Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
Ka njohje permes internetit e cila mbase ti pershtatet realitetit mund te evoluoje ne nje drejtim tjeter,por dashuri?Mahhh!E veshtire shume!Te krijosh iluzionin e nje dashurie eshte shume me rehat,ama njerezit njohjet e virtualitetit i vene ne plan te dyte perballe nje njohjeje reale!
Mgjth ku i dihet?Cdogje eshte e mundur
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Problemi eshte se eshte shume me kollaj te shtiresh ai qe nuk je kur nuk e ke tjetrin perballe.
(ka ndonje shembull ketu nga forumi? jooooo)
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Problemi eshte se eshte shume me kollaj te shtiresh ai qe nuk je kur nuk e ke tjetrin perballe.
(ka ndonje shembull ketu nga forumi? jooooo)
hmm
se di mbase, mgjth me duket pak e cudtitshme nje lloj dashurie e tille. Ndoshta mund te ndodh ateher kur vertet ekziston dhe dikush tjeter i sinqerte /e sinqerte dhe qe i beson ksaj njohje , mgjth esht e veshtire shume te gjesh dike qe tja vlej dhe ne menyr virtuale...
Po eshte e mundur.
Sot dynjaja ndrojne edhe vajin e makines ne internet, ndrojne fshirset e xhamit....
Per Melani
Kjo teme u bashkua me nje tjeter ekzistuese.
une nuk besoj... por ... kam pas fatin te njoh persona qe jane njohur,, nepermiet chatit te top chanell...dhe jane martuar.... por per mendimin tim ...nepermiet....inter...zhvillohet nje fantazi.. qe ndoshta realiteti mund ta shumezoj me zero.. d.m.th pasi chaton per nje kohe te gjate.. dhe me ne fund natyrisht qe do ta takosh...dhe pasi e takon nje 2.ose 3here fillon e zhgenjehesh...pra per mendimin tim duhet ti zhvillosh te dyja.... marrja shkas ne internet.. por e pasuar menjeher me nje takim.. pasi sic dihet..... qe te dyja palet jane me shanse te barabarta....sa ka njeri interes ka dhe tjetri...... pra.. provojeni... pos nuk e ke provuar nuk ke ekzistuar.. bota ..sot shkon vetem me hi-tech
Jo nuk i besoj, por me te degjuar, shume veta jane njohur dhe dashuruar me internet.
Citim:do catojme bashke zogu,,,, se mbase nuk i dihet
Po citoj ato që tha Ekstravagantja
Jo nuk i besoj, por me te degjuar, shume veta jane njohur dhe dashuruar me internet.
Ore Ari po nuk le koce pa ngacmuar,...mooooreeee.....
sajmo goce mo hahahhahahaha per momentin e lexova ndryshe thashe ska mundesi ari ashtu loool
dahsuria ne internet ......pfff sdi cte them...dhe jane dashuruar e martuar......
Citim:
Po citoj ato q� tha sajmolabi
Ore Ari po nuk le koce pa ngacmuar,...mooooreeee.....
Citim:pa na i defto pak.. ne shkodrance.. cdo te thot???
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ne shkodrance do te tingullonte ndryshe.![]()
Mos me thuaj qe s'din c'do te thote koce ne shkodrance????
Citim:o elasa.. a ma difto pak te lutem .. se cdon me than koce ne shkodrance???
Po citoj ato që tha elsaaa
sajmo goce mo hahahhahahaha per momentin e lexova ndryshe thashe ska mundesi ari ashtu loool![]()
dahsuria ne internet ......pfff sdi cte them...dhe jane dashuruar e martuar......
po ta diftoj ne shqip pa dialekt ne vend te c veni q edhe kuptoje cdo te thote
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po ta diftoj ne shqip pa dialekt ne vend te c veni q edhe kuptoje cdo te thote![]()
hahhahahahhahahahah ti ekupton mire po se merr vesh nejse po e shkruj..."koqe" e di qe do qeshesh si fmi i lumtur....
Sajmolabi do te kete gabuar germe patjeter.
Koce ne shkdorance i thojne Kockave
Dhe ti Aro ngele duke ngacmuar Kockat e forumit
[QUOTE]Po citoj ato që tha elsaaa
hahhahahahhahahahah ti ekupton mire po se merr vesh nejse po e shkruj..."koqe" e di qe do qeshesh si fmi i lumtur.... [/ QUOTE]aahaaahahaahahhaahahhahaahhahahahahhahahahah
ahaha
aahaahhahahahahahaha
o kishe deshire qe e the o se je mendje lehte... por kjo e dyta.. nuk besoj se eshte.. aahahahahah.. sepse je shume e"lige" kur do ta llesh ti at te dashurin tend ta marr vesh une.. ahahahahaaha
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
aahaaahahaahahhaahahhahaahhahahahahhahahahahaha
ha
aahaahhahahahahahaha
o kishe deshire qe e the o se je mendje lehte... por kjo e dyta.. nuk besoj se eshte.. aahahahahah.. sepse je shume e"lige" kur do ta llesh ti at te dashurin tend ta marr vesh une.. ahahahahaaha
yeapp i besoj
Besoj......... mund te ndodh!!!!!!!
heheheheeheheeheheeh huffffffff mer klotzaken
sa besoj une me u martu me nje gabele ato qe jane femij besojn se mashtrohen me nje dardh nga keto te mijat hahahahahahaahahah
edhe naten se tashti ika me flejt .
