë shprehje të mënçur që ta përdorë për politikanët tanë  të cilët ....thonë shpesh .."më vonë"?

Postuar nga alfeko sukaraku datë 09 Gusht 2007 - 16:06:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

lol=laughing out loud

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

Postuar nga 100%PogradeCare datë 10 Gusht 2007 - 10:00:

Citim:

Lezha

e njoh shumë mirë anglishten...por po bëja shaka me pogradecin!

pogradeci

hidhi një sy shkrimeve të mija në forum që të kuptosh se "sa e dua partin"?

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

Postuar nga alfeko sukaraku datë 10 Gusht 2007 - 14:23:

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare

ooo ce paske ne terezi ti..dashke llaf me duket!! Skam pune tjeter une po te shof sa e do partine ti. Duaje partine se mos e duash, se shikon sa te do partia ty, dite e nate te mendon. :p

NA KA DAL NJË KËNGË E RE,OPA LALA O LULE!

TË RROJ PARTIA?.

Postuar nga KRIZA datë 16 Shtator 2007 - 03:32:

une perfaqesoj tiranen. pershendetje te gjitheve

Postuar nga kryeministri sh."A.B datë 26 Shtator 2007 - 02:51:

oooooooo

ej ti vajze e mbar po peshpajn a ke harru a
gjithesesi une jam nga dibra

Postuar nga IQVLORA datë 01 Nëntor 2007 - 21:47:

Shume nga ata qe thone jemi nga Tirona kane marre certifikata te fallsifikuara.Rrini urte se do t'ua bejme sic ua beme italianeve me 1920.Do veshim gunat nje qylaf te bardhe me antene, do marrim ndonje paticke ne krahe dhe do t'ju hedhim ne det.Nuk duam ndonje shperblim te madh,vetem nganje shishe raki rrushi ball kazani dhe puna eshte e kryer thone kosovaret.

Respekte per te gjithe ju!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 16 Nëntor 2007 - 08:17:

un pervete jam nga FIERI number NJI

Postuar nga alfeko sukaraku datë 16 Nëntor 2007 - 19:23:

forca patriote.

Postuar nga Andrea_Fieraku datë 25 Dhjetor 2007 - 13:57:

jepi Fieri

Fieri oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak sak Eria je Yll

Postuar nga kurt datë 06 Janar 2008 - 21:13:

SHKODRANI, gjithe shqiptaret jane te mire, dhe kam takuar tipa shume te ndryshem dhe te lezetshem, por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e bukur te nje shkodrani.

Postuar nga kurt datë 06 Janar 2008 - 21:14:

gjithe shqiptaret jane te mire, nuk eshte mire te pergjithesojme por per nje gje jam i bindur. kurr nuk ke me takua shkodran/ nga rrethi i saj qe nuk asht besnik dhe nuk e mban fjalen, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk kuqet kurre nga ftyra, kurr nuk ke me taku shkodran qe nuk ta jep rrespektin, nga rrespekti qe ai ka per veten e vet, shkodrani po te beri shok/mik do ta kesh shok or mik deri ne diten e fundit te jetes, neqoftese ke nje fatkeqesi ne jete nuk eshte nevoja ti lyp ndihme shkodranit, ai do jete aty, shumica e shkodraneve kur i shikon per here te pare duken serioza, ne te vertet ju po shikoni ne nje shpirt ku fjala nder dhe sinqeritet, eshte kuptimi i jetes pak a shume. eshte pozicioni gjeografik i shkodres dhe historia e asaj zone qe i jep shkodraneve karakteristika te vecanta nga popujt e tjere. liqeni, era e ftohte e dimrit, shiu qe duket se spushon kurre, malet e larta me maje te bardha pothuajse gjithmone, dhe shume fakte te tjera natyrore qe jo vetem i ben shkodranet poeta ose fiozofa, por i lind ashtu me ate shpirt. nje popull shume i siqerte ti mund ti thuash edhe IDIOT, por mos harroni se DOSTOEVSKY u be i shquar duke pershkruar shpirtin e nje idioti aka (beautiful soul) qe existonte vetem ne imagjinaten e tij, por ne te vertet ai po fliste per shpirtin e nje shkodrani.

Postuar nga Niqua datë 13 Janar 2008 - 02:45:

me pelqeu ky postimi jot

Postuar nga atiola datë 14 Janar 2008 - 01:43:

nga tirana mo nga tirana
ku je tirana kryeqyteti jon i dashur

Postuar nga kotka datë 22 Janar 2008 - 02:29:

Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........

Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 20:53:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Nuk e di pse kam frike te bej miq korcaret, ndofta se ata vete ne brendesi me duken shume frikacake............ po aq edhe mburravece.........

Nuk e di pse u kam me shume besim shkodraneve.

Jam kurioz te di ... nga je ti Kotka?

Postuar nga kotka datë 22 Janar 2008 - 20:57:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Jam kurioz te di ... nga je ti Kotka?

Tironse gjenerate e dyte , por me origjine gjirokastrite

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 21:14:

Citim:

Kurioziteti i dyte (sa kurioz qe jam eeee... ) .
Ku e ke konstatuar ate mburrjen e korcareve? Dhe a eshte e pranueshme kjo mburrje ne ate mase qe ti e ke pare?!

Peace!

Postuar nga kotka datë 22 Janar 2008 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Kurioziteti i dyte (sa kurioz qe jam eeee... ) .
Ku e ke konstatuar ate mburrjen e korcareve? Dhe a eshte e pranueshme kjo mburrje ne ate mase qe ti e ke pare?!

Peace!

Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu.  (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 22:17:

Citim:

Ketu ne Amerike ku jetoj i njojta me shume se kurre korcaret, dhe mburrja e tyre nuk eshte fare e pranueshme ne masen qe une e shoh ketu.  (E kam fjalen per korcaret safi dhe jo ata te tirancuarit :p e Tiranes prej vitesh, se atyre u heq kapellon une, i kam patur aq miq sa nuk i nderroj me miq te rinj)

Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!

Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...

Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!

p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA?!

Postuar nga kotka datë 22 Janar 2008 - 22:34:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Nuk kam te njejten pershtypje! Perkundrazi!

Une do te thoja se ata te "Tiranizuarit" jane me berrnut...

Une jam i bindur se:
Korcari nuk krahasohet me asnje tjeter! Jane njerez te kultivuar, elegante, qytetare, me shume se kushdo tjeter!

Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok?????  Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset .

Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.

Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.

Suksese

cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 22:51:

Citim:

Eej mikoooo, ne qofte se do te flasesh me ironira, ironine e di me mire se ty une ok?????  Ka shume nga Sauku qe kane shkuar ne USA djalo dhe une jam nje nga ato saukset .

Ne qofte se je korcar dhe pa dashje te kam ofenduar, mos harro pseudokultivizmin, pseudoelegancen, dhe pseudoqytetarizmin, se per mua as Korca dhe as Gjiorokastra jane qytete, por vecse qyteza te vogla, thjesht nje Down Town i vogel per krahinat e tyre.

Urime per postin e ri, nuk e dija qe je bere moderator.

Suksese

cdo njeri ka te drejte te jape mendimin e tij, por nuk do te thote se cdo mendim eshte i vertete..............right??????

Shiko se sa ka te beje nje "smiley" i ketij tipi psh

shembull :

une shkruajta keshtu :
Ne vend qe te shkruaja keshtu
p.s : ti sikur jetoje ne Sauk?! Kur shkove ne USA ?!

Ne kete menyre u keq-kuptuam!!!
Nuk kam per deshire te beje ironira te tilla... per me teper te drejtperdrejta!!!
Nuk jam aq naiv sa te behem pre' e pseudo-elegances (kesaj radhe smiley-n e vendosa )

Degjo, se u trash pak si teper ky muhabet...!
Une kam shume respekt per Korcaret, te cilet mendoj se jane pjesa me perfaqesuese e Shqiperise!
Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!

Pastaj... ky eshte opinioni im tek i fundit!!!
Sikurse ty Gjirokastra dhe Korca nuk te duken qytete (brena mundesive shqiptare)
edhe une mendoj se Tiranasit jane pjesa me e madhe fshatare dhe shallvarexhinj!
(pak e forte kjo , priten reagime tani... ?! po jo... )

Ciao

Postuar nga Pleshtja datë 22 Janar 2008 - 22:54:

Kotke e dashur, u be kohe qe sjemi pershendetur - shpresoj qe ky vit te t'kete gjetur ashtu siq ke shpresuar! Te puth

Sa per temen, un jam nga shkodra dhe domosdo qe them se eshte me e bukura nga te gjitha qytetet e tjera te shqiperise sepse aty me ka lindur koka dhe e dua ate vend, por ama nuk mundem te mos dua edhe qytetet e tjera (edhe pse beratasit jo fort shume). exsperiencat personale te qojne ne konkluzione! 

Postuar nga kotka datë 22 Janar 2008 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

Vete nuk jam korcar (mamane kam Korcare, babane Beratas dhe vete kam lindur ne Skrapar)!