Re: heheheheeheheeheheeh huffffffff mer klotzaken
Citim:
Po citoj ato që tha °°°°°
sa besoj une me u martu me nje gabele ato qe jane femij besojn se mashtrohen me nje dardh nga keto te mijat hahahahahahaahahah
edhe naten se tashti ika me flejt .
Re: Re: heheheheeheheeheheeh huffffffff mer klotzaken
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
po kush i ha dardhat tua o i zi
je tu e pas live e nuk i zihet bese e jo neper mjet internetit
ka ndodhur....
Re: Re: Re: heheheheeheheeheheeh huffffffff mer klotzaken
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ka moj njerez ce ja hajne
Re: Re: Re: Re: heheheheeheheeheheeh huffffffff mer klotzaken
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
kush ja ha mi hahahahahahhaha
a existon a existon ne jeten reale dhe po e kemi te veshtire te mendojme qe ka dashuri
mendo ti ne internet jane bere shume te dobet njerezit ska me dashuri nuk existon kaq per sot![]()
Interneti sjell iluzion dashurie,jo ndjenje te vertete!!!
...ka raste qe personi me te cilin bisedon te ben te cmendesh por personalisht nuk e kam jetuar... nuk i besoj plotesisht!!!
Nuk luan ndonje rol vendi dhe menyra se si dhe ku e njeh nje person per te rene ose jo ne dashuri me te. Tuj qane (si thote Mbreti yne, ahaha) se gjithcka eshte relative, edhe vete dashuria bile, pse nuk mund te ndodhka te biesh ne dashuri ne nje njohje npm internetit, sdm ne kohet e sotme ku njerezit me shume rrine online ne chat, se sa me persona konkrete.
pa e zgjatur, mund te ndodhe qe te biesh ne dashuri npkm interenetit.
Citim:
Po citoj
Besoj se cdo gje varet se sa kohe do te jetosh ne iluzione sepse dashuria ne internet nuk eshte gje tjeter pervec se nje iluzioni. Nqs nje lidhje qendron vetem me shkronja atehere kjo nuk eshte dashuri me personin qe ti flet por me imazhin qe krijon ne koken tende dhe po mos e perjetove nuk ja vlen te dashurohesh me nje hije. Nqs dikush beson se bie ne dashuri me dike vetem duke lexuar shkronjat mendoj se duhet te zgjohet nga kjo ender e bukur dhe te jetoje realitetin.
U futa ne kete teme me shume se lexova dike ne kete forum qe perjetonte nje dashuri virtuale dhe me erdhi keq qe njerzit shpenzojne kaq shume kohe ne boten e makinerive universale qe bashkon mijra njerez te percare ne nje vend te caktuar
Nqs mundesia nuk eshte per keta persona per tu takuar bashke dhe per ta perjetuar kete ndjenje atehere eshte nje eksperience qe sjell vetem keqardhje apo humbje kohe...
Nqs flasim per nje lidhje qe eshte bazuar ne njojte ne realitet dhe vazhdon nepermjet internetit sepse puna apo shkolla apo shkaqe te ndryshme bejne qe te jene te ndare ne 2 vende te ndryshme atehere ndryshon situata sepse eshte dicka qe po provojne nqs arin te funksionoje good for them ...nqs jo prape eshte ok sepse u munduan ....por cdo long distance relationship (lidhje ne largesi) eshte shume e veshtire duhet te duan te 2 personat me gjithe zemer qe te arijne ta ruajne.
Cfare pyes veten shpesh here kur degjoj keto muhabete eshte si mund te mendosh qe dashuron nje person qe nuk ke takuar asnjehere. Ndoshta varet se cfare kerkon njeriu ne momente te caktuar, s'besoj se llafet do me mbushnin personalisht mendoj qe veprimet kane shume rendesi ne nje person, si flet si sillet si reagon me njerzit e tjere dhe keto nuk arin ti dallosh dot asnjehere nga shkronjat..
enigme,dhe une jam i mendimit tend lol,nuk mund ti shkruaj te gjitha keto sepse i ke thone ti,je shprehur tamam.dukesh qe mwndon tamam
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Qendroj perseri me te njejtin mendim qe jam pergjigjur kohe me pare.
thon se ka ndodhur
kam degjuar shpesh qe jan njohuir ne internet e aty kan ren ne dashuri,perderisa ka ndodhur ateher egziston...baa e cuditshme me duket sepse eshte njohje virtuale ,por ku ka ze s eshte pa gje
Citim:
Po citoj ato që tha piroepirit
po nuk e ke provuar nuk ke ekzistuar.. bota ..sot shkon vetem me hi-tech
Une mendoj qe dashurian nepermjet internetit eshte me teper nje iluzion se
sa dashuri...shpejt perjeton zhgenjim
P.S. plotesisht dakort me Briseiden
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.