Ciao

Epo thuaje te shkreten bre burre, se te gjithe nga fshati i nenes anojne tek e fundit :p

Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke, , por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 22 Janar 2008 - 23:09:

Citim:

Une kur permend tironsit, nuk e kam fjalen per tironsit e Qazim Mulletit me citjane dhe me tepsi mbi koke, , por per ata te ardhurit nga krahina te ndryshme te Shqiperise.

Ma fute me duket...?!

Postuar nga bleta punetore datë 22 Janar 2008 - 23:24:

Enigmaaaaaa!

Fieraket, kane humor, po e mendoja keto dite... me kane dale 3 cope te lezetshem gjate jetes sime te gjaaaate. :p

p.s. edhe s'jam fierake, sa per dijeni! :p

Postuar nga kurt datë 23 Janar 2008 - 00:43:

Citim:

nuk di si jane e gjithe gjirokastritet, po e kam nje shok ne arizona, nuk ka shqiptar me humor me te bukur e te holle se ai, edhe shume inetligjent, ky ishte messazhi i fundit qe kishte lene. o ilir, o gjigant, o kalores, o flori, po ku humbe ti o burr i theut se na mori madhi, as nuk vjen ma ne arizona te vizitosh shoket qe ke tu. po hajde del o vlla, nqfse ske para ti nisi une do, vetem hipi makines e del pak knej. (kam pas jetuar ne arizona me shume kosovar edhe me albin gjirokastrit, kujtimet me te mira, humor perdite).hahah.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 24 Janar 2008 - 08:35:

yyy sa shume korcare. rofte korca

Postuar nga klaudio datë 02 Shkurt 2008 - 05:20:

uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha Korcari si yll
yyy sa shume korcare. rofte korca

Nuk i shko "Rrofte" korca ?? Apo e perdorni shume "R" ??

Nje hero ka vdek aty! Edhe un aty e kam vendin Gjejeni se nga jam !!!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 03 Mars 2008 - 20:10:

Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha klaudio

Lezha plako!

Dhe ai heroi per te cilin e ke fjalen ti...

Postuar nga BIONDIA datë 09 Prill 2008 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ca bahet mer bab vetem une qekam elbasanlli ktu . Na mbyten durrsaket per zotin , mire ne shqiperi po edhe ktu ne padova ngado qe te ikesh jane durrsak , trecerekun e kam shoqnin time po nejse. Forumista si ju durrsi ka plot :p :p :p :p :p Do na dali noi elbasanlli tjeter ktu se na u thane syte ...

jam elbasanllije

Postuar nga J@mes datë 25 Prill 2008 - 22:10:

Duket edhe nga sondazhi qe nga Tirana paska mjaft anetare.
Ja dhe nje Tr me targa.

Postuar nga viper datë 26 Prill 2008 - 00:31:

po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,

para FIERI

Postuar nga Eria datë 26 Prill 2008 - 16:53:

Citim:
Po citoj ato që tha viper
po ndonje fierak nuk ka ketu, vetem un qenkam,

para FIERI

Po une ketu cjam ?

Postuar nga ESHI datë 26 Prill 2008 - 21:54:

Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha klaudio

Ty Klaudio nga te kemi, se nuk e morem vesh? Me 28000 deshmore/heronj qe ka shqiperia s'ka njeri qe ta gjej vendin nga je ti.

Postuar nga durrsak datë 23 Shtator 2008 - 15:17:

Re: Re: uhahahaah sa shum kam qesh ??

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Ty Klaudio nga te kemi, se nuk e morem vesh? Me 28000 deshmore/heronj qe ka shqiperia s'ka njeri qe ta gjej vendin nga je ti.

Si se kuptove ti, nga Dukati i Vlores duhet te jete se aty ska pas fare deshmor. I vetmi deshmore qe ka pas ai fshat ishte Feruz Topi edhe ati te shkretit i rreshkiti koma duke ec para njesitit te fshatit edhe vdiq.

Te pakten ktu ka vetem 1 deshmore se te tjeret kan qen gjith ballist.

Postuar nga Ruby_DR datë 23 Shtator 2008 - 16:08:

hahahaha durrsak e forte fare kjo............

Postuar nga strellci datë 24 Shtator 2008 - 16:33:

Un nuk votoj per asnjerin nga vendet e shqiperis por per kosoven(ne rastin tim------------per dEqAnIn .PERSHENDETJE PER TE GJITH FORUMISTAT PA DALLIM LOKACIONI

Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 »
Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.